E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~204

• 52 918
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Нова седмица,  нов късмет 😏 Дългата отпуска свърши, трябва да се работи...

Криси я поздравих на " лични"

# 526
Здравейте,момичета! Hug

Криси Hug,честит юбилей със закъснение!
Пожелавам ти от сърце много здраве,щастие с близките и приятелите около теб! Flowers Four Leaf Clover Heart

Скрит текст:

Гости Hug...Миме Hug

Днес започва сериала с Хатидже-''Пробуждане:Великите Селджуци''

Скрит текст:

ГГ са дали интервю за ТРТ1...

Приятен ден и спорна седмица! Flowers Four Leaf Clover

# 527
.

Благодаря за хубавите пожелания!

Чакам си с нетърпение серията тази  понеделнишка вечер.

Да си пожелаем седмица пълна с хубави емоции!

# 528
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

Снощи Фикрет пак подпали заради съдружника...дали беше прав...

# 529
Здравейте,момичета! HugTwo Hearts

нова от Аслъ

Хатидже/Теркен хатун в ПВС от снощи в 1-ви еп. с Буура Гюлсой...

Сериалът е исторически и се излъчва по държавната тел. ТРТ1!Рейтингът на 1-ви еп. е висок и е на  1-во място.

Скрит текст:
▪Total:
1. Пробуждение. Великие сельджуки [TRT1] - 7.13🆕
2. Чукур [SHOW TV] - 6.51 6.76⬆(+0.25)
3. Мастер шеф [TV8] - 6.48 5.90⬇(-0.58)
4. Запретный плод [FOX TV] - 5.29 5.34⬆(+0.05)
6. Дочь посла [STAR TV] - 5.84 4.88⬇(-0.96)
22. Ах, моя молодость [ATV] - 2.09 1.58⬇(-0.51)
44. Клятва [KANAL 7] - 0.93⬇(-0.27)

▪AB:
1. Пробуждение. Великие сельджуки [TRT1] - 8.44🆕
2. Мастер шеф [TV8] - 8.36⬇(-0.11)
4. Чукур [SHOW TV] - 5.07⬇(-0.34)
5. Запретный плод [FOX TV] - 5.02⬇(-0.58)
6. Дочь посла [STAR TV] - 4.33⬇(-0.47)
19. Ах, моя молодость [ATV] - 1.41⬇(-0.28)
76. Клятва [KANAL 7] - не вошёл в рейтинг 100

Желая ви приятен есенен ден! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 530
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Днес си е направо за чай....доста е студеничко навън...

Ще гледаме ли новият сериал на Йозджан?

# 531
Здравейте и от мен! Hug

Гости Hug,сега като свърши МГ може и да го загледам!Имам и други набелязани - новия с Толгахан Сайъшман, историческия със Севда и Хатидже,но много дълъг 1-ви епизод-близо 3 часа.ДП също правят дълги епизодите.А със ЗЯ съм добре,нямат и 2 ч.! Simple Smile

нови от ИГ на Аслъ...

Приятен следобед! Flowers Four Leaf CloverFlowers Maple Leaf

# 532
  • Пловдив
Между другото се изкефих на Фикрет. Исках да се съберат, но в случая беше прав.
Според мен никак не беше прав Фикрет. Каквото и да чуеш, не трябва ли преди такова сериозно действие като "развеждам се", да попиташ жена си вярно ли е това, което си чул?

Отделно е, че аз не бих напуснала работа само защото мъжът ми не харесва мой колега.
Отделно, че Фикрет реално изневери!

Толкова  е крив този Фикрет, че няма накъде повече да се изкриви. Той не е стабилен психически, афектите са му един след друг, всичко прави на инат, на контра, параноик е, вменява си, че хората са срещу него, лашка се от една крайност в друга, не се владее. Искаше да се развежда, после не искаше, после пак искаше, после се отказа и сега пак иска. Капризен, мрънкащ. Коя нормална жена би го издържала.

# 533
Здравейте момичета. Правя нов опит, защото писах 4 пъти и постовете ми не се публикуваха, а изчезваха. Ако и сега не стане ще се откажа да правя опити.
Тази вечер се ядосах на Сюрея. Защо отиде бе момиче. Явно, че не се учиш от грешките си. Сега без вина ще излезеш виновна, защото гузен негонен бяга. Късмет е отвратителна! Такива ще ги скалъпи пред Есма и разбира се за всичко е виновна Сюрея.
В събота се надявам да се прибера....

