Дългото чакане след трансфер - 83

• 38 017
  • 801
  •   1
Отговори
# 525
При мен е доста трудно, защото съм от друг град- от Бургас, пътувам за всеки преглед, на работа не съм казвала защо отсъствам, реално всеки път се чудя как да се измъкна, без да внеса съмнения. Освен това не всеки път Я се опложда, ако се оплоди, то спира да се дели на втори трети ден.  Изпих една торба с добавки, но качеството не подобрих. Затова ми е тежко, защото от една година опити на ЕЦ и около 10 пункции, успях да направя само два трансфера. Но нямам вече финансова възможност за стимулация, ще се опитам да стигна поне още до един трансфер. Не съм готова да се откажа, а това май не е мн добре...

# 526
При мен е доста трудно, защото съм от друг град- от Бургас, пътувам за всеки преглед, на работа не съм казвала защо отсъствам, реално всеки път се чудя как да се измъкна, без да внеса съмнения. Освен това не всеки път Я се опложда, ако се оплоди, то спира да се дели на втори трети ден.  Изпих една торба с добавки, но качеството не подобрих. Затова ми е тежко, защото от една година опити на ЕЦ и около 10 пункции, успях да направя само два трансфера. Но нямам вече финансова възможност за стимулация, ще се опитам да стигна поне още до един трансфер. Не съм готова да се откажа, а това май не е мн добре...
Здравей,а знешли че общината отпуска по 2000 лв.за за двойки с репродуктивни проблеми,може да кандидатстваш до три одобрение по 2000 лв.

# 527
И аз съм с - резултат днес, биохимична е било.Някой може ли да ми каже какви документи трябват за втора заповед от ЦАР?

# 528
coolyto много съжалявам за неуспеха Sad Предполагам че от клиниката биха ти обяснили за тези документи по-детайлно. Аз започвам да се чудя като кандидатстваме и ни одобрят, не може ли тези лекари да не ни правят толкова агресивни симулации, с цел усвояване на цялата сума, че и отгоре, ами да я карат по-щадящо и да правим малко, но качествени ембриони?!

Цитат на: coolyto link=topic1222780.msg40925772#msg40925772 date=1592480845
И аз съм с - резултат днес, биохимична е било.Някой може ли да ми каже какви документи трябват за втора заповед от ЦАР?

# 529
Моята стимулация започна с по-слаби дози, но се наложи леко да увеличат. Като цяло беше лека стимулация. Първоначално ме беше яд с моите (само) шест извадени яйцеклетки, но вече мисля че така е по-добре. И все пак всеки случай е различен и индивидуален.

# 530
  • Sofia
Моята стимулация започна с по-слаби дози, но се наложи леко да увеличат. Като цяло беше лека стимулация. Първоначално ме беше яд с моите (само) шест извадени яйцеклетки, но вече мисля че така е по-добре. И все пак всеки случай е различен и индивидуален.
Не се притеснявай за бройката, аз на първата пункция от 18, всички отпаднаха без 1, която се оплоди ама беше с мн забележки. При вто ата стимулация от 8бр, 6 бяха хубави и се оплодиха и ги изследвахме и бяха ок. Така, че май по-добре по-малко, но качествени.

# 531
Същия комплект декларации от клиниката ще ви дадат за попълване.+етапна епикриза от гинеколога.+ако сте с МФ и становище от андролога.+АМХормон+копия от лични карти.това е

# 532
Аз като забременях с дъщеря ми работех и дори бях на море във 2-ят месец и не съм лежала и ден

Всичките опити след това 4 на брой лежане и отрицателен резултат

Така че, ако трябва да стане ,ще стане

# 533
Здравейте

Ще си сменям клиниката и се чудя между New Life или Стефанов Стара Загора.
Някой има ли някакви впечатления от тях?

# 534
  • Стара Загора
Здравейте

При Стефанов правихме инсеменация на ЕЦ и нищо не стана, много беше чакането и ми е леко странен като цяло. Със сигурност се презастрахова от към медикаменти количества и видове лекарства, всички момичета, които познавам правили ин витро там са с адските странични ефекти, хипер стимулации, качват много кг и все са на фраксипарин необосновано за мен. Аз лично съм от Стара Загора, но не се доверих там да правим ин витро процедура и това е едно от най-правилните решения, които съм вземала

# 535
Здравейте

При Стефанов правихме инсеменация на ЕЦ и нищо не стана, много беше чакането и ми е леко странен като цяло. Със сигурност се презастрахова от към медикаменти количества и видове лекарства, всички момичета, които познавам правили ин витро там са с адските странични ефекти, хипер стимулации, качват много кг и все са на фраксипарин необосновано за мен. Аз лично съм от Стара Загора, но не се доверих там да правим ин витро процедура и това е едно от най-правилните решения, които съм вземала

Аз проверих статистиката по успеваемост в ЦАР и там процентите са доста високи.

# 536
sudju4e, ти къде и при кой доктор прави твоята процедура?

Здравейте

# 537
Да се прави разлика как постигат тази висока успеваемост: някои клиники връщат мъже с азооспермия или жени с ниско АМХ, за да поддържат изкуствено висока успеваемост. Мисля, че това е една от причините в Турция да е забранено със закон обявяване на успеваемостта.
Аз съм в New life: от лекари, отношение, внимание няма изобщо как да се оплача. Стимулацията ми беше много коректно проведена (смея да твърдя, че съм в час и следя какво ми се случва). С минимална стимулация изкараха добър брой качествени Я. И откъм изследвания не съм била претупана. Всичко нужно ми е изискано като изследване. Причината, поради която мисля за Турция е, че в клиниката ми няма ЕРА тест, имунологична биопсия, кокултивиране и т.н, а явно при нас нещо не достига просто. А ако ще сменям клиниката, ще е само с Турция. Надявам се да не се наложи, защото много си харесвам докторката, много ме приземява. Така, че стимулация, лекари: всичко е на ниво според мен. Просто наистина помисли какво искаш като лечение при теб и провери клиниките, които обмисляш дали ги предлагат тези неща.

# 538
Аз съм в Ню Лайф и съм доволна. Харесва ми отношението, някак по-лично е, защото е малка клиника и всички те помнят и познават. Аз съм много критична и дълго не успявах да се доверя на някой специалист, поставям всичко под съмнение. Но д-р Петрова реагира адекватно във всички ситуации.

# 539
Аз също съм я ню лайф...

Общи условия

Активация на акаунт