Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 66

• 27 358
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Хм, интересно, защо любовните истории с “некадърната” Диана, толкова й се получават? И с Банков, и с Марио, дори във флирта с Табаков имаше огънче. Защо не виждам страст между Тасев и Ина ( там имаше нежност, но по-силно беше отмъщението, страстта на Фотев); Нора и Тасев? Кая и Христо? Вики и Вики? Дори много симпатичната двойка Калин и Наталия?
Ако има повече сезони, нека да пуснат Зорница в майчинство и да видим колко по-интересно ще бъде Wink

# 136
Но пък Христо и Цвети бяха един път Joy

Иначе и с Хъхъ ѝ се получи доста добре Smiling Imp

# 137
  • София
Хаха, “тяхната нощ” Joy

# 138
  • София
На мен Нора и Тасев в 8-ми сезон ми харесаха. Алекс и Кая също.
Коя нощ на Зорница с ХХ? Когато му налетя във фитнеса ли?

# 139
Роси, и на мен тези две двойки ми харесваха. Нора и Тасев в осми сезон бяха страхотни.

Неее, тяхната нощ е за Христо и Цвети, нали тя като отиде в болницата и му обясняваше, че в тяхната нощ отишла на църква да се моли Grinning

# 140
  • София
Хаха, това съм го забравила.

# 141
Хора, Велислав също нарича Вергов "моят приятел'. Aко работата е била' или аз или той' трябва да е наивен глупак или същия лицемер, а не е нито едно от двете. Mоето усещане е, че в шести сезон една ГРУПА от хора накацаха сериала като скакалци, демонстрираха открито близостта си с продуцентите и е възможно по някакъв начин да са внесли напрежение в екипа - някои са ги фаворизирали, на други също не им е било особено приятно всичко това. Mисля, че Велислав падна косвена жертва на 'звездите' , но не, че те са диктували правилата, просто от екипа не го дооцениха и решиха да заложат на тях - къде заради фенските страсги, къде, за да развият историите им, няма да се учудя, ако са били намесени и пари. Cамо, че същите, отново досущ скакалци опоскаха каквото можаха и в седми сезон се разбягаха, та може и от екипа да са се светнали на кого могат да разчитат и какво са изпуснали. Aз към днешна дата аз съм доволна. Историята на Mарио и Зорница, такава каквато се получи, много ми допада. И не съм сигурна, ако Велислав беше ангажиран в сериала, дали шеше да изиграе Иван Kарамазов, така че съм доволна и на този подарък.

# 142
Тия простотии дали ги вършат и в щатските продукции?

# 143
Хъмбъл, има го, много ясно. В по-големия брат на Откраднат живот Анатомията беше избухнал скандал в началните сезони, когато един от актьорите обидил друг на гейска тематика. Той после се извини официално, но покрай това влезе в конфликт с най-главния актьор и съвсем очаквано скоро го отстраниха от сериала.
Две от основните героини пък изведнъж без никакво предизвестие и желание от тяхна страна просто решават и ги махат и в общи линии са били баш - вие къде, вече не снимате Grinning
Така че тези неща според мен се случват навсякъде, където се реализират продължителни проекти.

# 144
  • София
Злати, а ако не беше в Карамазови, нямаше и да го поканят в новата постановка на Иван Панталеев. Сега можем дамо да се надяваме, обстановката с Короната да се нормализира и тази постановка да види бял свят Simple Smile

# 145
  • София
Предлагам да си стиснем ръцете за това, че Диана е много красива

Другото е въпрос на лични симпатии, които често нямат общо с професионалната оценка, давана от кинаджии и хората, които разбират от правенето на филми, сериали и т.н.

# 146
Още една прекрасна снимка на Диана ❤:

# 147
Хора, аз ли да ви публикувам новите снимки на Батко ви😁

# 148
  • София
Хаха, Хъмбъл, къде има нови снимки Simple Smile
След онези 5-6 от началото на снимките, не очаквам да видим нови, поне в близките 10 месеца Simple Smile

# 149
Хора, аз ли да ви публикувам новите снимки на Батко ви😁
И аз имам нови снимки, че и новини около него Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт