Любители на кучета - 105

• 29 746
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • Bарна, морето, сините вълни
иланг-иланг, благодаря. За съжаление не знаем дали го е изкарал. Продължава да киха, но много рядко. Няколко пъти за деня. Но Сиви каза, че може да продължи да киха и заради капките, които му капем и заради разранената лигавица. Още същия ден бях намерила осил, но е твърде вероятно и ние да сме го внесли, редовно имам по маратонките и чорапите. В понеделник сме при доктора, дано се разбере дали е излязъл и ако не е, да се случи възможно най-бързо и леко... Свито ми е сърцето. Иначе той се държи нормално, храни се с апетит, разхождаме се по много. Не показва, че изпитва някакъв дискомфорт, освен кихането от време на време.

# 511
  • Пловдив
bilqna_69, че кво му е на детету? Rolling Eyes Съсвсем си е прилично облечен. Ама виж Озиту - той нещо е забравен ми се види. Как нещастно гледа милият към шишчето.
DespicableMe, дано е минало

ето още снимки от филма Копачът, напълнил нос с пръст и кал

# 512
Иланг и Лъчи е същия.  Едва го измих днес. Важното е да изразходват енергия.  Simple Smile
Биляна страхотни снимки на Ози и внуче. :*
Деспи дано да е излязъл осилът и да не се налагат други интервенции.
Стискаме палци и лапи и при Леон всичко да мине бързо и безпроблемно.

# 513
И ние пожелаваме на Леон всичко да бъде наред! Hug

# 514
Иланг, тез всички дупки вашия хубавец ли ги изкопа?

Сиви, как е Вивата?

Деспи, би трябвало осила да е излязъл щом все по-рядко киха сладура. Иначе щеше да се влоши според мен.

Биляна, голяма комбина  са куче и внуче Heart А гледката е един път! Много харесвам оня край и спокойствието, което все още цари там.

Ще стискаме палци за Леон.

Как е Райли? Махнаха ли вече яката?

# 515
  • под тепетата
Благодаря, aleksa, Avalon! И на мен много ми липсва (т)!
Despi, как е Мони? Има ли подобрение с алергиите? Като и видя бузките, все се сещам и за моичкия, като беше малък. Не питайте защо кучо е с такъв поглед, отнасяше яко мачкане Simple Smile

# 516
  • Пловдив
✿ 𝐀𝐯𝐚𝐥𝐨𝐧 ✿, само дупка и половина са наше произведение.
bilqna_69, ама много са били сладки и милички. Големият ми син отрасна с коли още от бебе - познато ми е мачкането.
Отношенията на Саско с дон Томазо са много комплицирани. Като го наредя един до друг и давам последователно манджа седят мирни и тихи глава до глава. Останат ли само двамата без мен и манджата - Саско директно получава тупаник. Trollface

# 517

Райли е добре.Все по-трудно я удържаме да не скача и да не тича.Всъщност още след операцията като ни я доведоха и тя ни видя,искаше да се затича.Тук е сърдита,защото не й позволяваме все още да се качва по стълбите.Яката трябва да я носи поне още седмица.

Despi,как е кучо?Излезе ли осила?

# 518
Олеее, Билянка, много сладък спомен! Heart Eyes
На Монито ѝ няма абсолютно нищо. Дерматоложка май май се оказа права, че си има дерматит. А съм чела, че лятото се подобрява, зимата се влошава. Ето, времето се стопли и няма следа. Всичко яде, постоянно е с Еро, в треви ходи, кожата ѝ е добре.
Ще видим какво ще каже доктора в понеделник, много се надявам да го е извадил. Сега на разходките съм на тръни, като се огледам, то навсякъде е пълно с осили...

# 519
Всичко трябва да се подуши, дори и кактусите.

# 520
  • под тепетата
Реа, къде ги намерихте? Имам много лоши преживявания с тях . Като плевя градинката ми се забиват  едни тънички от тях, дето после много трудно се вадят.

# 521
Реа, къде ги намерихте? Имам много лоши преживявания с тях . Като плевя градинката ми се забиват  едни тънички от тях, дето после много трудно се вадят.
Докато се рязхождахме около нас. За първи път го виждам този кактос там. В нищото.

# 522
Биляна,направо съм влюбена в снимките ти на куче и внуче! Спокойно можеш да направиш изложба! Разкош Hug

# 523
  • под тепетата
И ние така си намерихме преди години кактуси пред една пещера

Благодаря, Мартинче! Момичетата тук знаят за коледните ми календари - винаги с куче и внуче Simple Smile Малко късно, но благодарение на хъскито обиколихме доста места в България, за които не бях и чувала. Тази снимка е пред пещера Голяма Гарваница. С две думи започнахме да си създаваме спомени.

Коте, къде се загуби?

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 22:26 от bilqna_69

# 524
  • Пловдив
Добрутро, двукраки и четирикраки!
Днес със Саско бяхме на пътешествие до отдругата страна на реката. Ми то там било много културно - плочки, пейки, седалки, градинки, чешмичка. Не като в нашто северно село - треволяк и прашоляк. Завидях ви южняци!
Иначе по пътя минахме два моста - Шошко се постряска от колите, в подлезите се радва и тича. Толкова беше впечатлен и уморен, че в нашата си клетка почти не игра с кучетата. Днес големи емоции, сега спи като пребит.
Ето ви романтика

Ето как преоткрихме конга

Усмихнат ден на всички, без осили и други бодливи растения.

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 09:55 от иланг - иланг

Общи условия

Активация на акаунт