E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~204

• 52 881
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
.

Противна или не, това не омаловажава факта, че е изгледала Сюрея и то не лошо. Но да не  повтарям това, което написах по-горе.

# 586
Криси предстои да видим срещата на Сюрея с хазяйката при която са живяли родителите й. В превода на момичетата имаше момент, когато тази жена разказа много неща на Сюрея и както писах по спомени, Санем е взела пари като наследство за родителите на Сюрея и мисля, че с тези пари са се издържали, докато Сюрея не е започнала да работи. Според мен Санем не е работила никъде след като е напуснала нощния клуб.
Не желая да влизам в спорове и то точно за Санем....Харесва ти, ОК....но аз имам много резерви към образа на тейзето.
Относно възпитанието на Сюрея, не споря, но мисля, че Сюрея се е изграждала сама като човек....Факта, че тя говори с такава любов за майка си....но много скоро и тя и ние, ще разберем, че това е измислица на Сюрея.....Скоро Сюрея ще научи, че е била нежелано дете, родила се в неподходящо за майка й време.....Основно за нея се е грижила хазяйката и сина й, който е провокирал в нея любовта към музиката и цигулката......
Колкото и да не е интересен трети сезон, в него се изясняват много неща за които преди това сме се питали и не сме имали отговор.....

# 587
Здравейте,момичета! Hug

При нас е облачно,все още не  е заваляло дъжд.

нови снимки с Аслъ пуснати вчера....

Скрит текст:

Желая ви приятна събота! Flowers HibiscusFlowers Fallen Leaf

# 588
Здравейте мили мои, любими сладуранки. Приятен ден и много положителни и  романтични   трепети.
Благодаря ви на всички за постовете. Много хубаво пишете.
Благодаря ви за новината за новия сериал на Еркан. И ще бъде   криминале.  Този човек не можа ли да разбере,  че  туркините искат  сериал  с  много, ама много бебета и деца. Много  кореми,  пълни  с  ембриони. Всяка една  женска  роля  трябва  да   ражда.  Ето, и  тейзето,   нищо, че е леля  и  тя също  ражда и гледа дете. Дилара също и  без  мъж  роди и гледа  бебе. В Турция  е  немислимо  да се  снима сериал, в  който  жена  да направи  аборт - НИКОГА!?...  Това не може да се случи. Корана забранява абортите и това е то. Няма  тън....мън....
Какво значи, да абортираш - значи, че играеш  роля  против  Аллах.
Освен това - в турското семейство  няма нищо  по-важно от  това  да  се  раждат  ежегодно бебета.  Дори и държавата  толерира мъже,  чиито  жени  не  могат да  забременеят. Даже и  друго -  ако  единият  от  братята не може да има  деца,  то  задължително другите  братя ще  се изреждат  да  правят  бебе  на  снахата,  чиито  мъж  е  негоден.  И никакви разводи,  ама  никакви.   Имота трябва да остане в  семейството, независимо  какво е положението с  двойката.  Така  всички  братя  си изхвърлят  семето  във   вагината  на   снахата  само и  само  да  забременее и да ражда  деца.
Та,...Еркан  не  разбра ли,  че  трябва  да  играе  роля  на   мъж и  съпруг,  който  има  много, ама  много  деца.  Освен  това  трябва  да  има и  много  братя и  сестри и  всички те  да  раждат и да  раждат.
Основното  битие на  турците  е  това.  Не гледайте  тези сериали от Истанбул.  Защото ние даже и не гледаме  турски сериали, произведени  в останалата  част  на  Турция.  Къде са  сериалите  на  Адана,  на  Кушадасъ,  на   Анкара,  на  Измир, на  източна Турция -  на Диарбекир,  ами на Ескишехир,  на  Елазиг и всички останали, хайде да не ги  изреждам. Гледала  съм  един  филм, само  филм  беше за  живота  на кюрдите в Турция -    нищо  подобно  от  тези,  които гледаме.  Сякаш  Турция  е  съвсем  различна  от   ЕВропейската  част.
Така, че  Еркан да си помисли  много  добре  каква роля  ще  играе.
А и  друго -  Дениз Чакър е  много добра актриса,  обаче, самият  Ердоган  съвсем  не  я  харесва,  защото е  бунтарка,  против  Корана,  против  раждането  на  бебета,   против политиката  на  правителството. И това тя открито  си  го  признава. Така, че,   Еркан  добре да си помисли  удачно ли ще бъде  за  партията  на  Ердоган  да  гледа  сериал с  Дениз  Чакър?.....
И  друго -  Дениз  Чакър  открито   искаше преди няколко  години да напусне  Турция   завинаги.  Хеле,  че   Ердоган  не  й  даде  виза и   не я  пусна,  но открито  й  каза,  че  тя  е  срам  за  Турция  пред  света,  защото   е  против  мюсюлманите.
Спомнете си сериала, който  започнаха  Еркан и  Дениз  със  6-те епизода, лично Ердоган го спря, защото  ония със   забрадките  я   съдиха, че ги обиждала в   ресторанта. Той  толкова  лошо  се  изказа  за  Дениз,  хулеше я, обиждаше я.  Каза: - Артисти. Истински  боклуци.
И сега  Еркан  ще играе  пак въпреки всичко с  нея.  Негова си работа. Не е моя.
Криси,  много  хубаво пишеш.
Всички много хубаво пишете. Чета ви с  любов. И на мен тейзето не ми е много по  вкуса,  но да не  забравяме,  че всеки сериа е дело  на  Ози - сценарии,  режисура, музика, сценично изкуство,  и всичко останало.  И  като продуцент той  намира  работа, т. е,снимачни  часове за всички, за да си изкарат  заплатите.  Това се прави за пари. Всичко е за пари.  И тези глупави снимки и реплики пак са за пари.
Моля за прошка.  Много писах.
Простете ми.
Обичам ви.

