Както вече се видя, ОСМИ клас ще свършим от дома

• 30 113
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
...И ме гледа непоколебимо с едни честни сини очи.... Даже се ядосва и пуска театрална сълза, когато не му вярвам....

Аууу, същата е!!! И очите, и сълзите, че и сръдните, че я обвинявам в лъжа ...

мартеа, близнаци, водолей и везни са въздушни знаци и се разбираме добре Revolving Hearts Моята най-близка приятелка е телец, както и наборката 2010.

Спунк, там-там, но нещо страдат от липса на персонал, директорката е нестабилна (от скоро е), а градината е голяма, сериозна работа си имат. От миналата седмица са с нова госпожа и лелка. Е по-мръсни пантофите им никога не са били - не знам дали е от 4-кратната дезинфекция на ден Laughing Аз лично с опита и годините не съм  от придирчивите, сестра ми се вживява повече, та я успокоявам - щом децата са щастливи и с радост ходят в градината, всичко е наред Hands Plus1

# 211
...И ме гледа непоколебимо с едни честни сини очи.... Даже се ядосва и пуска театрална сълза, когато не му вярвам....

Аууу, същата е!!! И очите, и сълзите, че и сръдните, че я обвинявам в лъжа ...

Много сме със синеоката и театрална реколта 2010, значи.
А пък аз понеже я хващам винаги, моята девойка е убедена, че я следя с камери. Като казвам убедена, не се шегувам. Даже беше намерила как се казва тази й фобия - казвала се  "Шоуто на Труман". Показа ми го в някакво видео на един от инфлуенсърите, които следи, май Дъ Клашърс.

Днес онемях като разбрах, че става дума за 50 ОДЗ. Навремето беше една от "елитните" градини (каквото и да значи това за градина Simple Smile ) Не че елитът не боледува от този вирус, но просто си представям драконовски мерки на такива места. Дано учителките са носели предпазни средства и няма заразени сред децата и останалия персонал.

# 212
  • София

Днес онемях като разбрах, че става дума за 50 ОДЗ. Навремето беше една от "елитните" градини (каквото и да значи това за градина Simple Smile ) Не че елитът не боледува от този вирус, но просто си представям драконовски мерки на такива места. Дано учителките са носели предпазни средства и няма заразени сред децата и останалия персонал.

Четох, че били на екскурзия в Сърница този уикенд  и затова са им направили тестове. Въпреки че толкова бързо да се заразят и да се отчете на тестовете... не знам къде е истината. Ако са болни само от този уикенд, то едва ли са заразили много деца за 2-3 дни.

# 213
  • София
Директорката е ВРИД/ временно изпълняващ длъжността, но то и да е супер директорка пак няма гаранция, че няма да плъзне зараза.
Правили са бързи тестове, които са отчели положителен резултат. Ако има още заразени, ще затворят градината.

viara, честита да си, здраве и много късмет.
За статистиката- аз съм Близнак и мога да лъжа на поразия. Мога да си измислям толкова истински и увлекателни истории, че вярвам, че са се случили.

# 214
  • Там, където мечтите се сбъдват
Извинете ме за грубостта, но това да работиш с деца в създалата се ситуация, да си стоиш 2 месеца у дома, да се върнеш на работа и да се емнеш за да отидеш в Сърница, като си наясно какво е положението там, да се снимаш, че и да се тагнеш, да не би някой да пропусне да ти види фотото, е върха на малоумието....Аз просто нямам думи и това са хора, които се занимават с ранно детско развитие, че то тяхното да не казвам кога е спряло...
Има ли локални огнища на зараза директно се поставя селището под карантина и никой не излиза и не влиза, явно само така следва да се процедира след като някои хора не могат да спазват елементарни правила...

# 215
Аз съм Стрелец, не съм от популярните зодии май.

# 216
Тъкмо и аз щях да ви питам - вие не сте ли послъгвали майките си на тази възраст Simple Smile, аз си признавам, че съм - помня една Нова година в гимназията -  толкова убедително им разказвах как ще празнувам с приятелки  в апартамент, чак аз си повярвах... а бяхме с гаджето на вила Simple Smile, за училище не съм лъгала обаче, аз си бях отговорна читанка, не съм се скатавала.
Щерката не съм я хващала в лъжа, споделя всичко, даже и неща, от които много се срамува (засега), обаче и моя малкия (Близнаци, набор 2009) се опитва да ме върти, но толкова му личи по физиономията още - не е усъвършенствал уменията си да лъже  - и веднага го изхващам...освен това е голям мързел, но пусто - като на повечето мъже - нещата му се получават добре с малко усилия Simple Smile.
Ради, и аз съм Стрелец

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 17:06 от slavena

# 217
  • София
Естелияна, не така с лошо..
Ходили са на семинар. Никой не е знаел, че там има активно огнище.
Аз също работя с деца. През лятото ще ходя на море. Мога да се заразя и да го занеса в дг. Затова е подписано информирано съгласие от родител, че е съгласен детето му да посещава детското заведение при риска за заразяване. Така че всеки да си знае и да си прави сметката.
Да не говорим, че и децата са контактни и техните родители също. Отвсякъде може да се пренесе.

# 218
  • София
Никой не е застрахован, че няма да се зарази дори и да взима мерки.

# 219
  • Sofia
PCR тестовете на служителите от градината са отрицателни. На маймуни ни направиха. Чудех се аз от уикенда как във вторник ще дадат положителен тест. В Банско нямаше нито един положителен PCR.
За директорката и аз знам, че е временно изпълняваща, а част от персонала си иска предишната, имаше и някакви протести. Месечните суми, които родителите плащат при сегашната директорка, са значително по-ниски, отколкото при предишната дългогодишна.

И аз съм послъгвала Relaxed

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 16:42 от aniK

# 220
Е как не се знае, като от 4 дни само за Сърница се говори....За мен адекватното поведение е като разбереш, че има огнище не ходиш, ако вече си там още с прибирането си оставаш за 14 дни у дома като предупреждаваш работодател.

# 221
  • В средата на времето
Ради, за сега сме само ти и аз единствени представители - ти (Стрелец) и аз (Лъв). Simple Smile

Аз не си спомням да съм лъгала откровено на тази възраст (вероятно съм го правила), но много премълчавах, което си остана и до ден днешен.

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 16:54 от Izida

# 222
  • София
Аз съм Водолей, но имам слабост към Близнаци и най-добрите ми приятелки са именно тази зодия. Наборката също трябваше да е Близнаци и в комбинация с кака Везни, да направим тройка въздушни знаци, но избърза и се роди Телец Simple Smile

# 223
А, не сте само вие, и аз съм стрелец Heart
Ради, за сега сме само ти и аз единствени представители - ти (Стрелец), а аз (Лъв).
За лъжите на тази възраст не ми се е налагало. Предполагам е, защото не живеех с родителите си, а само със сестра си, която е 2 години по-голяма от мен.

# 224
Още един стрелец, затуй все се паля:)))

Общи условия

Активация на акаунт