Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за увеличаването на бюста?
Какво е мнението за нормалното раждане след 30 години?
Какви са мненията за използването на кремове против стрии?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за увеличаването на бюста?
-
Какво е мнението за нормалното раждане след 30 години?
-
Какви са мненията за използването на кремове против стрии?
-
Какви са мненията за срещата на майките във Варна?
-
Какви са различните мнения относно избора на бебешка количка?

Ще взема да отида по-рано там, дано да успея да грабна болничния за миг и да ви изхващам докато сте още в Мола. Другият вариант е да дойда за малко и да тичам бързо към болницата после. Ще го измисля някак, много искам да ви видя
Иначе и аз мисля да взема фото.

а пък той си има толкова служебни грижи,че сигурно идея си няма коя дата е днес:( та нямам много настроение да ви почерпя,ама поне по една биричка... 
Как ми се идва и на мен на този МОЛ и да се видим. Снимайте много, че после да разглеждаме 
незнаех, че дават и гаранция.;ножички ,термометри и едно гащеризонче с шапка, този път е в синичко,ама е много сладко. И аз като ги посъбера повечко ще ги снимам и ще ги кача. 

. и не забравяй,че има и интернет клубове!
!много да му се радвате и тримката!
. киселини имам по-рядко,но появят ли се са ужасяващи.не спя много добре,но то е заради съвсем други притеснения
,а и си изкривих ребрата да лежа само на ляво-тоя моя разбойник,вдига големи бунтове
,ако реша да го измамя и се обърна на другата страна.мързи ме,дебелея за друго не се сещам.безболезнени контракции до по- миналата седмица, имах по една-две през няколко дни,а сега и толкова нямам,пу пу все да е така!
по-добре ,че мъжът ти е шубе- от един преглед ,дори да се окаже излишен-глава не боли!
За момичетата от Русе - блок Клокотница 2.
Ако бяхме нормална държава този човек щеше да лежи поне 3 години за жестокост към животно, но тук не. За бабата - беше насметена с израза "ти твойте деца с кола по гърба ли ги възпитава?!"
.Не ги понасям такива дето много се правят,4е знаят,но идея си нямат.4е публика...