# 589
.

"и то точно за Санем....Харесва ти, ОК...."

Най- "обичам" някой да  ми вменява неща, за които не е ставало въпрос.  Пък и не става въпрос дали ми  харесва или не този образ, а за обективност в някаква степен, все пак. Всички знаем, че в живота нещата са нюансирани. Само  черно и само бяло съществуват само като цветове. Да се свеждат нещата до едно схематизиране ..не е правилно, най-малко.  Образите в този сериал са представени и с доброто и с лошото. Доколкото може това да се предаде в художествено произведение. Затова и ни харесва. Някой може да възрази, че не е художествено произведение. А какво е? Друг е въпросът тези сериали с какво качество на художествено произведение са. Някои с повече, други с по-малко,  а трети хич ги няма. Все пак не върви да ги назовем художествена измислица, нали?  Въпреки, че всичко в изкуството си е измислица.

Сиси, добре си се появила. Знам нещата около Дениз Чакър и затова се учудих, че е била поканена в цели шест други сериала. И браво на нея, че е имала куража и характера да отказва. Защото при тези кризисни времена, включая и маса сценарии е трудно да бъдеш прекалено принципен. За да живееш трябват и средства. Така, че и Еркан си е направил сметката, не го мисли ти него.

# 590
Здравейте,момичета! HugFlowers Hibiscus

Днес нали съм именничка,та да ви почерпя...Wink

Скрит текст:

нова...Йозджан на снимките на сериала...

Желая ви спокойна неделя! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 591
Привет момичета Hug
Вчера минах да поздравя, но
Скрит текст:
ми се включи фейса, прочетох една неприятна новина и изпаднах в шок....
Един много кадърен доктор, който ни беше личен приятел и който ми е правил първата сложна операция е починал вчера сутринта от коронавирус....Злати може да е чувала за него, от миналата година той е шеф на АГ болница в Бургас....казва се д-р Георги Хубчев....Да бъде светла паметта му Hands Pray

Злати Честит Имен Ден Flowers Hibiscus да си жива и здрава и скоро да имаш още един внук или внучка.

