Любители на кучета - 105

• 29 756
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Лъчко е много капризен от към храна.  До годинката беше на Про план, но после спря и какви ли гранули не пробвахме,  седеше гладен,  но не ги ядеше. Накрая открихме Genesis полувлажна гранула и си я хапва с удоволствие и без да го подканяме. Покрай извънредното положение нямаше доставка на гранулите и докато заредят го хранех с варено месо и зеленчуци. Опитахме с Taste of the wild, но категорично я отказа, а аз имах големи надежди за нея. Акана също не одобри и си останахме на Genesis. Доволна съм, защото изходният материал е малко, твърд е, козинката е лъскава. Килограм при нас струва 12,40 лв . На ден хапва по около 300 гр. 100-120 лв са му само гранулите на месец,  но за синковеца всичко може. Wink

# 451

Преди малко си я взехме.Операцията е минала успешно.Трябва да я следим няколко дни. С тази фуния не вижда добре и често се блъска.

# 452
  • под тепетата
Ох, на баба сладката овчица! След 2 дена ще е като нова! Ми то и аз с маската съм същата - не мога да си видя в краката и често се спъвам.
Мартинче, Ози е същия с комшийката. Що песни ми изпя като се разгони Кара...
 Е, тука вече е успял да Фръкне  вчера. ТуиГ, намачкай швепсовите ушаци вместо мен Simple Smile

# 453
Билянка уникална снимкаа HugHug

# 454
  • о`майна лунна нощ е
Аз съм там вече. Търсете ме някъде протегната на пясъка. ... То Ози мен прескача в момента Wink

# 455
Рано сутрин...

# 456
Летящият  младеж е супер!така ми се ще да съм до него на моренцето.....
   Стискам палци безпроблемно да се възстанови малката къдравелка/извинявайте,но не помня имената на сладурите/.
   Относно любовта между съседи-нашите имат една много възрастна,сляпа и немощна Сара.Преди с нашата овчарка се сбиваха,вече не я закача.Сега имат един палавник Мурджо, който стои вързан.Когато го извеждат за разходка се виждат с нашите две прекрасници.Вчера овчарката започна да го лае,ама много страшно.Само даде тон на малката,и тя като го почна .....наежи се козината отгоре като на динозавър.А каката само гледа строго и одобрително.Един вид все едно й каза- няма да се даваш на всеки,дръж се на положение!
   Забелязвам и друго-усеща кучето кога стопанина е напрегнат,нервен.Дъщеря ми вече е на финала на сесията,не се стои покрай нея.Кучето проявява същата нервност.
  Умни същества.

# 457
  • sofia
Да споделя. Кръвните изследвания на Леон са наред. Ще го оперират другата седмица. Ще отстранят тестисът в коремчето и ще го кастрират. Ще сложат и чипа. Вземането на кръв не мина добре. Не успях да го държа добре и му спукаха една вена. След това се наложи да бодат и другото краче...Друго куче не съм имала, което така да се дърпа и да се мята при ветеринар. А иначе влиза охотно, радва се,но в момента, когато трябва да се свърши нещо е неудържим...А това на ушето му не е било кърлеж, а проста пъпка.
Та...сега ще треперя до операцията...

# 458
Кришка,ще стискаме палци и лапи,Леон ще се справи!! Heart Всичко ще мине наред! Heart И нашия Арес не дава нищо да му направят-дори ако трябва само да му погледнат ухото дали е зачервено-кошмарно е просто! Head Band

# 459
  • Beyond the Frontiers
По темата с храната: до момента храня бебето с пауч на Педигри + варен ориз. Всичко си яде. Расте като гъба. Буквално за месец +4 кг. Гледах някакви таблици за породата и си е абсолютно в норма. Днес ще й сложа последната ваксина и утре на море. Определено има нужда от движение, въпреки че уж ги водят чау чау по-мудни като порода.
Сега пробвам да минем на гранули. В един зоомагазин ми препоръчаха Applaws, уж без зърнени добавки и висок процент месо, обаче от два дена дребното дриска в промишлени количества...Давала съм и Pedigree Junior и нямаше такъв проблем.
Нещо за Brit? И аз  пазарувам основно от емаг...

# 460
Нещо за Brit? И аз  пазарувам основно от емаг...

Доставиха ми чувала с Брит вчера, но ние имаме почти цял от Пурина Про План все още. Когато свърши той, почваме Брит и ще докладвам. Според лекарка в клиниката, Брит е по-нисък клас от Пурина. От мнения пък чух, че е по-добра...

А ето я Хари след вчерашната ѝ първа разходка. Така се раздаде и лудува, залягаше по тревата и я късаше - велика радост че е на вън, и като се прибра, само легна ей така с провесени крака и заспа.

# 461
Бързо и леко възстановяване на Райли. Ще свикне до ден с яката и после ще си се движи нормално без да се бие из стените и мебелите.
На Леон също ше стискаме палци другата седмица.

При мен нещата вървятнвсе на карък да му се не види. Сутринта Вивата надупчила бутилката с антифриз в багажника на сестра ми и най-вероятно си е близнала от това, което е текло. Звъни ми тя (на работа съм) дали може да и стане нещо и кво да прави. Пратих ги бързо на ветеринар и там съответно промивка да изкара съдържанието на стомаха. Предписали са активен въглен и 3 дена на алкохолена диета. Дано ни се е разминало лошото и да няма последствия.

# 462
Ох ужас..милата Вива! Дано всичко да се подреди,без да има проблеми! Големи за бандитии милите ни! Sweat

# 463
Ох Сиви.Heart
Гушкам ви много силно.

# 464
  • Бургас
Защо не се родих булдог? Щях да ходя на зъболекар, без да си отварям устата!
Sivi, стискаме всичко!

Общи условия

Активация на акаунт