E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~204

• 52 918
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Според мен Дилара е права в конкретния случай. Адем трябваше да прояви повече такт и да не кани Гюнеш в чужд дом при толкова малко дете без знанието на майката. Гюнеш не била искала от Адвм да се променя. Ако Гюнеш знаеше какъв е бил Адем по-рано и какво причини на братята си, едва ли щеше да го приема такъв, какъвто е. По-скоро щеше да му покаже вратата вместо да го убеждава да ходи при психолог. Адем, в когото Гюнеш св влюби, е промененият благодарение на психотерапията и преживяното с Дилара Адем.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 08:45 от Vali_N

# 541
Привет

Новости около новия сериал с участието на Ози....

Според непотвърдени съобщения, денят от поредицата "Чаках те" ще бъде петък. Подобен ход на Star TV ще постави сериала „Вавилон“, който също се провежда в петък, в затруднение.
По-рано съобщихме, че сериалът се планира да бъде представен в четвъртък. А премиерата ще се състои на 17 декември.

Днес денят е прекрасен - топъл и приятен есенен ден. Идеален за разходка и отмора сред природата Hug

# 542
  • София
Пак ще кажа - филмът трябваше да свърши с градинското парти. Много локуми се разтеглиха от тогава, много измишльотини се измислиха. Вече ми доскучава много. Измислени драми - като почнем с Дилара и стигнем до поредната секретарка. Трети сезон е пълен с "пълнежа" от първи и втори.
Имам чувството, че вече сме написали (сме си казали) всичко за всеки от героите. Всеки от нас си е изразил мнението и начинът по който възприема/реагира на филма... Deteliniii, не знам ще ме прочетеш ли, но решението ти ме натъжи.

п.с. Забравих да коментирам ситуацията с Дилара, Адем и Гюнеш, а исках.
Тук мнението ми е, че Дилара трябва да приеме новата връзка на бащата на детето ѝ. Няма как Гюнеш да не присъства в живота му - на детето. Все пак, Адем не трябваше да го прави по този начин. Срещата трябваше да е организирана и със знанието на Дилара. Знам, че беше малко по стечение на обстоятелствата, но все пак трябваше да съобразят, че на Дилара не би и било приятно, както се видя и от реакцията ѝ. Тук я разбирам, защо реагира така. Навлязоха и в личното пространство, при това тайно (макар и без да е планирано).
Друг въпрос е, защо така се хвана за идеята да се сближават, при положение, че тя самата настояваше за развода, самата тя се криеше като партизанин от Адем. Самата тя криеше за бебето, дори си позволи да излъже, че е абортирала. Изведнъж - Адем си намери нова половинка, а Дилара реши, че иска пак да са семейство.
Съгласна съм, че Гюнеш не познава лошата страна на Адем. Те се запознаха, след промяната му. След като той се научи да контролира гнева и изблиците си, които бяха меко казано страшни и отвратителни. Ако я беше набил, сигурна съм, че и тя би поискала да го промени. С това някога се зае Дилара. Ако не беше тя да го накара да отиде на психолог, той щеше още да си е същият ненормалник. Така че, да - Гюнеш бере плодовете на промяната, която е инициирана от Дилара. Дилара му помогна да прогледне и да се промени. Адем трябва да и е много благодарен за това.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 13:23 от mimeime

# 543

Съгласна съм, че Гюнеш не познава лошата страна на Адем. Те се запознаха, след промяната му. След като той се научи да контролира гнева и изблиците си, които бяха меко казано страшни и отвратителни. Ако я беше набил, сигурна съм, че и тя би поискала да го промени. С това някога се зае Дилара. Ако не беше тя да го накара да отиде на психолог, той щеше още да си е същият ненормалник. Така че, да - Гюнеш бере плодовете на промяната, която е инициирана от Дилара. Дилара му помогна да прогледне и да се промени. Адем трябва да и е много благодарен за това.

На 1000% съгласна.

Раздялата с Дилара беше предопределена. Да, сега той коментира, че Гюнеш е жена, която го приема такъв какъвто е и не иска да го променя. Но дали тя щеше да го приеме с лудите му изблици и цялата му същност, с която беше преди?!  Че и с майка му, с която заспиваше/приспиваше!? Гюнеш!?  Никога! Съмнявам се дори, че би се наела  "да го промени". Както Дилара направи!  Така е. Дилара прокара трасето, а Гюнеш минава по него. Не съм против никого. Просто това са нещата  и несправедливостите от /и на/  живота, уви!
         Детелини, очакваме твоите коментари!

Лека!

# 544
Здравейте,момичета! Hug

Наминавам набързо,че ще пътуваме при дъщерята.

