Любители на кучета - 105

• 29 754
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Sivi,стискаме палци с Райли.Всичко ще е наред.

# 466
Бързо възстановяване на Райли!

Сиви, и от нас палци и лапички за Вивата! Големи са любопитковци и беладжии сладурите.

Все забравям да ви кажа, че Джони е любител на таралежи. Преди няколко години при вечерните разходки взе да ги намира и когато са по-малки направо ги захапва и с триста зора ги вадим от устата му с хитрини. Как не му бодат не знам, но има слабост към тях. Надушва ги и се стрелка в тревата и така разбираме, че има нещо. Сега е намерил един голям таралеж и всяка вечер ходи на мястото където го видя първият път и го търси, но няма как да го хване. За съжаление всеки път когато го видим сме без телефони и няма как да го снимаме да ви го покажа. Голям сладур е тарльо и е с едни големи ококорени очички.

# 467
  • sofia
Сиви, желая от сърце всичко да е наред!
Авалон, внимавайте с тарарежите. Освен бодли, имат много паразити.

# 468
  • Пловдив
Всички мили домашни, които имат досег с лекари да бъдат здрави!
Ние се поизгубихме, защото имам проблеми с котарака от няколко дни. Уж проблемът е зъб - надявам се да го остраним и да е добре дон Томазо.
Днас Саске става на 6 месеца! Дърто магаре е вече.
ето го полугодишникът

# 469
  • Bарна, морето, сините вълни
Бързо възстановяване на Райли и дано всичко е наред с Вивата!
Някой има ли опит с осили? На Ерос му се напъха в едната ноздра. Виждах го и щях да го хвана и да го извадя, но той не разреши и започна да киха. Киха супер мнгпо, тече и кръв. Веднага го заведпхме на доктор, даде капки и каза да качен 3 пъти на ден по 1 капка в двете ноздри. Каза, че повечето кучета го изкарали с капките. Ако не го извади за 3 дни, трябва да го упоят и така да го вадят. А аз как да разбера дали го е извадил? Ами, ако не видя... Оф, сърцето ми ще спре. Детенцето ми...

# 470
  • о`майна лунна нощ е
Деспи, дано го изкиха сам, защото влезе ли в тялото в меките тъкани, упояват и цепят мястото. И дано го уцелят от първия път къде е, че някои са изключително упорити и скрити.
Успех!

# 471
Ужас.Тези осили явно са голяма напаст.Дано всичко да е наред с Ерос.Трябва да го следиш.

# 472
Ох Деспи настръхнах Cry дано излезе скапания осил..толкова са ужасни.. ние след една операция и две упоявания,направо настръхваме като ги видим! И аз днес сутринта му махнах един от лапата!! Корема ми се сви като го видях! Cry

# 473
  • под тепетата
Ма верно ,Вивата от беля на беля! Стискам палци да сте изкарали всичко вредно навън.
Саскето един вечно учуден поглед вади- изследователски и откривателски Simple Smile
 Стискам палци и за Леон, Ерос!
 Като ни се размина напрежението от змийското ухапване се шегувахме, че сме си минали за това лято дивотиите.

# 474
  • sofia
Деспи, дано излезе гадта бързо! Много страшно звучи! Щом са дали капки, сигурно ще го изкара!
И на Дон Томазо да минава!
Утре сутрин чакам само добри новини! И никакви бели повече!

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 21:28 от Кришка

# 475
Sivi, стискам палци.
Момичета, аз идвам да ви искам съвет. С ММ се разделяме, съответно вдругиден моя милост, барабар с Дениславчо, се местим в нова квартира и ще сме си двамата. Предполагам, обаче, че ще му липсва, ще го търси, ще е стресиран от новата обстановка. Това са само мои предположения, де. Някоя има ли подобен опит, какво мога да направя, за да е по-спокоен и да не му се отрази много? Аз до юли месец съм хоум офис, та няма да е самичък на първо време, но ми се иска да съм подготвена.

# 476
Ох аз не знам какво можеш да направиш! Според мен в началото ще му е тъжно,вземи една тениска,възглавница или нещо подобно на мъжа ти! Аз декември месец раждах,моя кучо се е поболял,спял в пред вратата и ме е чакал и ММ чак на третата вечер се е усетил и е изкарал възглавницата ми,сложил е отгоре нощницата ми и той се е гушнал тогава там,за да спи до него! Нещо такова може да  ти помогне в началото,да не усеща толкова много липсата му!

# 477
Деспи, на Джони му беше влизал осил в носа, но само с кихане успя да го изкара, не сме слагали капки. Може би Еро го е вдишал по-навътре. Дано при вас излезе с капките. Лошото е да не остане парченце вътре. Ще спре да го дразни и да киха и ще разберете, че е излязъл. Иначе е късмет да го дебнете и видите. Гадна напаст са. Винаги проверявам за осили като се приберем и после все намирам по някой на земята.

# 478
  • sf
Дано се махне гадния осил бързо!
Сиироуз, кофти, но предполагам, че с времето ще свикне. Някой тук беше минал през същото, но не помня кой.
Детето каза, че Нейо днес е повръщал няколко пъти. Аз се прибрах преди малко, с кеф излезе навън, изглежда тъжен, но поиграхме малко с топката. Ще го наблюдавам, пък утре ще преценя какво да правя.

# 479
  • UK
Seerose, миналата година по това време точно и ние минахме през това. В началото Джинкс беше изнервен и лаеше след като тръгна за работа (въпреки че сестра ми през това време живееше вкъщи и си беше у дома в тези моменти). Беше объркан на новото място няколко дни, после постепенно свикна. Аз нямаше как да отсъствам от работа и си ходех, после и сестра ми започна да ходи, но да кажем няколко седмици беше малко различен. Аз купих камера през това време да го гледам (а и честно казано ме кара да се чувствам по-сигурна като цяло) и му увеличих разходките и времето за него, когато съм си вкъщи. След две-три седмици се успокои, тогава пък заминах за Бг за 2 седмици и го оставих на хотел, като се върнах изглеждаше малко стресиран, но още на следващия ден си беше нормален. Честно казано, не съм сигурна дали аз не го изнервях допълнително, за мен периодът беше изключително ненормален и стресиращ и предполагам, че до голяма степен това му повлия. Той си беше свикнал по принцип със съквартиранти, които да си ходят и предполагам, че ако бях спокойна нямаше да му окаже такова влияние.
Зависи и дали бившия ти ще иска да го вижда и да се грижи за него вбъдеще. Предполагам, че ако си го "подавате" всяка седмица, Денис ще се обърка и ще му отнеме по-различно време да се адаптира.

Общи условия

Активация на акаунт