Отговори
# 120
  • София
таралежче  в този ад на свекървището съм била, добре, че не бях бременна, да ти кажа разрешението е да се махате оттам, ако трябва и на квартира. Сега със свекитата много се обичаме - като сме на 20 км разстояние. Вариант е и да не им обръщаш внимание но аз лично не успях да го постигна това и си строших нервите. Не ми беше лесно да убедя любимия, но сега и той е много щастлив, че сме далече от всякакви родителски тела.

златна честито за возилото! Каква марка е, коя година и т.н.? И ние сме на тая вълна. Даже изобщо нищичко не съм купила за бебчо. Дали и аз ще доживея.... ?

куки щях много да се стресна на твоя място, майка ми е падала така в 9ти месец с мен, все казва, че затова съм такава панта Wink

фрики евала на куража, аз бих подпалила гумите още на първите 20 мин - какъвто съм си пъзльо

Момичета, утре точно в часа на срещата трябва да съм в болницата на ЛКК Sad Ще взема да отида по-рано там, дано да успея да грабна болничния за миг и да ви изхващам докато сте още в Мола. Другият вариант е да дойда за малко и да тичам бързо към болницата после. Ще го измисля някак, много искам да ви видя  Crazy Иначе и аз мисля да взема фото.

# 121
  • София
Здравейте, момичета!

Таралежче, като чета през какви неволи преминаваш, направо се учудвам как може да има такива хора. Моята свекърва е злато - вярно, че живее доста далече от мен, но аз лично изкарах с нея 20 дена това лято на планина и ми беше много добре. Мен ако питаш, говори със съпруга си и го накарай да се преместите - надали на него тази ситуация му харесва.

Честити придобивки на всички момичета - кой дрешки, кой колички, кой коли  Laughing

Момичета, аз за родилното все си мисля да си приготвя два сака - единия с най-необходимото за момента, в който ще раждам, а другият ще ми го донесат после. Разбрах, че си носиш багажа през цялото време с теб - в предродилно, после в родилна зала и чак тогава те настаняват в стая. Нещо не ми се връзва да влача багаж с мен и да раждам - вие какво мислите?

Иначе и аз днес бях на лекар за преглед и да си взема 45-дневния болничен. Утре ще си пускам кръв, урина и микробиология. Праща ме и на алерголог, за всеки случай, ако се наложи секцио. Предписа ми магнерот заради контракциите и витамин С. Вече по-често ще се виждаме с моя доктор...

Пожелавам на всички да не ви мъчи жегата. Приятна вечер и много положителни емоции... Много да ви глезят, че после май цялото внимание е насочено към бебо и мама отстъпва на втори план.  Wink

# 122
Здравейте отново ,днес открих бебе фона на ТСМ с камерата в Русе и се чудя има ли някоя  от вас впечатления от него?Има и комбинирани колички по 80-100лев. как е възможно  newsm78

# 123
Здравейте отново ,днес открих бебе фона на ТСМ с камерата в Русе и се чудя има ли някоя  от вас впечатления от него?Има и комбинирани колички по 80-100лев. как е възможно  newsm78
Ами целия град се подмята с такива колички - триколки комбинирани ТСМ - не си ли виждала.
Бях чула, че летните са по 48 лв.

# 124
Ами целия град се подмята с такива колички - триколки комбинирани ТСМ - не си ли виждала.
Бях чула, че летните са по 48 лв.
[/quote]
Не ,а доста се заглеждам повечето Чиполино виждам.

# 125
Добър вечер!
 Снощи си приказвах с една приятелка с бебе на тема бебефони,и тя каза,че техния е Джордани или нещо такова и хич не е доволна-слабите звуци на бебето изобщо не се улавяли,а само силния рев,обаче тя вика,че за силния рев не и трябва бебефон:( Освен това веднъж уловил звуците на съседите,които също имали бебе и бебефон:) Та и аз не знам какаъв ще вземем,но да споделя с вас едно мнение.
 Аз днес му купих на моя една много сладка хавлийка,като се посъберат повече работи пак ще снимам.
 Странно,че повечето се оплакват от безсъние,пък аз спа като заклана,денем,нощем-където ме сложат там си заспивам:) smile3507
 Таралежче,разбирам как си късаш нервите с туй свеки,ама не трябва така.И аз един уикенд си отревах здраво и още не мога да се събера в кожата си,ама го ударих на по-положителни мисли и пазар за бебчо и мъъъничко се поуспокоих. Само дето идеята ми в името на бебето да включа и част от нейното име просто отпадна...и без това не бях я споделяла с мъжа...Тегли й една и ела утре в Мола да ги оплюем свекитата:) #2gunfire
 Моят съпруг е на работа пак 24ч,много съм нещастна,че точно днес трябваше да бачка,когато имаме своеобразна годишнина-4 години откак станахме гаджета,и 3 години откак ми поиска ръката...ех...спомени newsm45 а пък той си има толкова служебни грижи,че сигурно идея си няма коя дата е днес:( та нямам много настроение да ви почерпя,ама поне по една биричка... cheers
 Хайде лека вечер,и утре ще се видим с някои от вас,супер,и аз ще взема фото:) smile3509

