Любители на кучета - 105

• 29 758
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Стискам палци и аз!
   И нашата калпазанка си гълта зъбите,понякога.Днес зет ми я води на разходка,т.к. дъщеря ми имаше онлайн изпит-не е искала да мръдне от колата.Слязла и се запънала на място.Толкова се дърпала на каишката,че чак се закашляла.И се върнаха.
    През последните няколко дни ми се струва,че започва да проявява характер.

# 436
И ние стискаме палци! Всичко ще е наред. 🤗

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 20:08 от Anyyyone

# 437
  • София/Севлиево
А един малко по-различен въпрос към дамите от София(може и от други места де)-мога ли да заведа зверчето в някой мол.Чета за Ринг мол,че е разрешено,ама да не ни изгонят...Иначе за зъбния въпрос-днес го огледах и бая зъбки ги няма,а като го взех беше с всички.Досега нито един не съм намерила, следователно ги е изял.На сутрешната разходка ММ докато сколаса и Рекс е изгълтал още един...

# 438
  • о`майна лунна нощ е
Влизала съм в Ринг мол и съм виждала кучета вътре.
ПП - не съм от София, но пиша от личен опит.

ПП - между другото там, непонятно за мен, все още има зоомагазин, в който на витрината се предлагат кученца. Последният път дори не погледнах какви хайванчета са сложили, но преди време бяха два аквариума, в единия от които, бяха сложили два кавалер кинг чарлз шпанолчета, от които едното видимо не беше добре. Обявената цена - 999 лева

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 16:25 от `ТуиГ

# 439
Здравейте ,имаме куче кане корсо на близо 2 г .Храним го с по 1 кг варено месо на ден.В последно време обаче  с мъжа ми сме доста заети за варенето и заради проблема ,че не получава всички необходими хранителни вещества ,ми се иска да взема някаква гранула среден клас, щото е и малко капризен.Ако някой може да препоръча марка,както и от къде я снабдявате ,ще съм благодарна.

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 17:30 от bubanka

# 440
  • София
Здравейте, нямам кане корсо, но имам две кучета. Храня ги с Taste of the wild, преди това бяха на Акана, но като цена в някакъв момент ми стана неизгодна. Мисля, че добре им се отразява, вече от около година са на нея.

# 441
Здравейте, нямам кане корсо, но имам две кучета. Храня ги с Taste of the wild, преди това бяха на Акана, но като цена в някакъв момент ми стана неизгодна. Мисля, че добре им се отразява, вече от около година са на нея.
именно точно тая марка гледах скоро на оферта,108 лв чувала.

# 442
  • София
Купувам я от Емаг, та следя промоциите и отстъпките. Рядко ми се налага да я купувам на редовна цена, обикновено ми излиза под 100 лв.

# 443
Здр. Милена, по принцип има значение вашето куче дали го обучавате/тренирате, движи ли се много или е в апартамент, малък двор...За храната - трябва да е разнообразна, а за гранулите първоначално пробвайте малки кол-ва от различни марки/качество/цени, няма гаранции че ако е някаква маркова кучето ще я хареса, така че не се подготвяйте с чували Simple Smile

# 444
Да,кучето е тренирана преди,знае малко команди,живее в апартамент,но го изкарвам на дълги разходки .Знам ,че даже има някои зоо магазини които дават безплатни мостри на кучешка храна,но като цяло от както почнахме месото,се мръщи на гранулите и ги изяжда със зор,само ако са овкусени.За това търсим препоръка за марка,от хора с опит.

# 445
Още един съвет/хитринка, първоначално от една нова храна (без значение каква е ), слагайте по много малко, ако я излапа с апетит, не му добавяйте веднага, а при следващо хранене (примерно цикъл сутрин-вечер ) му сложете повечко, и така след това с нормални кол-ва според препоръките но гледайте да си изяжда всичко, евент. при вашето което е свикнало с готвено месо, може да сварите един път с повечко бульон и ако се мръщи на гранулите, му добавете от този бульон в тях /да добавя че имах за отглеждане едно кане корсо и съм голям фен на породата/

# 446
Още един съвет/хитринка, първоначално от една нова храна (без значение каква е ), слагайте по много малко, ако я излапа с апетит, не му добавяйте веднага, а при следващо хранене (примерно цикъл сутрин-вечер ) му сложете повечко, и така след това с нормални кол-ва според препоръките но гледайте да си изяжда всичко, евент. при вашето което е свикнало с готвено месо, може да сварите един път с повечко бульон и ако се мръщи на гранулите, му добавете от този бульон в тях /да добавя че имах за отглеждане едно кане корсо и съм голям фен на породата/
Благодаря !

# 447
  • под тепетата
Фъъър!

Хайде, чакаме новини за Райли!
Недялка, ние по същия начин упражняваме командите. Даже по-дълго го карам да чака за хранене. Луци бързо си изпива манджата Simple Smile Пожелавам ти бързо да хвърлиш патерицата!
Ени, да се чудиш коя от двете хубавици да нагушкаш първо! Много са сладки!

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 20:03 от bilqna_69

# 448
  • о`майна лунна нощ е
Юху! Моите любими летящи уши!

# 449
Ето я любовта на Арес!! На излизане,на прибиране-такива целувки се раздаваат

Общи условия

Активация на акаунт