Чакаме да мине пролетта, за да гушнем ЮЛИ нашата сбъдната мечта! - Тема № 7

• 36 901
  • 694
  •   1
Отговори
# 405
  • au bout du monde
И ние не сме измислили име, успокои се че не сме само ние 😆😁 Нищо не ми харесва. Не искам да е кръстено на някой, но пък и някакво си име да сложа също ми е странно.

# 406
Аз си купих ментовия крем на Maternea за крака, правя си масаж и се чувствам по-добре.
Иначе и аз не мога да харесам никакво име, не го чувствам да е името на малката и реших да послушам ММ за неговите любими женски имена и избрахме едно в крайна сметка Grinning Няма да е кръстена на никого

# 407
Момичета, как сте? Отичат ли ви много краката? Какво ви помага да спадат лесно? Знам, че да се вдигнат на високо, но като не става лежането по гръб, а настрани и с крака на възглавница също не е най-удобното, търся други идеи. Днес докато ги накарам да спаднат и пак на крак и те пак се подуват...
Точно си мислих да питам същото. Моите крака са супер подути и не спадат. Дали е от жегите или се дължи на нещо друго? Не съм си представяла, че до такава степен ще ми се подуват.

# 408
Подуват се, подуват се. Моите бяха като самуни. Нищо конкретно не съм правила.
Засега са ми тънички, ама аз съм в четвърти месец още.😏

# 409
И моите ходила доста се подуват не само докато съм права и вървя, но и ако прекарам повече време седнала. И пръстите на ръцете ми стават като кебапчета като е горещо навън, не слагам халката от месец Grinning

# 410
Точно това ме занимава почти целия ден-отеклите и подути крака. Не е за вярване, но се събудих сутринта с болки в краката. Мазах и от крема на Матернеа по някое време следобяд, но не видях голям ефект...
Момичета, как сте? Отичат ли ви много краката? Какво ви помага да спадат лесно? Знам, че да се вдигнат на високо, но като не става лежането по гръб, а настрани и с крака на възглавница също не е най-удобното, търся други идеи. Днес докато ги накарам да спаднат и пак на крак и те пак се подуват...

# 411
Дано да не става досадно само да се оплакваме, но да си кажа и аз..... Не, не ми се подуват краката, нито ме болят пръстите и глезените. Но ужасно ме боли кръста на страната, на която спя. Като казвам "ужасно" имам предвид, че трудно стъпвам на съответния крак и не се чувствам стабилна. Ходя като ранен пингвин и всяка крачка е болка. Не мога да се разходя спокойно така, както си го представях.... мрън! Всички ми казват, че коремът ми е голям, на мен самата наистина ми се струва, че беба е ниско долу и вероятно тази тежест причинява болката в кръста...
Мажа, пия разни неща като стане нетърпимо, но ефектът е временен и почти не усещам осезамо подобрение Pensive

# 412
И аз имам ужасни болки в кръста, не като спя, а като съм будна, едвам ходя, държа се за гърба и ситня като ранен пингвин и аз. Никаква разходка вече не мога Sad

# 413
Bundle, виждам, че твоят термин е близо - края на юни. При теб има светлина в тунела, аз още не съм влязла в 9ти месец, терминът ми е 30 юли.....
И мен не ме боли докато спя, а само в будно състояние. Насилвам се да ходя, искам да отида до още 2-3 магазина и ще го направя. Просто след това ще се склепам и цяла вечер ще лежа... Не съм аз това, по принцип съм активна личност Persevere

# 414
Ох, неразположенията са много. Последният месец наистина е много трудно. Накъдето и да се обърнеш трудно се спи, бебето рита, коремът опънат. Жегите допълнително морят. И аз имах някакво заклещване в кръста. После пък бебето беше много ниско и ми притискаше мехура с глава.
Малко ви остава - имайте търпение.
Аз колкото повече се замислям какво предстои, толкова по ми става нервно. Когато не знаех какво да очаквам, сякаш ми беше по-добре. А секциото..Ох, не ми се мисли за него..
Важното е, че всичко ще мине. Ще гушнем нашите мили душици. 🤗

# 415
Абе светлина в тунела, като знам какъв зор е първите месеци не знам кое е по-зле Grinning

# 416
  • София
И мен страшно много ми се подуваха краката, но после като започна хладното време нещата се нормализираха. Засега държа фронта, а иначе ми помагаше донякъде кисненето в хладка вода с морска сол, но не беше нещо уау.

Обаче като тръгнем на разходка така ми натиска пикочния мехур, че се усещам и аз колко смешно започвам да ходя. На миналият преглед не са ми казала, че е слязал в малкия таз и може би това се случва бавно бавно. Ама хич не ми е до разходки да ви кажа, вкъщи си ми е чудесно и мога да си поседна. Онзи ден в Декатлона докато чакахме на информация ми идеше вече на пода да седна, но добре че е ММ - такава хубава облегалка ми е Grinning

И един страничен въпрос - на всички ли вече са правили преглед за състоянието на шийката и евентуално разкритие? Thinking При мен шийката я мериха преди 2 месеца, може и повече, а преглед за разкритие не са ми правили. Пък вече има залагания лъв ли ще е, рак ли Smile

# 417
И моят не е слязъл в таза, върти се постоянно наляво, надясно, шило и половина е. Но с дъщеря ми слезе чак на 10см разкритие, така че не е задължително

Шийката ми проверяваха миналата седмица за разкритие.

# 418
На мен не са ми правили, ама аз съм на преглед утре при следящата ме по ЗК, за да взема болничен.
Разходките са мъчителни. Особено  вжегата. В петък имах задачи за отмятане.. накрая баща ми ме прибра с колата, защото бях с надути крака и език до коленете и с патешка походка.
Яд ме е на себе си, предната бременност бях пълна с енергия до края. Сега ми е много тежко. Добре, че имам помощ с детето, че всяко ставане, вдигане и др. ми е мъка направо.

# 419
Да, и аз така, с предната си бях активна до последно, сега едвам ходя с тоя кръст. Помощ от никъде. Добре, че девойката ми е голяма вече и не се налага да я вдигам

Общи условия

Активация на акаунт