# 126
Еее момичета, утре ще си правите срещичка. Simple Smile Как ми се идва и на мен на този МОЛ и да се видим. Снимайте много, че после да разглеждаме Grinning

Аз накупих всичко за родилното. Остават ми само някакви чехли, аз си имам, но предпочитам да взема за там някакви смотани и после ги хвърлям направо. Купих на Авент помпата с двете шишенца + гаранионна карта за нея за 6 месеца ooooh!незнаех, че дават и гаранция.;ножички ,термометри и едно гащеризонче с шапка, този път е в синичко,ама е много сладко. И аз като ги посъбера повечко ще ги снимам и ще ги кача. Heart Eyes

Кики, честита годишнина тогава. Не се ядосвай, нали се обичате, пък утре може да си направите малък празник Flutter

Аз бебефон,няма да купувам. Просто не ми трябва...

Хайде готино да си изкарате утре. Фрики, никакъв алкохол, не ги подмамвай, само боза или мляко Joy Mr. Green

# 127
Има и комбинирани колички по 80-100лев. как е възможно  newsm78
ами много се надявам да е възможно!аз дори съм чувала и по-ниски цени.

тарлежче,хич не му мисли ,ами направо се дигайте от там.прояви повече здравословен егоизъм и не жали толкова мъжа си -сега ти и бебчо сте неговото семейство,а не това на родителите му!
мия ата,желая и на теб зраво и сладко бебече,когато му дойде времето passifier. и не забравяй,че има и интернет клубове!
златна,честито ново возило  car003!много да му се радвате и тримката!
куки,важното е ,че бебко е добре!дано не си се уплашила много!
дидита,я ела по-добре след ЛКК,че да не стоиш на тръни и да бързаш!ще те чакаме!

а иначе и аз започнах да усещам някои неразположения-пишка ми се доста често,което на моменти прави походката ми като на патица smile3539. киселини имам по-рядко,но появят ли се са ужасяващи.не спя много добре,но то е заради съвсем други притеснения 1countingsheep,а и си изкривих ребрата да лежа само на ляво-тоя моя разбойник,вдига големи бунтове smile3540 ,ако реша да го измамя и се обърна на другата страна.мързи ме,дебелея за друго не се сещам.безболезнени контракции до по- миналата седмица, имах по една-две през няколко дни,а сега и толкова  нямам,пу пу все да е така!
знам,че е нормално да се появяват вече-така го е измислила природата,за това и вие не им се плашете толкова,но трявба да се следят,особено ,ако станат болезнени.фрики, Naughtyпо-добре ,че мъжът ти е шубе- от един преглед ,дори да се окаже излишен-глава не боли!
имахме гости и вие още сте писали,докото си завърша постинга,но няма да го поправям.мързееееел!!!!!

Последна редакция: вт, 22 авг 2006, 22:08 от oska

# 128
  • София

Аз имам такъв бебефон на ТСМ с камера още от преди да се роди Калина, но да си призная до сега съм го ползвала само веднъж  Embarassed просто не ми е трябвало. Но сега вече започва да ми трябва, а скоро като се преместиме ще е в пълна употреба. Впечатленията ми са малко, но май нещо имаше проблеми ако сигнала минава през много стени  newsm78 Ще го пробвам утре и в други ден и пак ще пиша впечатления, дано не е късно Simple Smile

Момичета, вие ме сложихте първа за раждане ама дано не съм, нека почака още малко малкото бебоче, а има и други като мен, които сме резервирали място за Септември Simple Smile Която и да е първа от нас, нека мине гладко, лесно и безпроблемно, което е пожеланието ми и за всяка една от вас   bouquet

# 129
  • Стара Загора
Здравейте отново ,днес открих бебе фона на ТСМ с камерата в Русе и се чудя има ли някоя  от вас впечатления от него?
Спомних си /да не повярваш Mr. Green/ че скоро в "на пазар" беше писано за такъв бейбифон...ето темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=120600.0
Лично аз нямам още такова чудо...дано тази тема ти помогне Hug

# 130
  • Откъм Варната
И ние с таткото искаме бебчо за септември, че да сме си комплект тримата, но по добре да си се роди когато трябва и да си е живо и здраво...

Да ви се оплача тоя корем така ми пречи не мога да си почистя краката, да не говорим за интимни части, май е вече време за някой крем за тая цел, направо не мога да се сгъна даже и ноктите на краката да си оправя, таткото е ангаже вече за тая дейност, после може за педикюрист да се хване някъде да работи...

Лека вечер на всички и не сомнамбулствайте много Wink

# 131
ДОРЪР ВЕЧЕР НА ТУМБАЧЕТАТА ::                                                                                                                                                        Днес цял ден съм по магазините и пазарувам дрешки,няма по голямо удоволствие от това Joy,утре мисля да си поръчам вече креватчето и скрина,така лека по лека да се приготвям,септември искам всичко да ми е готово.Илянчеаз ще си взимам същия бебе фон на ТСМ  доста ми го рекламираха познати,а за 110 лв. май няма друг модел и с камера,затова се мятай не го мисли Wink

# 132
Мили момичета,
извинявайте, че ще ви занимая с това, но едвам се побирам в кожата си от възмущение и гняв.
Ще започна с това, че имам куче и много обичам животните.
Излязохме с майка ми малко на разходка из квартала. От един блок се чуваше вой на куче - като че го бият. Приближихме се (нали сме любопитни) и какво да видим 6 човека стоят и зяпат и слушат как един си спуква кученцето от бой на втория етаж на един блок. smile3512  За момичетата от Русе - блок Клокотница 2.
Една баба умно заключи, че човека правилно възпитавал животното и че "той си бил знаел".  fight Ако бяхме нормална държава този човек щеше да лежи поне 3 години за жестокост към животно, но тук не. За бабата - беше насметена с израза "ти твойте деца с кола по гърба ли ги възпитава?!"
Как може???? Къде живеем????
Вярно не е човек, животно е, но само като се сетя за това и ми настръхва косата от плача на животното.
Честно ви казвам, след като родя и като придобия малко спортна форма, този ще отнесе поне 1 паве в прозореца. Много се ядосах.
Пак ме извинете, че го споделям, но се замислих как може хората да са толкова жестоки.

Илияна аз пък само ТСМ колички срещам и ми е правело впечатление. Вярно, че и Чиполино има доста.

# 133
  • Откъм Варната
kL30pa7ra

#2gunfire #2gunfire #2gunfire метни едно паве и от мен

# 134
Мили момичета,
извинявайте, че ще ви занимая с това, но едвам се побирам в кожата си от възмущение и гняв.
Ще започна с това, че имам куче и много обичам животните.
Излязохме с майка ми малко на разходка из квартала. От един блок се чуваше вой на куче - като че го бият. Приближихме се (нали сме любопитни) и какво да видим 6 човека стоят и зяпат и слушат как един си спуква кученцето от бой на втория етаж на един блок. smile3512  За момичетата от Русе - блок Клокотница 2.
Една баба умно заключи, че човека правилно възпитавал животното и че "той си бил знаел".  fight Ако бяхме нормална държава този човек щеше да лежи поне 3 години за жестокост към животно, но тук не. За бабата - беше насметена с израза "ти твойте деца с кола по гърба ли ги възпитава?!"
Как може???? Къде живеем????
Вярно не е човек, животно е, но само като се сетя за това и ми настръхва косата от плача на животното.
Честно ви казвам, след като родя и като придобия малко спортна форма, този ще отнесе поне 1 паве в прозореца. Много се ядосах.
Пак ме извинете, че го споделям, но се замислих как може хората да са толкова жестоки.

Илияна аз пък само ТСМ колички срещам и ми е правело впечатление. Вярно, че и Чиполино има доста.

Аз имам ку4е и само като си представя 4е някой ден слу4айно може да се ззагуби и ми рукват сълзите.И не мога да си помисля да вдигна ръка и да посегна,толкова си я оби4ам.Тея хора в кой век живеят,ама я да ги погне някоя организация за защита на животните Close.Не ги понасям такива дето много  се правят,4е знаят,но идея си нямат.4е публика...

Общи условия

Активация на акаунт