Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 135
 • Мнения: 3 166
с две думи пак пързалка ... и аз се вързах . ама си бях казала , че няма да се връзвам повече . утре ще се самопочерпя един сладолед, защото загубих баса!

# 136
 • Мнения: 394
Защо да е пързалка, тези неща се дискутират непрекъснато по форумите. Тва го написах и в първия ми пост, да ти се скапва всичко, защото половинката ти е погледнал/а някой друг говори точно за споменатите от авторката неща в последните и постове- липса на увереност, проблеми със самочувствието, вероятно ненормална ревност и желание за обсебване. Нека поработи върху тези неща, нека сподели и със съпруга си, с достатъчно желание може да го преодолеят.
Тези проблеми не се решават с монтирането на капаци на половинката, защото не е там основния проблем.

# 137
 • Варна
 • Мнения: 1 144
Авторката в първия пост още каза, че изглежда много добре, после пък била неуверена. По принцип не е изключено и да е така, но ако не е разбрала, че винаги някой в нещо ще я превъзхожда, както и обратния вариант..... Даже съм убедена, че и много мъже сигурно превъзхождат нейния, но той едва ли си губи времето в такива мисли. Да си гледа детето, да си намери някакво занимание и да спре да се вкарва във филми.

# 138
 • Мнения: 6 184
Да, малко лъжливото овчарче стана работата.
Той хем върти, хем не върти очи.
Хем е перфектен, хем тя хубавица, ама мята белтъци постоянно. наблюдателен бил за всичко. Simple Smile
Не се разбра в крайна сметка кой крив, кой прав – тя ли е истерична неуверена в себе си хубавица или той постоянно въртящ очи зевзек, любител на всичко живо.
Здраве да е.

# 139
 • Мнения: 16 554
Скрит текст:
Когато бях бременна с първото ми дете ,бяхме седнали в едно кафе . В девети месец . С огромно коремче . Негови приятели бяха с нас .
Минават три мацки и всички се спогледаха и си казаха нещо помежду си “охооо” ,но тихичко . Аз се усмихнах и се включих в бъзика им ,но си спомням ,че и ми стана малко странно . Обикновено бях свикнала аз да съм на мястото на трите . Знаех ,че е период и съм бременна
Скрит текст:
. Естествено е да съм огромна .тогава помня че половинката ми ме прегърна  точно като започнаха бъзиците на момчетата,явно знаеше как се чувствам и че не съм секси точно в този момент ,но той е до мен. Не знам правилно ли съм го разчела като реакция от негова страна .но хем ми стана приятно,хем ме подразни . Не е във връзка с темата ,но е имало такива ситуации,при които,ме погали или прегръща , като сме били в ситуация с надъхани красавици . И аз се чувствам като дете ... все едно съм нещо по-малко за него и се притеснявам,но виждаш ли той въпреки това е с мен ...
Да не те отчайвам, ама този ...."период" ще става все по-дълъг и по-чест.    Smiley
За съжаление, с годините не ставаме нито по-красиви, нито по-атрактивни, нито по-...абе, нищо по-.
Та, ако на 20 години, визията на супер гърла е вършила работа, то след 30 и нагоре, други неща трябват, за да е привлекателна една жена.Само с външност не става.
Мисълта ми е, че ако задълбаеш в тази посока, на 45-50 ще си истерична ревнивка, около която няма да може да вирее никой мъж.

# 140
 • Най-красивия град
 • Мнения: 8 153
И тя може да се заглежда.
Със сигурност по улиците се разхождат и по-атрактивни мъже от нейния.
Авторке,гледай и ти,да видим на мъжа ти дали ще му хареса?

# 141
 • Пловдив
 • Мнения: 2 280
В една подобна тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1163957 също имаше струващи се да се видят мнения.

# 142
 • Мнения: 47
Радвай се,че го прави пред теб,а не докато те няма.. 😉
За мен няма проблеми дори и да се загледа..Не се вторачвай толкова в това,че ще се задълбочи още повече..Не искам да прозвуча грубо,нито да те обидя,но мисля,че проблема не е в него,а в твоето самочувствие...Наистина,ако си сигурна в себе си,и в неговите чувства и,ако се харесваш... ИЗОБЩО това няма да те притеснява...Ние примерно с моя мъж заедно се заглеждаме 😄 все пак Господ ни е дал очи,когато видим красота,признаваме..Много се възхищавам на красиви хора изпълват ми душата,радвам се ..И знам,че мъжа ми няма да ме замести с друга за това да гледа,нищо друго не може да направи..

Общи условия

Активация на акаунт