Медицински център за асистирана репродукция Варна

• 42 825
  • 772
  •   1
Отговори
# 660
Едно голямо гуш от мен ...и дишай ...отпусни се .
Дай си време ,почини си , прочисти тялото си от всички хапчета и мисли .
Не допускайте да се прокрадва тази тежка мисъл , че не ви е писано . Обичайте се и бъдете подкрепа един за друг . Пожелавам ти да се случат неочаквано нещата и то скоро ♥️
Усмивка,благодаря ти 💖

# 661
Предполгам какво ти е, но никога не може да си сигурна,че не е писано и няма да стане.Вярвай, но и действай!Гуш и от мен!Аз излязох от болницата след операцията за щитовидната с мисълта,че и двама да сме ще живея и ще се радвам, някак приех и това, макар млада и само с 1 опит, еми на...само 2 месеца след това вече ревях от радост при полож.тест.Тъмнината винаги е преди светлината, обаче колко време ще е и дали ще се откажеш преди да светне...няма как някой да каже.

# 662
И аз искам да ви вдъхна малко кураж. Отделете си достатъчно време да се подготвите психически и физически. Анализирайте предишните опити и си съставете план за действие. Сигурна съм, че от клиниката ще срещнете подкрепа и каквото зависи от тях ще го направят. През ума на всяка от нас са минавали черни мисли, неизбежно е, но е важно да се надъхате и смело напред!

# 663
Здравейте, може ли да ми кажете добър ендокринолог? Simple Smile Heart

# 664
От д-р Тасевска съм много доволна аз.

# 665
Привет момичета 🍀Бихте ли ми отделили малко време ,и която от вас е била по дълъг протокол Би ли ми обяснила какво точно представлява .Колко време те стимулират ,колко време е самият протокол,10,15,20,30 дена, тъй като до сега съм била по къс протокол и там нещата са ми ясни , но сега всичко ми много неясно .Благодаря ви🍀🍀🍀❤

# 666
Привет момичета 🍀Бихте ли ми отделили малко време ,и която от вас е била по дълъг протокол Би ли ми обяснила какво точно представлява .Колко време те стимулират ,колко време е самият протокол,10,15,20,30 дена, тъй като до сега съм била по къс протокол и там нещата са ми ясни , но сега всичко ми много неясно .Благодаря ви🍀🍀🍀❤
Здравей , аз  бях на дълъг протокол . Моята стимулация продължи около 21-22дни. Започва се на 21-22ден от предния цикъл. Аз бях отначало на Декапептил и след това ми включиха Гонал.Честно казано се чувствах много по-добре с този протокол от колкото на къс . Simple Smile

# 667
Аз пия противозачатъчни вече втори месец 🤯тъй като задържан фоликул .С доктора се разбрахме да звънна на първи ден от цикъла ми.Въпроса ми е :дългия протокол Пак ли стартира от втори ден на цикъл .Благодаря🍀🌹

# 668
Аз пия противозачатъчни вече втори месец 🤯тъй като задържан фоликул .С доктора се разбрахме да звънна на първи ден от цикъла ми.Въпроса ми е :дългия протокол Пак ли стартира от втори ден на цикъл .Благодаря🍀🌹
  На дълъг протокол се стартира на 21 ден от цикъла с блокиращи инжекции през това време ще бъдеш наблюдавана .При мен хипофизата се блокира по трудно затова ми увеличиха дозата. Когато ми дойде цикъла още от първи ден ми включиха и Гонал .

# 669
Благодаря много за полезната информация бъдете здрави !!!И от сърце Пожелавам на всеки да прегърне рожбата си❤🍀

# 670
Благодаря много за полезната информация бъдете здрави !!!И от сърце Пожелавам на всеки да прегърне рожбата си❤🍀
Дай Боже 🙏 Този път ще успееш ♥️Само бъди спокойна 🍀

# 671

Здравейте, тези изследвания са преди 6-7месеца, TCH ми е 2,2. Казаха ми, че е нормално, но като чета разбирам, че трябва да е под 1 за забременяване. Може ли мнение?

# 672
Преди да забременея първия път ТСХ ми беше 1.5,   с него забременях и нямах проблеми през бременността. Преди втората бременност не съм го изследвала.

# 673
При мен ТСХ имаше значение, при стимулации се вдига и при забр., добре е да е ниско, това го знам от читав лекар.Забременях с 1.2, качи се до 8.6, но го следих и вкарах в релси веднага.Това бе при мен и все пак аз лично считам за важни стъпки към успеха ми.При 1ви опит и биохимична също се качи до 4 и нещо.

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 20:24 от Orion_Sagitta

# 674
Orion,как свалихте тсх след стимулация?

Общи условия

Активация на акаунт