Кой какво сервира вчера?Кой какво ще готви днес ?

• 24 417
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
мюсли с мляко, обяд дояждали са от вчера, вечеря пилешки филенца с корфлейкс на фурна, гриловани зеленчуци с подправки, за утре картофена супа и ако ме им стигне яйца има достатъчно , пъпеш и диня

# 526
Менюто за утре:

Закуска - сириъл с банан и пресни боровинки
Обяд - класическа мусака без заливка, таратор
Вечеря - спагети със сос Болонезе и много Пармиджано

Домашен хляб, различни пресни плодове - манго, пъпеш, праскови, ягоди

# 527
Закуска- бутер кренвиршки ,боза
Обяд-пилешки винен кебап ,пържено фиде с ориз,млечна салата с тиквички
Вечеря -паниран в кори кашкавал,сочни печени кюфтенца със соев сос,картофи соте,шопска салата

# 528
  • Между гори и планини
Закуска - мекици със сирене
Обяд - "който каквото намери в хладилника"
Вечеря - мъжа ми пали дървената скара и мятаме свински вратни пържоли, ще пека картофи с подправки, съседката носи шопската салата и сядаме под асмата по съседски.

# 529
Вчера домашни пици в огромни тави.
Крилца с кола, готови картофки "пържени" на фурна, доматки или краставица- по желание на клиента Simple Smile
Пилешко филе по китайски /зеленчуци, ориз/

# 530
Менюто за утре:

Закуска - корнфлейкс с българско кисело мляко и манго
Обяд - постна картофена яхния с много пресен магданоз, салата розов домат с червен лук, зехтин и пресен босилек
Вечеря - свински котлети с гарнитура задушен грах в масло, салата краставици и розов домат с червен лук и зехтин

Домашен хляб, ванилов сладолед с пресни боровинки, ягоди и къпини

# 531
  • Bарна, морето, сините вълни
Закуска: филии с крема сирене и пилешка шунка
За обяд бяхме на пикник в гората, носихме си мусака, домати, сирене и пресни пиперки.
Вечеря: от мен паниран патладжан с пармезан на фурна, чеснов сос с домашна майонеза и цедено мляко, от ММ скарата - пилешки и свински шишчета с гъби, пипер и лук, вратни пържоли, пилешки крила, пилешко филе, кебапчета, салта от домат и краставица, за десерт диня и пъпеш. И ви казвам наздраве с една биричка. Beers

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 23:15 от DespicableMe

# 532
  • София
Днес няма да готвя, дояждаме от вчера-  кюфтета на грил тиган. Вчера беше със салата от домати, тиквички, печени чушки...днес мисля да е зелена.  Има и пилешка супа.
Сутринта правих гофрети, мазаха с някакъв био-мио веган шоколад Grinning   
На обяд мъжът ми е поръчал пица. 
Аз(обикновено ям различни неща) закусих кюфтенца с джинджифил и куркума и маслини. После банани Grinning Прибрах се преди малко умряла от глад и си направих на тиган спанак, сланина, чесън и ядох пак с маслини. 

# 533
Голяма салата от всички налични зеленчуци и подправки в градината, пържени картофи, прясно сирене, маринован сафрид, макарони на фурна, нектарини, пъпеш и диня.За закуска утре бутер банички , домашна кокошка на яхния с лук, домати и сини сливи.

# 534
Кисело мляко с мюсли и сладко от боровинки.
Мусака, Таратор, Розов домат със сирене и маслини, Пъпеш за десерт.
Гювечета, Сирене в пергамент, Селска салата, Печена палачинка с нутела и сладолед.

# 535
Закуска-омлети с шунка и гауда ,черешови палачинки +кленов сироп
Обяд-тиквички по гръцки+джадзики ,спетзофай с тънки наденички ,гриловани гръцки питки с масло
Вечеря-пилешки филенца с майонеза,горчица и кашкавал на фурна ,чесново картофено пюре ,салата от домати ,печени чушки и овче сирене

Бисквитена торта с маскарпоне и боровинки

# 536
  • Банско
З - Царевични питки на тиган с млечен сос
О- Запеканка с патладжан и извара
В- Свински карета със зеле и ориз

# 537
  • Някъде по Дунава
З тостер сандвичи
О леща яхния, домашни праскови
В печен заек с картофи

# 538
  • Bарна, морето, сините вълни
Закуска: лимецови мъфини със смокини
Ще дояждаме, каквото е останало и сготвих един постен ориз на фурна.

Пъпеш, диня, круши

# 539
  • в кукувиче гнездо
Тази седмица съм сама с детето и много-много не готвя. Снощи грах яхния, яйчен пастет, печени наденички - два броя, домат със зехтин /това в минимални количества/. Довечера ще изпържа малко цаца за мезе на узото, салата краставица с гръцки йогурт и мента и една постна бамя ще врътна. Толкова.

Общи условия

Активация на акаунт