Модни консултации - 46

• 54 276
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
  • Street of Dreams
Или със слънчево, топло жълто, до охра.

https://pin.it/67PMQH2
https://pin.it/68nxPJw
https://pin.it/4rTLN6S

# 481
Благодаря ви! Цветът повече ми прилича на бордо, но в описанието е друго. За синьо и жълто, охра, горчица погледнах, ама обувките... Нюд може би, за да не стане шарения.

# 482
# 483
  • София
Между другото, и на мен ми е трудно за съчетаване червеното. С черно се забива, с бяло е като мартеница. С бели кецове бива де.
Миналата година имах две събития, бях замислила червен панталон и така и не ги улучих обувките.
Ей, наскоро си взех 2 нюд блузки, трябва да ги пробвам с червен панталон!

# 484
  • Street of Dreams
Аз лично смятам нюда за пастелен цвят и бих го съчетала единствено с други пастелни цветове. За този панталон бих избрала чехлички с тънки каишки и дискретни цветни камъчета.

(не с тази подметка)
Може и нещо в camel със стъклени камъчета.

# 485
  • Бургас
Такъв вид чехлички са за  по-неглижирано облекло,крайно неподходящи за панталона от снимката.

# 486
  • В полите на Пирин планина
За мен нюд обувката е почти универсална, особено лятото.

# 487
Според вас тази рокля дали ще си подхожда с еспадрили?

Нещо такова?

Приемам съвети и за друг тип обувки, стига да не са твърде високи. Роклята е тъмно синя със сини и бежови цветя, коланът е кафяв, мислех за обувки в бежово, или кафяво.

# 488
За мен нюд обувките вървят много на червено. И не само. С много цветове си подхождат. Показаните джапанки са за плажа и по бански. Танч, според мен ще е добре с еспадрили. Вижда ми се ок комбинация за вечерна разходка край морето.

# 489
  • Los Angeles CA
В подборката на френския Воуг е включен и модел на Кико Костадинов, чието име веднага ми двигна няколко червени флага и да, роден е в БГ... срам, но го чувам човека за първи път!

Кико Костадинов работи в Англия, а също така прави дизайн за Макинтош както и обувки обувки за  Camper.
Извинявайте, че се втурвам в пространството  разлиствах Ви ,като любител на модните и елегантни дрехи и се натъкнах на въпроса за Кико. Има много сладки предложения във вашата компания.

# 490
  • Нидерландия
#lindor добре дошла само не разбрах защо е срамно да не си чувала за Кико! И аз не съм. Освен това има още хиляди талантливи българи по света или с такъв произход за които не сме чували 😉

# 491
  • Los Angeles CA
Аз НЕ съм писала, че е "срамно" да не се знае за него. Аз знам за него и за това написах за тези, които ги интересува да знаят. Само толкова, няма нужда да се драматизира. Но аз благодаря за поканата Ви.

# 492
Е, сериозно ли. Simple Smile Прочетете си предния пост. Пишете, че е срамно, но го чувате за първи път. Simple Smile
Момичета, дълги до земята рокли с какво носите? Чудя се за една рокля по тялото, която в горната част има разни мъниста, но въпреки това не е особено официална.

# 493
  • Нидерландия
Зависи от модела.... В днешно време дори и със спортни сникърси се носят. Иначе сандал, еспадрили..

# 494
Съфорумката цитира моето мнение, но цитатът изчезна, така че не се разбра че това са моите думи. Аз не знаех кой е Кико.

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 23:04 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт