Медицински център за асистирана репродукция Варна

• 42 830
  • 772
  •   1
Отговори
# 645
Според мен е хубаво да си направиш всичко което ти иска Александров при него . Но избират си е твой .

# 646
Когато отидох за пръв път при д-р Александров бях изследвала хормони в Лаборекспрес.Призна ми ги.Това,което мога да кажа със сигурност е,че няма добро мнение за лаборатория Лина.Личен опит.

# 647
Когато отидох за пръв път при д-р Александров бях изследвала хормони в Лаборекспрес.Призна ми ги.Това,което мога да кажа със сигурност е,че няма добро мнение за лаборатория Лина.Личен опит.
Благодаря и аз не пускам нищо в Лина Simple Smile

# 648
  • Бургас
Здравейте. От близо година правим опити за бебе но неуспешни. При мен на пръв поглед всичко е наред. Имам едно дете от предния си мъж. Овулация си имам проследена на фоликулометрия. С нормален редовен цикъл съм. Доктор ни посъветва да направим спермограма. От Бургас сме. Направихме спермограма в New life Бургас. Само че ни казаха че има много малко сперматозоиди и няма как да бъдат изброени по CASA а трябвало ръчно и следователно в Бургас нямало как. И да отидем в Пловдив пак в тяхна клиника. Само че мислим да пробваме във Варна да направим спермограмата в Медицински център за асистирана репродукция. Имате ли отзиви за там. Като гледам цените навсялъде за разширена спермограма под 80 лв не видях, а там ми казаха 50? И пробата се носи от вкъщи до час и половина, което ми стана малко странно. Да разчитаме ли на достоверни резултати за там? Ние естествено пробата ще я занесем до 10 мин най много.... Извинявам се за дългия пост...

# 649
Две спермограми има мъжът ми,една там и една в друга клиника.Няма разлика в резултата.
Чака се така или иначе да се втечни материала,тогава се изследва.Не се тревожете,от вкъщи си носих контейнерчето в джоба и родих.Успех!

# 650
Момичета малък ъпдейт...днес бях на преглед при доцента и неговия съвет е да отложим ЗЕТ за следващия цикъл....за съжаление още не е настъпила овулация и той мисли,че ще похабим Е-те ако действаме сега...Честно казано се разочаровах с такова нетрпение чаках да минат прегледите и да насочим дата за трансфер,че това ми дойде малко като гръм от ясно небе.Знам,че е прав,обаче така се бях настроила,че...отново чакане и понеже съм вкъщи,не работя това чакане е огромно бреме не минават дните.....

# 651
Катенце7 , моят съвет е да послушаш доцента. Търпение му е майката, колкото и тежко да тие. До хубави ембриони не се сти лесно. Жалко би било наистина да се похабят. 50% от успеха е в точния трансфер. Казвам го от опит с 7 трансфера 5 от които ЗЕТ. Ако става дума за доц. Кисьов, свестен човек имам му доверие. Познавам го повече от 35 гд.
Успех ти желая, смирение и търпение!🍀🤞🤞

# 652
Катенце7 , моят съвет е да послушаш доцента. Търпение му е майката, колкото и тежко да тие. До хубави ембриони не се сти лесно. Жалко би било наистина да се похабят. 50% от успеха е в точния трансфер. Казвам го от опит с 7 трансфера 5 от които ЗЕТ. Ако става дума за доц. Кисьов, свестен човек имам му доверие. Познавам го повече от 35 гд.
Успех ти желая, смирение и търпение!🍀🤞🤞

Да,за доц.Кисьов става въпрос Simple Smile аз също му вярвам много,той беше първия,който категорично заяви какъв е проблема при нас и ни вдъхна надежда ... Много го уважавам и му се доверявам..просто до онзи ден вс беше наред и двамата бяхме говорили друго и днес и двамата шах...ама няма как и той и той не предполагаше,че ще се развият така нещата...но аз виждам желанието му да ни помогне и действа много спокойно и предпазливо и знам,че ще ни донесе късмет.Просто малко се разочаровах,че пак ще чакам,но няма как за хубаво е Simple Smile

# 653
Катенце,след неуспешен свеж трансфер на два ембриона бях много надъхана за ЗЕТ  в следващият цикъл.Направих си планове аз,но д-р Александров каза,че не става ,имаше малък проблем.Буквално ден за ден карах,ставах ,отивах на работа и вечер си казвах "и днес мина".Все пак направихме трансфер след един месец,той не искаше да рискува единственият ни останал ембрион,перфектен по думите му .И се оказа прав.Така че,за добро е,запълни си времето с разходки,сериали и приятни неща.Успех!

# 654
Катенце,след неуспешен свеж трансфер на два ембриона бях много надъхана за ЗЕТ  в следващият цикъл.Направих си планове аз,но д-р Александров каза,че не става ,имаше малък проблем.Буквално ден за ден карах,ставах ,отивах на работа и вечер си казвах "и днес мина".Все пак направихме трансфер след един месец,той не искаше да рискува единственият ни останал ембрион,перфектен по думите му .И се оказа прав.Така че,за добро е,запълни си времето с разходки,сериали и приятни неща.Успех!

Благодаря за окуражителните думи! Да заредих се с много книги и ще се отдам на любими занимания и ще чакам да дойде Ц и да действаме ако е писано ... Първоначално се рязочаровах,но като минаха часовете знам,че това са неща,които не може да се контролират! Ще дойде и нашето време 😊😊😊

# 655
Вярвам му много на преценката, благодарение на нея сега се радваме на дъщеря ни, всичко ще е наред и ще се случат нещата и ще видиш,че е имало защо да бъде в друг момент.Зареди се с хубави моменти и те чакат още по-хубави!
За СГ имам 4 инсе, 2 ин витро, 1 СГ за първоначално изследване, та при всички е носен материал до 30мин, аз също скептично бях настроена, но имам биохимична бр.и прекрасно детенце, така че няма  проблеми🤗

# 656
Вярвам му много на преценката, благодарение на нея сега се радваме на дъщеря ни, всичко ще е наред и ще се случат нещата и ще видиш,че е имало защо да бъде в друг момент.Зареди се с хубави моменти и те чакат още по-хубави!
За СГ имам 4 инсе, 2 ин витро, 1 СГ за първоначално изследване, та при всички е носен материал до 30мин, аз също скептично бях настроена, но имам биохимична бр.и прекрасно детенце, така че няма  проблеми🤗
Здравейте, може ли да ми кажете какво е СГ? Спермограма ли Simple Smile Благодаря Ви, да Ви е жива и здрава Heart

# 657
Да.Мерси!

# 658
Момичета,малък ъпдейт от мен-след перипетиите с малкия брой Я,в крайна сметка направихме свеж трансфер.За съжаление обаче резултата е кръгла нула.Трети пореден опит.....
Този път мисля директно при Александров да вляза,да обсъдим Лапарото и какво ще ми предложи като план за действие и да не бързаме с подаване на документи към Фонда.Страхме е,че ще изгърмим и последния четвърти опит ,а незнам дали ще успеем да самофинансираме следващ 5 опит.
Не мога да отрека,че сърцето ми се е свило.Днес за първи път ми се прокрадна мисълта,че може би не ни е писано.....и ми е много мъчно 😔

# 659
Едно голямо гуш от мен ...и дишай ...отпусни се .
Дай си време ,почини си , прочисти тялото си от всички хапчета и мисли .
Не допускайте да се прокрадва тази тежка мисъл , че не ви е писано . Обичайте се и бъдете подкрепа един за друг . Пожелавам ти да се случат неочаквано нещата и то скоро ♥️

Общи условия

Активация на акаунт