E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~204

• 52 878
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,момичета! Hug Two Hearts

Гости Hug Криси Hug

⚡Новини⚡
Вчера по испанския канал Pasiones TV, излъчващ се в Северна Америка, започна сериалът "Истанбулска невеста"

рекламата на сериала за канала
https://vk.com/istanbullgelin?z=video-141466025_456241263%2Fcf05 … l_wall_-141466025

Желая ви хубав следобед! Flowers Fallen LeafFlowers Four Leaf CloverFlowers Maple Leaf

# 601
Добро утро Hug
Кафето днес е от мен Coffee

Гости, Криси, Злати Hug

Забравила съм, или съм пропуснала при предишното гледане,  момента с отпразнуването на 40 ден на бебчето на Дилара...Хубав и интересен ритуал. Но добре си спомням как се забавляваха мъжете - в повечето случай тяхните сбирки са по-интересни....За първи път чухме да пее Осман - всестранно развити са актьорите при комшиите....
Видях, че Фарук е на кръстопът....Стори ми се уморен от случилото се до сега....Умората и една постъпка на Емир, ще предизвикат едно решение.....Ще видим какво ще бъде то и как ще реагира Есма......
Есма много хареса роклюта, която Гарип й подари....Често ще я виждаме с тази рокля......

https://www.youtube.com/watch?v=2eYG6SSfnmg

Хубав и топъл есенен ден Hug

# 602
Здравейте,момичета!

Ани Hug

нова с Аслъ

и още....
Салих Бадемджи заедно с Баръш Ардуч и Гьокче Бахадър ще изпълняват главните роли в интернет-сериала за Netflix-''Клуб''!
Продуцентска компания: O3 Medya.
Режисьори: Зейнеп Гюнай Тан (ИН) и Серен Юдже.
Сценаристи: Айшин Акбулут, Серкан Йорук, Бенгю Ючунджу, Рана Дениз.
Премиерата е за 2021 г.

ето сюжета на руски ез.
Скрит текст:
🆕
Сюжет сериала «Клуб».
История, действие которой проходит в 1995 году в Стамбуле, расскажет о жизненном приключении бывшей заключённой Матильды, работающей в ночном клубе, и её дочери Рашель, которая ничего не знала о своей матери, пока та не вышла из тюрьмы. С одной стороны, Матильда будет налаживать отношения с дочерью и держать её подальше от проблемного и привлекательного Фисташкового Исмета из Перы. С другой стороны, попытается сдержать эгоцентризм своих коллег по ночной жизни в клубе: сурового босса Орхана, ревнивого менеджера Челеби и дальновидного художника Селима. Будучи раем для клиентов, адом – для сотрудников, с приходом Матильды клуб обретает душу, станет домом для наших персонажей, каждый их которых окажется «не таким» в этой ситуации. Пожалуй, лучшая семья – это семья, созданная людьми без семей.

Спокоен есенен ден! Flowers Maple LeafFlowers Four Leaf CloverFlowers Fallen Leaf

# 603
.

Здравейте, момичета!

Не успях сутринта,  че бързах да излизам, та затова едно следобедно удоволствие:

Ани, и аз бях забравила тази сцена на дамското празненство. Учудващо, защото тя не е кратка, а и е силна сцена. И много истини се казват тук. В тази сцена би могла да повярваш и на Ипек!  А Фарук е изморен, човекът и още как. Малко ли неща му се струпаха за ...колко - 2-3 години. но ето, че и това не мога да се сетя - какво решение взима. Вероятно като го видя, ще се сетя.

Злати, приятна новина си ни донесла за добри артисти. Баръш го гледах само в Любов под наем, но независимо от жанра си на летен сериал, леко комедиен, артистите са първокласни, а и сериалът беше добър. Двамата с Бадемджи играят заедно и там. А Бахадър не съм я гледала от Листопада. Прави ми впечатление, че маса от долрите им артисти се насочиха към проекти на Нетфликс.

Хубав, слънчев следобед!

# 604
Злати благодаря за инфото, относно новия проект с участието на Салих - Фикрет. Харесвам го като актьор, но ролята му в Невестата беше много противоречива.

Криси благодаря за следобедната почерпка Hug
След всичко случило се до сега, след всички интриги от страна на Ипек спрямо Сюрея, ако имах етърва като Ипек, отдавна щях да съм я отсвирила и контактите ми с нея биха били формални. Но това е филм и макар да казват, че е създаден по истинска история,  в по-голямата си част е художествена измислица. Във филмите има сценаристи, режисьори, актьори....но в реала отделния човек е всичко това....И макар прошката да казват, че е най-голямата добродетел, има непростими неща....С времето болката отшумява,  тя вече е само един лош спомен....но остава една горчивина.....Това е мое мнение и не ангажирам никого с него...
Какво решение ще вземе Фарук - няма начин да не си спомниш.....надявам се да го видим до края на седмицата.....

Аслъ Енвер
От фейса
Цитат
„Към днешна дата за мен излязоха много фалшиви новини и през годините станах имунизиран срещу подобни ситуации, така че предпочитам да не отговарям, например, вчера сутринта беше писано, че вечерям .. в тайна от всеки, с когото нямам връзка и с когото не съм се виждал.
Въпреки че съдържанието на днешните новини от Hurriyet е невярно, основният проблем е, че снимката на моя дом и адрес са публикувани публично в нарушение на Закона за защита на личните данни. Какъв вид насилие има за цел да застраши безопасността ми, като публикува заглавие с моя адрес и снимки на къщата ми? За съжаление тази новина премина границата. Информирам ви, че започвам процедури, насочени към защита на законните ми права. "

# 605
Здравейте,момичета! Hug Two Hearts

Ани Hug,Криси Hug,благодаря за коментарите и инфото!

