Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за апартаментите в City Park South във Варна?
Кои са препоръчителните квартали във Варна за апартамент с бюджет между 50 000 и 60 000 евро?
Защо има по-малко места за паркиране във Варна с 35-40%?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за апартаментите в City Park South във Варна?
-
Кои са препоръчителните квартали във Варна за апартамент с бюджет между 50 000 и 60 000 евро?
-
Защо има по-малко места за паркиране във Варна с 35-40%?
-
Какви са изискванията за отстояние на два блока във Варна?
-
Какви са цените на апартаментите в комплекс Фамилия във Варна?
Имам желанието да си закупя апартамент във Варна, но както винаги се оказа доста предизвикателно и трудно начинание. Вече близо 2 месеца съм по огледи и честно казано не съм очарован от предлагането. Вмомента съм на квартира в ж.к. Левски и предпочитам да инвестирам в нещо (55-60кв.м. до 60000 евро), което ще е мое за в бъдеще. Района ми допадна последните няколко години и ми се иска да си намеря нещо подходящо там (Цветен, Левски, като дори и Трошево не е лош вариант). Моята кратка предистория е следната: реших да почна самостоятелно проучване на пазара, като в началото направих няколко запитвания и огледи директно от строителя. В случая гледах няколко обекта на Акт 14, но след това се разколебах, защото има висока доза риск да не се завърши имота в определените срокове. Другият проблем, е че ако изчакам дори до акт15, всичко е изкупено или са останали 1ви и последни етажи. Почна се едно пускане и разглеждане на обяви по Facebook групи,ОЛХ, Базар и т.н. Оказа се че 99% от имотите в желаните от мен локации са превзети от агенции. Дори като последен вариант пробвах услугите на няколко агенции, но и там се оказа че се срещат затруднения. Повечето търсят имоти от свои колеги и в повечето случаи ми предлагат имоти с коренно различни квадратури и локации от желаното. Ще се радвам ако някой има добър съвет, че дори и желания от мен имот