Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приготвя препържено масло?
Каква е капацитетът на машината за хляб, използвана за приготвянето на питката?
Каква е препоръчителната температура за печене на хляб?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приготвя препържено масло?
-
Каква е капацитетът на машината за хляб, използвана за приготвянето на питката?
-
Каква е препоръчителната температура за печене на хляб?
-
Колко време трябва да се меси тестото за питка?
-
Какво е "превтаса" и колко време трябва да втасва тестото?
спазих абсолютно всичко както е по рецептата. Дали в печенето нещо..
. Ето я и моята питка
Стана страхотна,благодаря за рецептата,аз я направих на розички.Занесах малко и на работата-много се въодушевиха и харесаха,искат ми рецептата,аз се похвалих,че е от най-готиния форум.И така това ще стане традиция на нашите сем.празници.
Това се казва погача!Голяма играчка е,но пък си заслужава...Казвам го от опит,защото и аз я правя същата и,ако искам да стане нещо като козунак и слагам повече захар или мажа с мармалад.Понякога я правя солена,като натрошавам сирене.И в двата случая става страшно вкусна.Тази питка я правя винаги,когато съм ядосана и докато удрям с тестото 100 пъти по масата и ми е минало.
дето се получава. Страхотна стана. Още не мога да повярвам чак 