# 534
Здравейте,момичета!

Ани Hug,този път поста е излязъл.

# 535
         Злати,

много хубава снимка! Но липсват някои важни персонажи. Явно са в сруг кадър.

Светле,

"Толкова  е крив този Фикрет, че няма накъде повече да се изкриви. Той не е стабилен психически, афектите са му един след друг, всичко прави на инат, на контра, параноик е, вменява си, че хората са срещу него, лашка се от една крайност в друга, не се владее. Искаше да се развежда, после не искаше, после пак искаше, после се отказа и сега пак иска. Капризен, мрънкащ. Коя нормална жена би го издържала."

Три изречения, и едно четвърто от само две определения! И са предостатъчни за описване на този персонаж! Браво! С удовлетворение те прочетох!

Ани, а ти къде ходиш, че дори и на телефон на отговаряш?!

Хубава вечер момичета!

# 536
Здравейте,момичета! Hug

Криси Hug

Цитат
⚡ Ещё одна страна приобрела права на трансляцию полюбившегося во многих уголках мира сериала "Стамбульская невеста". Агентство Globalagency, которое занимается международным продвижением сериала, заключило сделку на продажу "Стамбульской невесты" в Эквадор. Сериал продолжает покорять Латинскую Америку, где она транслируется уже в нескольких странах региона.
Кроме того, сегодня стартует показ сериала в Словении. Балканские страны практически уже все посмотрели теленовеллу. А некоторые, в частности Албания, уже смотрят повтор.

# 537
.

Привет, малко преди поредната серия!

Да видим сега  какви ще ги сътворят нашите герои. Че не всичко помня от онлайн гледането. Но с  повторението по бтв  се потвърди хубавото ми впечатлевие от този сериал.

Една усмивка послучай денят на усмивката, а и без повод:

# 538
Ехо....прибрах се...за сега....
Честити всички празници, които съм пропуснала - на празнувалите здраве, щастие и любов Heart

Цитат
Ани, а ти къде ходиш, че дори и на телефон на отговаряш?!

На агрофитнес Grinning

Скрит текст:
Този път няма фалове с приготвяне на виното. Миналата година, някои момичета знаят, че имах голям проблем, но съпруга на Гости ме просвети и тази година се справих за две седмици...., а не като миналата година се мотах цял месец....

Не съм пропуснала нито един епизод от Невестата...И на мен повторението ми е интересно, защото при всяко гледане откривам нови неща....

Още когато Адем беше подивял, бях писала, че при него ще настъпи промяна и може би на много от гледащите ще стане любимец....Е, не става по-красив, но промяната при него е очевадна...И както винаги съм си мислила, промяната при него настъпи, когато срещна Гюнеш. И той тази вечер го каза на психоложката - Гюнеш го прие такъв, какъвто е с доброто и лошото в него. Не се опитва да го промени, не му налага да бъде такъв, какъвто не е.....
Спомням си, че фенка на Ипек питаше, защо, след като Адем направи толкова поразии, приемам промяната му, а не приемам промяната на Ипек....
Отговора е много прост. Адем е станал такъв, какъвто го видяхме, защото това му е внушавано 40 години от майка му, а по късно се включва и леля му.....Но "освободил" се от опеката на майка си и леля си....... Гарип и Гюнеш му помогнаха и Адем прогледна....Промяната при Адем е истинска....
При Ипек нещата стоят по друг начин. Ако сте слушали внимателно разговора й с Къймет, би трябвало да сте разбрали за какво иде реч.....За мен Ипек не се е променила и няма да се промени. Тя ще се нагоди, за да бъде Боран......
Относно панаира, който вдигна Дилара, аз съм на страната на Адем. Не мисля, че проблема е в хормоните....Мисля, че Дилара не можа да прости на Адем, че не се върна при нея......

До утре.....Hug

# 539
Чета коментарите Ви и се убеждавам, че мястото ми вече не е сред Вас.
Фенка на Ипек съм била? Моля!!!
За разлика от Вас моето мнение не е пристрастно както видяха и други с Бегюм. Продължете с малката си коалиция, вижда се колко и кои си пишете. Не се отказахте да натрапвате своите убеждения, нито да уважите чуждия коментар.
Хайде, със здраве.

Общи условия

Активация на акаунт