Благодаря на всички за споделеното! HugFlowers Bouquet

Приятна неделя! Hug

# 545
# 546
Добро утро Hug
Окъснях, защото ходих на кръвни изследвания  и едва сега си пия кафето Coffee

Относно Адем, Дилара и Гюнеш.....Фикрет и Ипек, имам различно мнение. От една страна многократно това беше повтаряно в сериала, а и наблюденията ми от реала, съм си изградила една теория, че хората се променят, когато има основателна причина за това.....когато промнята идва от вътре, а не защото някой я налага.
В сериала, Фарук неведнъж призна, че Сюрея го промени. И ние го видяхме - например отношението на Фарук към връзката на майка му с Гарип. Не стана изведнъж с магическа пръчка, но Сюрея положи много усилия и промяната се случи.....А по-късно, Фарук сам ще види, че Сюрея е била права и ще благодари на Гарип, че е част от семейството им......За мен причината за промяната на Фарук е любовта му към Сюрея, доверието и диалога.....
При Фикрет и Ипек, любовта е едностранна....Ипек каза на майка си, че обича Фикрет, заради любовта му към нея....Въпреки всички недостатъци на Фикрет, ако беше почувствал любовта на Ипек, много ог глупостите които сътвори нямаше да ги има....Фикрет винаги е бил наясно, че Ипек не го обича...., че се е омъжила за конака, за Есма, а той е само средство да постигне мечтата си.....Много скоро Ипек сама ще пристигне в конака с децата и ще има отново сватба.......
Триото Адем, Дилара, Гюнеш - дали Гюнеш щеше да приеме Адем такъв какъвто беше. Според мен Да и без Гюнеш  да се налага, Адем сам щеше да се промени......Спомням си, че имаше една случайна среща на Адем и Гюнеш в ресторант, където и двамата бяха отишли да вечерят....Почти не се познаваха, но Гюнеш разказа за живота си.....Тогава Адем разбра, че двамата са преминали през едно и също, но Гюнеш е успяла да се справи сама в живота и сама е постигнала успех, без да отмъщава на някой, без да върши гадости........Струва ми се, че  това подейства като стимул за Адем.....
Когато човек срещне сродната си душа се старае да бъде достоен за партньора си.......
Връзката на Есма и Гарип, която е била прекъсната поради независещи от двамата причини е доказателство. Есма се промени, след като Гарип влезе отново в живота й.
Прекалено много размишлявам за случващото се в сериалите, особено когато става въпрос за неща, които виждаме и в живота...
Това е мое мнение и не искам да убеждавам никого, само споделям моето виждане.....

Хубав есенен ден и успешна нова седмица Hug

# 547
.

Здравейте, момичета!

Честит ден на учителя! Дори и да няма между нас такива, всеки си спомня с любов за някой свой учител от детско-юношеските години.

Ани:

"Триото Адем, Дилара, Гюнеш - дали Гюнеш щеше да приеме Адем такъв какъвто беше. Според мен Да и без Гюнеш  да се налага, Адем сам щеше да се промени......Спомням си, че имаше една случайна среща на Адем и Гюнеш в ресторант, където и двамата бяха отишли да вечерят....Почти не се познаваха, но Гюнеш разказа за живота си.....Тогава Адем разбра, че двамата са преминали през едно и също, но Гюнеш е успяла да се справи сама в живота и сама е постигнала успех, без да отмъщава на някой, без да върши гадости........Струва ми се, че  това подейства като стимул за Адем....."

Не съвсем. Адем  вече беше преминал през следващ, по-добър етап в живота си. Беше ходил  на сеанси при психоложката. Аз и в предишни мои постове /от онлайна/ съм споделяля, че Адем е умен. Само че майката и лелята му бяха сатанизирали и ума и душата. Появи се Дилара - с простодушието си, с човечността си, защо не и с любовта си и се реши да започне да го лекува. Точно така - лекува. Сцената,  в която тя видя заспалата в прегръдката на сина си уплашена майка в нощта на големите светкавици, беше просветление за Дилара. Първо си каза "Боже, къде съм попаднала?!" и се зае да действа. И нищо лошо няма в това. Напротив. Това е помощ, а не давление за промяна. И тук Адем не е прав, когато се опитваше да вменява вина на бившата си съпруга. Беше вбесен след засечката на двете дами при бебето. Ми нормална реакция на Дилара. Не е права, да, но нормялно да реагира така. Неговата реакция пред психоложката също  не беше права.  Моето мнение за двете жени е, че Дилара е по-семпла, по-първична, и всичко, което произлиза от това. Докато Гюнеш е класа. Жена в пълния смисъл на думата. Без  дребните женски номерца. Някой ще каже, че нейното  разбиране на Адем и вниманието и времето, което отделя на бебето си, покупката на бебешки неща,  че всичко това може да са номерца. Но не са. Да и тя е човек. Хубаво дадоха и нейните лутания и притеснения. Но постъпките й след това са в резултат на трезв анализ, а не женски номерца. Харесвам я Гюнеш. Дори много. Но това не отрича написаното от мен в предишния ми пост. Сериалът не е елементарен. Затова е и хубав.

