Медицински център за асистирана репродукция Варна

• 42 832
  • 772
  •   1
Отговори
# 165
Аз контактувах с всички , но акушерка ни е Малена - прекрасен човек , винаги усмихната и лъчезарна . Зареждаше  ме със спокойствие .

# 166
Първия път, когато работехме с професора, бях с Ани. Много ми беше трудно. После като минах към Кисьов имаше за кратко една млада дама Биляна, страшна сладурана, обаче излезе майчински и сега сме с Малена. Много съм спокойна с нея, лесно се говори, обяснява обстойно, и винаги е усмихната.

# 167
Момичета утре трябва да ходя при Александров на втори ден от мц
В колку да отидя как мислите

# 168
Момичета утре трябва да ходя при Александров на втори ден от мц
В колку да отидя как мислите
Той е там обикновено след 11 - 11:30 ч., но аз винаги питах от предния ден Ани или Малена кога ще е най-удобно да мина Hands V

# 169
Да и аз се обадих на малена каза 11:30

# 170
  • Варна
Мен пък ме викат към 13:00ч.

# 171
Мен пък ме викат към 13:00ч.
Ти на преглед ли си или

# 172
  • Варна
По време на цялата стимулация ме викаха към 13:00ч.
Да се похваля, във вторник ми беше пункцията. Извадиха 10 Я, от които за сега 9 се развиват както трябва. Дано този път вече има успех 🤗

# 173
Чудесно!Браво за реколтата 😊⚘ Вчера на разходка гледам малката и казвам на мъжа ми Как искам д-ра да види какво хубаво бебе имаме 😊😊
Но хич не ми се мотае по болници (признавам си)...общо взето сме нон стоп с малката и ми е приятно да излизаме сред природата, но като наближи консултация напр.хич не ми се ходи😊
😁
Е, ще стане и това някой ден (срещата де)♥️😊

# 174
Здравейте , прекрасни ! Подготвям изненада за старши и клиниката и ще се радвам да ми помогнете 😍🤫
Ако решите да се включите - ето какво се иска от Вас ♥️ да опишете вашият случай , как сте избрали тази клиника , и до къде сте в момента . Ако имате желание може да сложите и ваша снимка + снимка на детето/децата които имате и да напишете всичко което желаете . Може да го направите на ЛС , тук или на лист хартия ( всичко това ще бъде направено в красив албум ) . Могат да се включат и недоволните пациенти .
Ще съм благодарна ако ми помогнете 😍

Качвам го и тук , защото не съм сигурна че всички са в фб групата .

# 175
Аз туку що почвам при александров инаку с удоволствие бих качила снимка на детето си
Хубава идеа

# 176
Усмивка,другата седмица ще ти пратя снимка на нас двете и нашата история.Не е късно нали?

# 177
Усмивка, аз ти писах Simple Smile Идеята е страхотна!

# 178
До края на август не е късно , после ще ги оформя като стар лексикон / албум .
Ако се сещате за приятел които не е в групите и иска да се включи , ще се радвам да ми пише .

# 179
Добро утро,днес ми е 12 ден след трансфера и си направих уринарен тест,положителен е 🥳стискайте палци всичко да е наред.Нямам никакви симптоми освен,че имах леки болки все едно ще ми идва.

Общи условия

Активация на акаунт