Скрит текст:

Сиси Hug Криси Hug

Хубава неделна вечер Hug

# 592
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Злати честит имен ден. Пожелавам ти много здраве и спокойствие....Хубав празник.
Скрит текст:

https://www.youtube.com/watch?v=ZRfK7xyOPaI&feature=youtu.be

# 593
Ани, Гости,благодаря ви за пожеланията!

Ани,
Скрит текст:
За д-р Хубчев разбрахме от новините по Нова тв. и също се разтроихме.Тази болница е УМБАЛ ''Дева Мария''(частна) и се намира в кв. Ветрен близо до Б-с.Дъщерята там роди внука.Говорих с нея и ми каза,че е минавал на визитациите. 

нова от Йозджан

Приятна вечер!

# 594
Добро утро Hug

Хубав, слънчев есенен ден и късметлийска, щастлива и спорна нова седмица. Нека да ни донесе здраве и всичко, което предишната не е успяла.

Днес е празник на Иван Рилски - Честит празник на всички истински лекари! Честит празник на всички лекари, благодарение на които съм жива!

Скрит текст:

Злати Hug

Фарук от ангажименти към голямото семейство, няма време за сина си и съпругата си...Да видим какъв урок ще му даде Емир.....урок, който ще го отрезви и какво решение ще вземе Фарук Боран.....

# 595
.

Благодаря за кафетата, милички!

Нашите двама равностойни джентълмени:

Ани, впечатли ме нелепото напускане на този свят от въпросния лекар и попрочетох
   нещо за него. Голям лекар, по призвание! И истински професионалист. Много жалко!

Хубав понеделник и седмица!

# 596
Здравейте,момичета! Hug Flowers Fallen Leaf

Честит празник на лекарите.Дано скоро се намери ваксина! Hands Pray

Скрит текст:
Колеги в работа на сина ми започнаха да се заразяват.Добре,че е нямал контакти с тях!Тяхната работа няма как да се работи онлайн

Салих Бадемджи е дал репортаж за Milliyet....

още снимки на линка-https://vk.com/istanbullgelin?w=wall-141466025_35017

Хубав следобед и спокойна седмица! Flowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

# 597
Криси
Скрит текст:
Наистина в лицето на д-р Хубчев, ние жените загубихме един невероятен професионалист, който беше отдаден на работата и търсеше все нови методи  за лечение. Негов приоритет бяха не толкова изражданията на бебета, а трудно лечими заболявания. ММ се шегуваше - адаш мислех, че пациентките ти са млади засукани мацки и ще си оплакна очите, а докато ме чакал в чакалнята било пълно с баби....Съжалявам, че напусна нашия град, след като направи нов АГК и то обиден от некадърни ръководители.

Злати - Салих Бадемджи на тези снимки ми изглежда малко състарен....може би от прическата....

Тази вечер с голям интерес гледах сцената Адем и Дилара при психоложката...Сякаш това беше един тест за Адем и видях колко удовлетворена беше Идил от свършената работа....Сякаш казваше - промяната в Адем е очевадна....сеансите не са загубено време. Целта е постигната......

Хубава вечер на всички Hug

# 598
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Време за кафе....

С пожелание да сте здрави и всеки да намери своето късче щастие....

# 599
.

Добър ден!

Ани, абсолютно точно! Докато я гледах и аз самата изпитвах голямо задоволство! Много хубави, силни послания има в този сериал. И сне се правят по натрапчив начин. Актрисата в ролята на Дилара не е толкова известна като останалите двама в това трио, но всички направиха превъзходна сцена!

"Тази вечер с голям интерес гледах сцената Адем и Дилара при психоложката...Сякаш това беше един тест за Адем и видях колко удовлетворена беше Идил от свършената работа....Сякаш казваше - промяната в Адем е очевадна....сеансите не са загубено време. Целта е постигната......"

И още - психоложката не само констатираше промяната, тя самата се радваше на зараждането на добрите отношения в тази двойка. Радваше се и на двамата. Много премерен, точен образ на добър професионалист са направили в образа на психоложката.

Гости, благодаря  за пожеланието и красивите кафета! Виж, как направи едно добро. В този хлад мислех да си изпия кафето у дома, но ти ми даде тласък и ще изляза навън. Както са казали англичаните - "Няма  неподходящо време, има неподходящо облекло." Та аз ще облека подходящото за времето облекло. Smiley

Поздрави и на всички останали захарни сладурани, които ще минават дори и само да четат!

Общи условия

Активация на акаунт