за Аслъ и коментара й за новината за нейна връзка....
Цитат
⚡News⚡
Вчера Аслы Энвер была замечена в районе Джаддебостана, ожидая машину, которая отвезет ее на съемочную площадку серила "Вавилон". Актриса решила прокомментировать новости о романе с Керемом Тунчери:
"Нет ничего такого. Однажды меня отправили в Амстердам (прим. новость о ее романе с Уразом Кайгылароглу". Сказав это, Аслы засмеялась.

нова с Еркан ....

Желая ви приятен ден! Flowers Four Leaf CloverFlowers Fallen Leaf

# 606
  • Плевен / София
Здравейте момичета

Бъдете здрави Heart

# 607
Добро утро Hug
Малко късничко, но да изпием по една кафе...

Злати Hug

Много ми е противоречив образа на Фикрет....Какво ли не направи, за да отстрани брат си от шеф на холдинга, сега отново подскача като петле, че Фарук не бил казал предварително и разбира се го обвини в завист....
Когато гледахме онлайн, също бях изненадана от решението на Фарук. Но този път слушах внимателно разговорите на Фарук със Сюрея и Осман преди да обяви решението си....Може би на повечето от нас, ни се е случвало да бъдем изморени и изхабени от работата, която сме имали....Пред много от нас е стояла дилемата дали, или.....Когато човек има ясна визия за бъдещето си, предприема подобни стъпки....Но има една подробност....трябва да разполагаш с ресурс, за да реализираш плановете си.....и да имаш подкрепа от близките си.....Първото предполагам, че Фарук го има, но за второто не е така....Ще видим как Есма ще реагира на решението на Фарук.....въпреки всичко той няма да се откаже.
И тогава възниква въпроса, защо Фарук не предприе тази стъпка, когато трябваше да напуснат конака и ходеше да се моли за работа, за да издържа семейството....Мисля, че тогава той имаше задача да върне на майка си бащиния й дом....имаше ангажимент към цялото семейство. Сега това е постигнато и Фарук залага само себе си в това начинание. Разбира се, не изключвам, че ако нещата не потръгнат, Фарук няма да остане на улицата. Зад него стои семейството......
Има място за още размисли по въпроса....но спирам до тук.....

Хубав, слънчев и приятен петък момичета Animal Paw Prints

Докато пиша Гости ни е сервирала кафето Hug

# 608
Здравейте,момичета! Hug

Гости Hug....Ани Hug

нови снимки от Аслъ....

Скрит текст:

„Ипек Билгин през погледа на фотографа Насър Йонес“

„Професионалната турска актриса Ипек Билгин. В продължение на 10 години исках да снимам нейното грандиозно изпълнение. Накрая се срещнахме и тя се показа като прекрасен човек. "

Приятен следобед! Flowers Four Leaf Clover

# 609
# 610
Добро утро и от мен Hug

Злати, Лу благодаря за кафето поздравите и пожеланията Hug
Според прогнозите, днес денят ще бъде слънчев и топъл Nature High Brightness

През уикенда, ще имаме и сериална почивка.
Есма много тежко прие решението на Фарук. Тя не отчита факта, че на Фарук му беше вменена роля, която той изпълнява защото е първороден син. Никой не го е питал, има ли сили и желание да се справи с това да бъде години наред глава на семейството, да мисли за всички. Есма е сравнително либерална към останалите си синове - винаги намира причина да оправдае гафовете, които правят, но не е така към Фарук. Според нея той е длъжен!
Ще видим как ще се развият събитията и каква роля ще изиграе Гарип.....Добре, че е той да укротява опърничавата Stuck Out Tongue Winking Eye

Ето и новата двойка в Невестата...Мерт много ми допадна....и дъщеричката му е много сладка....

Бъдете здрави и се обичайте Heart

# 611
  • Плевен / София
Помнете, че времето не може да се пести, то просто трябва да се живее...

Спокоен ден момичета ❤

# 612
Гости, добре си се сетила да ни приготвиш чай - вече му е време Hands Plus1

Попадна ми една снимка на Ози с партньорката му от бъдещия нов сериал...."Колко дълго те чаках"

Във фейса пише първи кадри....

# 613
  • Плевен / София
Кой кого си взе за беля....

https://www.youtube.com/watch?v=OdfJokSd8vg&list=RD51_vdCjnj88&index=7
‐-----------

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 08:35 от gostenka68

# 614
Добро неделно утро

Днешното кафе се пие бавно, спокойно, с наслада...Hug

Неделя е ден за релакс - да се отпуснем безгрижно, и с усмивка, да повдигнем
настроението си,...за да се освободим от натрупания стрес Yum

Гости Hug благодаря за поздрава Hug

Поздрав и от мен...

https://www.youtube.com/watch?v=2eYG6SSfnmg

Този момент много ми харесва, песента също...Когато Фарук покани майка си, всички спряха да танцуват...сякаш отдадоха почит на Есма....

Общи условия

Активация на акаунт