Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 45
 • Мнения: 13 407
Темата е пусната от жена, на която това видно оглеждане изобщо не й допада и удря върху самочувствието й.

E, аз пък се опитвам да и кажа, че е по-добре тя да осъзнае, че няма от какво да си срива самочувствието и да промени себе си, защото мъжът няма да се промени. И че всеки сам си строи своя ад и тя успешно го прави. А толкова малка промяна в психическата нагласа може да реши проблема.

# 46
 • Мнения: 428
Абсолютно подкрепям Черна станция. На мнение съм, че да зяпаш с отворена уста, да подсвиркваш и прочие е простащина без значение от кой пол е човекът и дали има пратньор до себе си. То си е просташко и за самия обект на "зяпане". Но нормално заглеждане след красив човек е в реда на нещата. В нашата връзка е абсолютно прието да се оглеждаме, да обсъждаме (не самите хора, а черти от тях), дори и единият от двама ни да изпита сексуално желание към друг човек просто си го казваме и си "изкарваме" желанията един на друг. Имаме си доверие. А това мъж да се обърне, а жена му да изпада в ужас от това, според мен, е израз на ниска самооценка, никакво самочувствие и проблеми със самия теб. Още повече пък да отида да се гримирам, да се "бода" със силикон, хелурон и прочие, щото виждаш ли мъжа ми точел лиги по изкуствени цици - а аз самоуважение нямам ли, лично мнение и вкус нямам ли?! Авторке, поработи над себе си, още повече, че ако си си хванал простак и селяндур за мъж, това пак не говори добре за теб. След това погледни от страни връзката си и сама си направи изводите какъв е проблемът.

# 47
 • Мнения: 6 257
Ориенталщината и толерирането ѝ по тези ширини се вижда много добре в подобни теми. Все едно съм в турски сериал.

# 48
 • Варна
 • Мнения: 1 150
Авторката сама още в първи пост каза, че изглеждала много добре. Значи е наясно с физическите си данни и демонстрира някакво самочувствие, което в последствие нещо се губи. Та, ако е красива жена и го знае, е странно защо чак толкова се изнервя. Макар че сега като се замисля, ако мъжът пък нон стоп гледа открито други жени, в един момент е възможно и тя да почне да се вкарва във филма. Интересно, ако винаги е било така, за какво въобще е продължила връзката, че и деца му родила.

Според мен не трябва да прави нищо по себе си. Аз не бих, ако харесва изкуствени гърди, усти, има премного от тях, да си хване някоя и толкова. Заради мъж няма да се правя на нещо, което не съм нито външно, нито като поведение!

# 49
 • Terra incognita
 • Мнения: 6 396
Няма значение как изглежда, ако ще да е най- голямата красавица. Интелигентният мъж никога не би поставил в подобна ситуация жената до себе си. Неуважително и обидно е.
Вижда се, че има жени, за които това не е проблем. Останалите е трябвало да засекат този проблем още в началото на връзката и да реагират, защото след брак и две деца е малко късно.

# 50
 • Варна
 • Мнения: 1 150
Права си, аз написах същото, ако е било от началото така, авторката си е виновна, че го е позволила да продължи, вместо да го остави примерно.

# 51
 • Мнения: 16 266
Няма значение как изглежда, ако ще да е най- голямата красавица. Интелигентният мъж никога не би поставил в подобна ситуация жената до себе си. Неуважително и обидно е.

Точно!

Не разбирам жени, за които това е нормално. Разбира се, всеки може да загледа  някого, стига да го направи дискретно и да не коментира каквото и да било...

Имах познат, с който излизаме на кафе, дори не среща, въпреки че явно имаше симпатии към мен. Та, сядаме в едно заведение и не се спря да обсъжда сервитьорките - какви хубавици били, пък с какви крака и т.н. Беше много озадачен защо не искам да има нищо между нас.... Чак ме попита директно, на което му отговорих направо - че, ако не съм аз най-привлекателната за него, където и да се намираме, просто няма смисъл.... За него това обаче било нормално, нищо лошо не било, че коментира другите. Рекох, да...и точно затова няма да се случи нищо между нас.

# 52
 • Мнения: 186
Момичета, подкрепям ви , черна станция и ... т . Н . Но на дамата която отговори след моя коментар , ми изглежда коментара агресивен. И тя ако е в тази ситуация, как би постъпила. Ще се нацупите веднага ли?
Какво бихте казали на мъжа си ? Сприии! Недей гледа , откачам . Това са глупости, това са човешки неща, които и вие самата попадате убедена съм . Лек ден приключвам разговора, че се разгорещява.

# 53
 • Terra incognita
 • Мнения: 6 396
Човек, подбирайки си добре партньора и средата, не би попаднал в такава ситуация.

# 54
 • Варна
 • Мнения: 1 150
По принцип надали има човек, застрахован от такава ситуация. Ако не е често срещано и непросташко, някак ок. Погледнал, погледнал, позадържал поглед. Явно случаят на авторката не е такъв. Защо чак сега след две деца я мъчи, не знам. Аз и без да имам деца, ако е системно, или сядам и говоря и ако няма ефект, си тръгвам, или почвам и аз да заглеждам, щом и аз събирам погледи. Определено повече би те разбрал човек, преживял същото или нещо подобно, от някого, на когото не се е случвало. И пак няма да има гаранция, де. То си е до човек и неговите граници за всички неща в този живот.

# 55
 • София
 • Мнения: 6 976
Ще му кажа, да.
Така, че повече няма да погледне.

# 56
 • Мнения: 80
Красиво е красиво и гледаме такива жени заедно.  Simple Smile

# 57
 • Мнения: 16 266
Ще му кажа, да.
Така, че повече няма да погледне.

Хич нищо няма да казвам. Просто няма да ме види повече. Нямам намерение да превъзпитавам някого.....

ПС: Тези неща си личат още в началото на връзката, така че няма смисъл да се продължава с подобен човек, когато ценностите ви са различни.

# 58
 • Мнения: 111
Говори с него, той може даже до не се усеща. Въпросът е да намериш правилен подход и момент, защото ако си "признае" че има проблем ще се признае за виновен.

# 59
 • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
 • Мнения: 760
Хайде бе - като че ли не гледате и вие мъжки задници Laughing . Света вода ненапити!

Общи условия

Активация на акаунт