А за Ипек - тя е дъщеря на майка си, но и на баща си. Както и изградила се личност от свои самостоятелни наблюдения, действия. Напълно е възможно да  има осъзнаване. И имаше такива сцени, които показваха това. Тя опонираше на майка си. Пък и много добре осъзна и оцени любовта на Фикрет. Ако не се лъжа, сподели с майка си, че вече е обикнала мъжа си. Не говоря за пълна промяна. Но, когато човек е умен си вади своите наблюдения и изводи. Всъщност всяко човешко същество е изтъкано от бяло и черно. Но и от светлина, която го води. Стига да я види. Адем и Ипек съумяха това.

# 548
  • Пловдив
Много правилно го написахте по-горе "Гюнеш е жена от класа". Тя го показва във връзката си, толкова зрялост може да покаже жена, не само която е натрупала опит, но и личи си, че работи върху себе си по някакъв начин. Не мрънка, не се опитва да привлече внимание със злободневни засечки. Както търпи Адем и приема, че той е с дете и понякога се чувства пренебрегната, тя няма да прави сцени, просто в един момент ако й се натрупа, би прекратила всичко категорично изведнъж. Жена, която знае какво иска. Нито Сюрея, нито Ипек, нито Дилара е с такава класа.

# 549
Момичета Hug наминавам  да ви почерпя тъй като днес внукът Симеон навърши 1 год.!Бях доста заета покрай подготовката за празнуването и за това не успявах да наминавам всеки ден.

Скрит текст:
Беше  кръстен в църква....

Ани Hug,дано всичко е наред при изследванията...

Криси Hug...има учителки в темата...Wink
Скрит текст:
Бризчето Hug,която все още работи и моя милост,която не работи...

# 550
  • Плевен / София
Злати, да ти е жив и здрав внука....Честито кръщене Heart
Не съм сигурна до коя оригинална турска серия стигнахме в ИН, но не остава много...

# 551
Злати, честит двоен празник! Личен, за внучето, да е жив и здрав, и с много късмет! И професионалният ти.
   А къде изчезна Бризчето!?

" тя няма да прави сцени, просто в един момент ако й се натрупа, би прекратила всичко категорично изведнъж. Жена, която знае какво иска. Нито Сюрея, нито Ипек, нито Дилара е с такава класа."

Подкрепям с голямо съгласие мнението!

Момичета, пиша от телефона, защото съм при децата. Така че хубава вечер!

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 20:40 от ORS/KRISI

# 552
Здравейте,момичета!

Гости Hug,Криси Hug,благодаря ви за хубавите пожелания.Да сте живи и здрави!

Аслъ е участвала снощи в шоуто на Ибрахим Селим...

Цитат
🆕 от официальной страницы Зорлу PSM.
Ибрагим Селим вчера открыл новый сезон. Гостем программы стала известная актриса Аслы Энвер.
Полное интервью в среду на канале Ютуб.

Скрит текст:
https://vk.com/aslienver_love?z=video-87501705_456239751%2F3e234 … pl_wall_-87501705
https://vk.com/aslienver_love?z=video-87501705_456239752%2F4bfd9 … pl_wall_-87501705
https://vk.com/aslienver_love?z=video-87501705_456239753%2Fa7b42 … pl_wall_-87501705

Желая ви топъл есенен ден! Hug

# 553
Привет Hug
Злати честит рожден ден на малкия  Симеон:balloon:CakeChampagne Да е жив и здрав и само да ви радва Hug
Скрит текст:
Много харесвам името Симеон - не съм имала гадже Симеон Joy Харесвам го може би защото ми звучи  царствено, величествено...а много често, когато сина ми беше малък  съм му  казвала  Симеончо - в смисъл, че се глезундри....
Резултата от изследванията за 3 показателя не е добър, но са много съществени неща...Когато свърша ангажиментите, ще трябва да попрочета и да премина на по-специален режим на хранене, да видим какви ще бъдат резултатите....

За епизода тази вечер - нЕАм нерви да го коментирам.....На Есма и на Фарук все Сюрея им е виновна.....Колко е хубаво да си намериш виновник за собствените ти грешки.....

От утре до неделя ще зачезна....
Скрит текст:
Ще ходя на контролен преглед на очите в Търговище и ще погостувам на моята приятелка 2 дни, а когато се върна ще варя ракия....

Хубави есенни дни Hug

# 554
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

Ани, успех на прегледа 👍

Общи условия

Активация на акаунт