Захранването на кърмачето може да бъде плашещ и тревожен момент за майката, особено когато съветите на педиатри и специалисти се променят.
Процесът на отбиване трябва да бъде приятно, щастливо и спокойно изживяване както за бебето, така и за майката.

За да ви помогне да бъдете по-уверени при захранването на вашите деца, в настоящата тема Маги Пашова ще предоставя полезна информация и споделен опит.


Маги Пашова

Маги Пашова е нутриционист от Canadian School of Natural Nutrition с близо 10-годишен опит и интерес в областите бременност, възстановяване след раждане и захранване. Автор е на книгата "По-здрави бебета", която много майки ползват като ценен помощник в процеса на захранване.
Маги е и ководещ на подкаста "Мама Говори" (аудио серии за майки), както и част от екипа на сайта Мама Съм – платформа за онлайн програми и полезна информация за настоящи и бъдещи майки.
Най-популярната програма на екипа е "Не на диастазата" – 12 седмичен онлайн курс за прибиране на диастазата и цялостно възстановяване след раждане, който е помогнал на повече от 1500 жени да възвърнат добрата си форма след раждане.
Не на последно място Маги е майка на две деца и силно вярва, че нашата роля като родители е да помогнем на децата си да се хранят разнообразно, да обичат вкусните и полезни храни, да ги вдъхновим чрез собствения си пример, да готвим за тях и заедно с тях! Идеи как го прави тя и как протича захранването на второто ѝ дете споделя ежедневно в профила си в Инстаграм.

Задайте към Маги вашите въпроси, свързани със захранването.
Тя ще бъде тук всеки вторник и петък следобед, между 14 и 16 часа, за да споделя опит и да отговаря на въпросите ви.Темата е с информативен характер. Споделената информация тук не може да замени посещението на лекар и индивидуалната консултация с медицински специалист.


Темата е част от социалната инициатива на BG-Mamma "Специалистите говорят".
Ако се нуждаете от #консултация в друга сфера, вижте всички #специалисти, които са се включили в кампанията ТУК.


#СпециалиститеГоворят #ЗаедноВкъщи #бебета #захранване


Правила на консултативните теми във форума

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 10:55 от Mamma