Дългото чакане след трансфер - 83

• 38 025
  • 801
  •   1
Отговори
# 510
Просто направи тест на 24ти и на 25ти. Ако на 25ти се е вдигнало, има бременност

# 511
Благодаря ви, момичета. 🌷

# 512
Момичета планирам едно пътуване с кола за 4-5ч в неделя когато ще съм вече в 7г.с . Та се чудя дали е ОК ? Имаме къща в Родопите и много ми се иска да се качим горе , пътя не е лош до там , но имам малко колебания дали е ОК да пътувам в толкова ранна бременност дълго време :/

# 513
Момичетата, които са били на трансфер в различен град от техният, как процедирахте след трансфера, пътувахте ли веднага или останахте за 1 2 нощувки в хотел? Ние не сме далеч имаме 1 час път. Не е много лош пътя, но все пак...
ще се радвам да чуя и ако сте имали препоръки от АГ.

Пипи според мен недей, не си заслужава риска. Почивай повече. Ще има много разходки за напред. Поне докато влезеш в 3 ти месец. Разбира се това е само мое мнение, нито съм била бременна нито съм инала наблюдения пред такъв казус.

# 514
Пипи, според мен също не пътувай сега. Нека се закрепят бебетата, при теб е доста сложно, хванали са се три, смятам, че е рисковано. Не си струва едната почивка, а после да се обвиняваш.

Относно пътуването след трансфер, моят д- р винаги ми е казвал, че няма проблем  да пътувам веднага след трансфера, защото няма какво да се случи съвсем в началото.  Аз пътувам по 400км в едната посока всеки път. Вярно е, че имам 5 неуспешни опита, но на два от тях не мръднат 10 дена, лежах, не пътувах, а останах в Сф и пак беше отрицателен резултатът. При единствения ми положителен опит пътувах, после не съм лежала, а бях на лек режим. Ако е речено да стане, ще стане, никой не може да го спре Blush

# 515
Момичета планирам едно пътуване с кола за 4-5ч в неделя когато ще съм вече в 7г.с . Та се чудя дали е ОК ? Имаме къща в Родопите и много ми се иска да се качим горе , пътя не е лош до там , но имам малко колебания дали е ОК да пътувам в толкова ранна бременност дълго време :/

Първо честито за трите сърчица. Пожелавам ти една лека и безпроблемна бременност. За редукцията много кофти наистина,но щом се налага. За пътуването като жена която е раждала и има две кухи бремености- бонус,бих те посъветвала да изчакаш и да не пътуваш.(ние минаваме през Доспат много завои)  Мъжът ми е от този край,наистина е разкошно и въздухът е някак си различен. Ти си преценяш,но аз бих отложила пътуването  Simple Smile

# 516
Добро утро момичета,
Във вторник вече качих съвсем леко положителнителен тест за който не бях сигурна дали не е от овитрела, днес сутринта втората линийка още не е много наситена но определено се вижда дори от полу заспал човек.
Направо немога да повярвам, че евентуално е станало, та аз имах от стимулацията едно единствено 3 дневно.
Пиша го това за да не се отчайват тепърва започващи момичета, про които като при мен не върви никак добре.
Слагам теста за мнение дали чертичката е добра за един ден преди Ц, 10 дни след транфер и 16 дни след овитрел.

# 517
Благодаря ви момичета и на път за селото са доста завой и се качва на горе , въпреки ,че пътя е хубав до там , но май ще ви послушам . Просто и аз имам колебания и за това реших да пиша за съвет .

Cinnamon cookie направо си е много хубава 🤗🍀🤗🍀🤗🤗🙏🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

# 518
Добро утро момичета,
Във вторник вече качих съвсем леко положителнителен тест за който не бях сигурна дали не е от овитрела, днес сутринта втората линийка още не е много наситена но определено се вижда дори от полу заспал човек.
Направо немога да повярвам, че евентуално е станало, та аз имах от стимулацията едно единствено 3 дневно.
Пиша го това за да не се отчайват тепърва започващи момичета, про които като при мен не върви никак добре.
Слагам теста за мнение дали чертичката е добра за един ден преди Ц, 10 дни след транфер и 16 дни след овитрел.

