Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на заболяване на щитовидната жлеза?
Какви тестове са необходими за диагностициране на заболяване на щитовидната жлеза?
Какви хранителни добавки се препоръчват при заболяване на щитовидната жлеза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви тестове са необходими за диагностициране на заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви хранителни добавки се препоръчват при заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви храни трябва да се избягват при заболяване на щитовидната жлеза?
-
Как трябва да живея, когато имам заболяване на щитовидната жлеза?
Аз уж не съм имала проблем с глутена, но откакто изключих хляба за по-дълго време и се случи инцидентно да хапна филия хляб се почувствах много неприятно (преди година беше, повече от половин година преди това не бях яла никакъв глутен). А докато ядях хляб всеки ден, дори и само по половин или една филия, не ми причиняване никакъв дискомфорт, нищо което поне аз да усетя като такъв...

пропускай ги покрай ушите и толкова. Мен на времето все така ми бърбореха, особено като влезнех в сесия и за месец свалях по 2кг и се почваше - Ще се счупиш, ще се поболееш и т.н. Аз съм 168см и най-малко съм била 50кг, наистина ми стърчаха кокалите хаха, но съм била здрава и добре.