Както вече се видя, ОСМИ клас ще свършим от дома

• 30 122
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Аз съм риби. Децата са водолей, лъв и телец.
За послъгването - големите не го правят, но 7 годишния е голям лъжец. И понеже е малък и го хващаме всеки път, но продължава да лъже. Не му се карам за белите, карам му се само, че не ми казва истината, но няма ефект. Вратата на бюфета сама се отворила и от нея паднала чаша...
Девойката е много притеснена, че матурите са толкова скоро и дали нямало да се провали. Гушкам, успокоявам, но тя си е лъвче, всичко при нея е с големи емоции.
Наборът пък е абсолютен дзен, нищо не може да го смути. Водолейска работа.

# 241
  • София
За лъжите - набора се справя доста добре, а се опитва и да се усъвършенства. Само като си помисля, че от първи клас беше на частна занималня с учителка, която проверяваше всичко под лупа , с учителка в училище , даваща много домашни - все успяваше да скрие някое домашно, въпреки, че и аз го проверявах. Вчера се появи двойка по НЕ на класно от петък, а той твърди, че не са правили. По-скоро истината е, че тогава НЕ беше последните часове от 9 за деня и гаранция е играл през това време на компа.
Да сте живи и здрави , рожденици! Спокойствие и усмивки!
За зодиите - Водолей.

# 242
Спунк, тутакси си признавам, че съм номер три на 7.6; и съм сигурна, че съм ви кака, така че автоматично ставам първа! Говорихме си с теб на сбирката; разпитвах те за французойчетата, защото една приятелка искаше отзиви.

# 243
Ех, че е хубаво тук - по домашному уютно и приятно. Помня, че бяхме много водолеите. Щерчо е стрелкиня. Поривът към свобода на двете се допълва прекрасно, при все че при  нея е здравият разум и все по-често тя мен приземява.

# 244
Да си честита, Саффрон! Точно теб заподозрях като подсказа Ани за трети рожденик.

# 245
  • София
Аз съм Рак. Но знакът на Слънцето в рождената карта не може да обясни всички личностови особености. Има още 6 планети от личните и те си отговарят за аспекти от личността.

# 246
  • София
Няма как да редактирам първия пост, за да пусна анкета, но ако кажете, ще броя. Joy

По статистика имахме млад асистент, голям майтапчия. Един ден носи графика на раждаемостта в България и ни пита защо през август има толкова ясно изразен пик. Какви ли не щуротии предположихме, но никой не се сети, че предишната зима е имало режим на тока.

saffron, Hug

На седмокласниците в понеделник силно ще стискаме палци.

Наблюденията ми са, че при големите деца, лъжите са по-скоро умишлено премълчаване.
-С кого излизаш?
-С Х.
Но не пояснява, че с Х ще отидат до срещата с Y и Z, които ти не одобряваш.

# 247
  • София
Да се отчета и аз  Joy
Риби, а младежът е Дева. Естествено, правен е точно на Коледа!
Аз съм или "пей сърце" или "драма куин".
Той си е Дева, по принцип спокоен, само на чест се засяга. Единственият критерий за девите, който не покрива е чистофайничеството.
За лъжите,  лъже умерено или аз го хващам умерено. Joy Ядосвам се, говоря, но знам, че ще продължи. Сега ни лъжат, за да не ни ядосват, след 5 г. ще започнат да ни лъжат, за да не ни притесняват.
А, да, и "закръглените оценки не са лъжа, просто са обобщена и систематизирана информация, не ставай дребнава!", цитирам. Joy

# 248
  • София
Колко много близнаци има в темата!Всички да са живи и здрави!
Не разбрах,какво точно броите,но наборката и тя е Близнаци.Иначе вкъщи сме се събрали Водолей,Близнаци,Везни и Стрелец.Както се досещате,не е умишлено.
За детските градини и аз смятам,че родителите,които пускат децата си са наясно с рисковете,които поемат.
Ако учителките наистина са се пошегували с постнатите снимки във ФБизключително нелепа шега се е получила.
Така и не става ясно пътували ли са или не.

# 249
  • София
Е, при толкова въздух в тази тема, Везни нямате ли, бе? Пак ли до мен опря да запълвам нишата? Joy

# 250
  • София
Аааа не си единствена.

# 251
  • София
И аз за отчета - лъв. Той е риби, дребосъчка - везни, баща им Козирог.
Обичам шегите, но учителската ми е в повече....

# 252
  • София
Hug Да ви пропусна за ден-два и цели 17 стр. нова тема.
Честити да са всички рожденици и независимо от зодията съм напълно уверена, че всички сме най-най прекрасни Gift Heart
За статистиката от мен почват близнаците (22.05) и си живея с мъж везни и син стрелец без жертви от никоя страна, назевисимо от лудите ни характери.

# 253
  • нейде там, където ....
Е, при толкова въздух в тази тема, Везни нямате ли, бе? Пак ли до мен опря да запълвам нишата? Joy

Не си сама, и аз съм от същата порода.
Колко много въздухари сме се събрали на едно място. Така де, носим се над нещата и не се впечатляваме от дреболии. Сигурно затова и така леко се леят темите ни тук.

# 254
  • София
Като ще се броим, аз съм Рак.
Много мразя да ме лъже, то кой ли обича... Мисля, че почти винаги го хващам, като послъгва. Карам се за това и още как, най-вече за самата лъжа. Наскоро имахме случай и понеже много се ядосах, му взех телефона за ден.

Общи условия

Активация на акаунт