Отец Христодул Лопушански манастир

• 23 842
  • 16
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте,дайте актуална информация, как става има ли записване на ред? Телефон? Кога работи или почива?

Той е свещеник в църквата в с. Горно Церовене, до Монтана. Отивате на място там.

# 16
Ние ходихме преди седмица и изобщо не сме доволни. Гледахме го в интервю в ничия земя и говореше доста неща, за които уж вярвал и помагал. Отидохме с яснотата, че е запознат с демони/зли духове/бесове и подобни неща, но като отидохме и му казахме, той ни каза глупости няма такова нещо. И ни уби надеждата, че той ще ни помогне и разбере. Много ни разочарова с отношението и с това, че тези неща, които говореше в интервюто въобще не бяха така.

Здравейте! Отец  Христодул  все още ли чете молитви и къде се намира?

Здравейте,
Отец Христодул се намира в с. Горно Церовене, Монтанско. Доста строг е, както ще се убедите и сама.
Ходила съм само веднъж при него, януари 2025 г., и не мога да дам категорично мнение. На мен ми чете Киприянова молитва и друга молитва. Той помага по-скоро за тежки зависимости, обсебвания от бесове и т.н.
Противоречиви са мненията за него. Съветът ми е да го посетите и сами да си съставете мнение. Строг свещеник е, както и предпорага рангът му на архимандрит. Заслужава си да го посетите, дори само от любопитство какъв трябва да бъде духовно извисеният и силен човек.
Успех! Бог с Вас!

Общи условия

Активация на акаунт