Модни консултации - 46

• 54 273
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
  • Нидерландия
# Agent тогава изречението придобива съвсем друг смисъл 🙂

# 496
  • Los Angeles CA
https://www.camper.com/en_US/men/shoes/kiko_kostadinov/camper-ki … dinov-K300325-003

Това е модел за мъжки ботуши на Кико. Тук в Лос Анджелис има магазини, в които продават неща на Кико и това е причината аз да знам за него.

# 497
  • Бургас
Аз напримен не бях чувала за Кико и все тая дали щях някога да чуя. ОК, момчето е признато и оценено, но модата която прави, не е нещо което бих носила и в този случай едва ли бих пропуснала нещо. Откровено не ми харесва, а подозирам, че е хората от други националности ще я видат през моите очи. В такъв смисъл не се чувствам преизпълнена от гордост с това, което той представя /не се и срамувам от него, но не ме кара да подчертавам дебело , че видите ли, това е българско.
Хайде сега, заплюйте ме три пъти през монитора и темата да продължава в по-естетичен вид.

# 498
  • София
Има някои спортни неща, които са симпатични. Останалите са ми "мода заради модата", която биха носили примерно корейци и японци.

# 499
  • София
В търсене съм на такава червена пола, до към 100-Тина лева. Виждали ли сте някъде?

# 500
Здравейте, търся си плажна рокля/туника/кафтан, която да е сравнително по тялото и да прозира. По плажа виждам толкова хубави, а по магазините нищо. Някой може ли да даде  предложения къде да потърся Simple Smile

# 501
В търсене съм на такава червена пола, до към 100-Тина лева. Виждали ли сте някъде?

провери тук, мисля че шият и по поръчка.
https://ateliani.com/project-tag/%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B8- … 0%BE%D0%BB%D0%B8/
Плажни рокли в сергиите около плажа има много. Иначе съм си поръчвала от НМ.

# 502
Здравейте, търся си плажна рокля/туника/кафтан, която да е сравнително по тялото и да прозира. По плажа виждам толкова хубави, а по магазините нищо. Някой може ли да даде  предложения къде да потърся Simple Smile
[/quote]
Виж в сайта на vipfashion, има много хубави и разнообразни.

http://vip-fashionshop.net/category/103/plazhni-rokli-i-tuniki.html?page=5

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 10:13 от Judy

# 503
  • София
Момичета, имам казус. Днес си купих тези сандалки с идеята че уж на всичко отиват, но имам една рокля която ми се наби на очи и нещо не ми се връзва с тях. Не мога да намеря снимка, защото е от години, но роклята е цвят мента с коралови фламингота на нея. Приемам всякакви съвети, критики и изобщо всякакви мнения.

# 504
  • Бургас
Животинската шарка на сандалите е много дискретна така,че спокойно можеш да си ги носиш с роклята според мен.

# 505
  • Street of Dreams
Аз пак си мисля, че евентуално пастелното и яркото се бият.

# 506
Здравейте, за рокля цвят пудра изцяло дантелена какви обеци да търся? (Обувките са само за проба)

Скрит текст:

# 507
Аз бих заложила на нещо дискретно,перли например.

# 508
Дискретно, да. Нежни обеци, невисящи.

# 509
  • Бургас
Обеците с аксесоарите ще трябва да ги съобразиш.Перли и дантела на млада жена,не ми се връзват много.Иначе пудрата сама по себе си като цвят,носи на всичко

Общи условия

Активация на акаунт