Кой какво сервира вчера?Кой какво ще готви днес ?

• 24 422
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Кашкавалените сандвичи на Бордовски +добавки.
Телешко със спанак, Таратор, Салата зеле с моркови и целина, Пъпеш и праскови за десерт.
Кебапчета и кюфтета на скара, Гриловани зеленчуци, Пържени картофи, Млечна салата, Диня за десерт.

# 496
Таратор, пържени тиквички, шишчета, турска салата с моркови, шоколадов сладолед, целувки.

# 497
  • Банско
Принцеси с луканка и кашкавал с домат и майо
Зеленчукова супа със салата от розов домат и катък
Чушки бюрек със салата айсберг

# 498
Всички все още спят, така че закуската проспана, аз минах с кафе с мляко и овесени бисквити. За обяд свеки ни е поканила на долния етаж / свекъра, щеше да има рд на днешния ден/, приготвила е гнезда от кайма, пържени картофи, домати с магданоз и чесън от нашата градина и шоколадова торта, за довечера гъби кладница с масло и чесън, пържен сафрид, краставици натюр и печен патладжан с чесън, диня, нектарини и сини сливи
Смятам и една баница за закуска утре да им спретна.

Мереленда, каква е тази турска салата с моркови?

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 11:20 от Slawena

# 499
  • Bарна, морето, сините вълни
Закуска: овесени каши, едната с прясно мляко, стафиди, кокосови стърготини, какао и мед, а другата с цедено кисело мляко, стафиди и смокини
Обяд: крем супа от лук, моркови, чесън, цвекло и грах и омлет с морков, маслини, шпек и чедър
СЗ: гризини с пармезан, подправки и сусам
Вечеря: принцеси с кайма, десерт за ММ крем карамел

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 11:37 от DespicableMe

# 500
Merelenda ,може ли рецепта на турската салата с моркови ?

Закуска - бъркан тутманик+шпек,кашкавал,сладко малини  ,домашен нектар кайсии ,айрян
Обяд-яйца по панагюрски ,лионска наденица и гръцки питки с масло на скара ,домати с лук и маслини
Вечеря - запечени смокини с козе сирене и бри,пълнени гъби с топено и синьо сирене ,пилешки бонфиленца в бекон , пържени картофки ,млечна салата с тиквички

Аз и децата сме на 'диета' ,след един ужасен летен вирус Confused

# 501
  • Между гори и планини
Закуска - проспах я, още ближа кафето, мъжете са яли без мен.
Обяд - пиле каша от снощи и диня
Вечеря - каквото има по двора - зелен боб, тиквички, картофи - зеленчукова градинска супа. За десерт - круши, че да не ги ядат само кокошките.

# 502
Таратор и вратни пържоли с много лук

# 503
Картофена крем супа и по един сандвич за вечеря.
На обяд омлет с домати.

# 504
Супа топчета,зеленчуци на грил тиган и козунак с шоколад.

# 505
Лейди, Славена,
http://lussisworldofartcraft.blogspot.com/2020/07/turkish-carrot-salad.html?m=1

Дояждаме шишчета от вчера. Салата домати с краставици лук и сирене и малко кюфтета на грил тиган.

# 506
  • Ст.Загора
Макарони със сирене и масло , сърми с кисело зеле ( имам листа във фризера), ориз със свинско и зеленчуци . От утре ще ми готвят една седмица на Златните Blush

# 507
Свинско с кисело зеле и ориз.

# 508
Пържени филийки + добавки.
Пилешка супа, Пълнена багета, Салата розов домат, краставица, маслини и сирене, Плодова пита.
Лаврак на скара, Картофена салата, Млечна салата, Диня, праскови и кайсии за десерт.

# 509
  • Някъде по Дунава
Почивката свърши и готвене отново започна.
З пържени филийки със сладко от къпини
О яхния от картофи и зелен боб
В шницели от свинско месо, шопска салата

Общи условия

Активация на акаунт