Най- сетне добра новина! Дано да има повече такива! Успех и занапред! Можеш ли да споделиш какви усещания имаше? Водя си лична статистика Grinning Поздрави!

# 519
Относно пътуване след трансфер - когато не пътувах 2 дни и после лежах 5 дни, тестът беше отрицателен. Следващият път пътувах същия ден след 3 часа, в къщи умерено пазене и положителен резултат.
Явно само лежането не е гаранция за нищо. Разбира се, всеки сам си преценява.

# 520
Аз също при двата ми + теста не съм лежала , но не съм и пътувала 4-5ч . При втория ми опит само лежах и резултата беше - . До 7г.с не съм стигала до сега и ми е малко по притеснено , сега тук 2 седмици лежа предимно ,но защото ми е лошо особенно в следобедните часове , гади ми се и единствено ако си лежа ми е добре ,  не е въпрос на избор излиза ми се ,но ако е топло на вън ми става още по зле .

# 521
Daisy8, разбира се!
Всичките ми сиптоми са като преди да к и дойде цикълът. Гърдите ме болят дори още от преди пункцията по абсолютно същия начин както преди цикъл.
Подути са и ме болят от страни, корема ме наболява и изпитвам някакво напрежение което също е характерно точно за юредо да ми дойде, но разликата е че това започва обикновено ден преди Ц, а сега започна в началото на седмицата.
Усещам много странни придърпвания в яйчниците, понякога доста остри но за кратко например когато направя рязко движение или при ставане.
Имам съвсем леко напрежение в кръста, главно вечер или когато съм вървяла по дълго, това е ново за мен обикновено напрежението ми преди цикъл е в областта на хълбоците. Друго ново е, че започва главно вечер съвсем леко да ми се гади, но е пренебрежително малко и ако не очаква човек бременност както е при нас изобщо няма да го отрази.
Тази сутрин се събудих с неприятен спазъм точно в долната част на корема където е матката, и изхвърчах с ужас до банята да видя дали не ми е дошло,  след като препишках теста обаче ми мина, явно ми е подут корема и пикочния мехур понаболява.
Друг симптом за мен е...то малко неудобно ама си е част от това, безобразен запек, и нищо не помага.
Общо взето това е за сега,не съ чувствам по никакъв начин бременна све още.

# 522
  • Стара Загора
И двата пъти след трансфер оставах за по една нощувка в София и пътувах на следващия ден. Сега обаче за сравнение ми се налага един два пъти в деня да вдигам сина ни 16кг е, отделно сега сме с племенничката, тя е 8кг - но така или иначе дай Боже всичко да е наред до края тази бременност няма как да е като първата, толкова лежерна Simple Smile

# 523
Леле Pip4eeee тринки ли бре ❤️❤️❤️ Ей това е Божа работа, трети трансфер и трички Simple Smile Даваш ми много надежда! Нека да се случи, това, което е най-добре за теб и бебоците, док може да прецени сега. Ти само бъди спокойна, доколкото може разбира се, остави се лежерно по течението. Много се радвам за теб, прегръдки 🤗 🤗 🤗

# 524
Това ми беше 6 трансфер. От всички само един е бил положителен и завърши успешно преди 7 години. Оттогава мина доста време, смених работата, не бях готова за второ дете. Трябваше ми време да се отърся от опитите. От 2018г пак се гмурнаха и водовъртежът ме отнесе. Три трансфера с отрицателен резултат. Няма и помен от имплантация. Сега наистина не знам накъде. Не ми се започва стимулация, а и средствата започнаха да свършват. ЕЦ е много тежко и си е агония...Днес нямам отговор на въпроса какво ще правя... Дано утрешният ден има такъв за мен. Head Band

Разбирам.
И при мен е подобно чувство.
А защо ЕЦ е тежко? Аз си мислех, че там е по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт