E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~204

• 52 875
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
# 616
Здравейте,момичета!

Гости Hug Ани Hug Лу Hug,благодаря за кафенцата и клипчетата.

нова от вчера...
Аслъ с членове на снимачната група от ''Вавилон'' на почивката са били в ресторант...

Според информация от Бирсен Алтунташ снимките на сериала "Клуб" ще започнат в края на януари. Режисьорът на сериала - Зейнеп Гюнай Тан е изпратила предложение до Фърат Танъш да се присъедини към актьорския състав.Главните роли ще бъдат изпълнени от  Салих Бадемджи, Гьокче Бахадър и Баръш Ардуч.

Желая ви слънчева неделя! HugTwo Hearts

# 617
Здравейте мили момичета.  Честит Димитровден.  Желая на всички  крепко  здраве,  много обич и  много  радости.
Нека  Свети Димитър да ни помага винаги.
Днес няма да работим, защото имаме професионален празник.
Бъдете весели  и засмени.
Честит празник на всички строители.
Честит празник на моята безкрайно обичана  Мама Ан.
Честит празник на всички  именници.
А  м  и  н.
Обичам ви.

# 618
Добро утро момичета Hug

Честит Димитровден Flowers Hibiscus Честито на именниците, на строителите и на Сиси - всички да са живи и здрави Hug

Лу, Злати Hug

Вчера и аз видях новината, че режисьора Зейнеп Гюнай Тан е поканила Фърат Танъш-Адем от Невестата за нов сериал. Много добър и търсен актьор е Фърат - пожелавам му успех....От времето на Листопад харесвам и Гьокче Бахадър. Добър кастинг Hands Plus1

Хубав ден Hug

# 619
Здравейте,момичета!  

Честит Димитровден!Честито на всички,които празнуват днес! Flowers Bouquet

Сиси Hug....Ани Hug

пуснато  вчера...Салих Бадемджи е дал интервю за YouTube-канал Klass TV

https://youtu.be/B0zZkXWwXaE

Приятен следобед и спокойна нова седмица! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 620
  • Пловдив
Много ми е противоречив образа на Фикрет....Какво ли не направи, за да отстрани брат си от шеф на холдинга, сега отново подскача като петле, че Фарук не бил казал предварително и разбира се го обвини в завист....

Според мен поведението му е ясно навързано, ако се замислим. Той осъзнава собствената си непълноценност (затова и завижда, конкурира се, на търпи авторитети, иска да надделее - всъщност иска да го зачитат) и го е страх да поеме отговорност (затова и се изплаши от идеята брат му да я прехвърли на него). Той псува авторитетите, но силно се нуждае от тях, за да може да се изживява като жертва и по този начин да се усеща пълноценен.

# 621
Добро прекрасно есенно утро Hug
Дано есента да бъде топла и слънчева Nature Sunny
Да изпием първото кафе за деня Coffee

И да бъдем здрави Hands Pray

Цитат
Той осъзнава собствената си непълноценност (затова и завижда, конкурира се, на търпи авторитети, иска да надделее - всъщност иска да го зачитат) и го е страх да поеме отговорност (затова и се изплаши от идеята брат му да я прехвърли на него).

+ Hands Plus1

Струва ми се, че Фарук повече вярва в Адем и разчита, че Адем ще озъптява Фикрет.

Преди не бях обръщала внимание, но снощи разбрах, че Фарук е кръстен на името на бащата на Есма....Има едно поверие, което битува и по нашите земи, /може би е останало от времето на турското робство/ и са го използвали в миналото, когато много деца са умирали, а именно - да кръщават децата си с една и съща буква, за да бъдат живи и здрави.  Имената на трима от синовете на Февзи, започват с буквата "Ф" - Фарук, Фатих-Адем, Фикрет. Мислех, че има нещо общо, че името на бащата започва с буквата "Ф", но сега мисля, че Фарук, като първороден син е кръстен на името на дядо си и затова Февзи е настоявал, извънбрачния му син да се казва Фатих....Рейхан е искала сина й да се казва Адем....

Снощи започнаха да ни разказват какво се е случило с любовта на Есма и Гарип....Довечера историята ще продължи....Според мен случилото се е оставило траен отпечатък върху Есма и това е причината да бъде такава каквато я видяхме - да контролира и да се меси в  живота на синовете си.

Разликата между държанието на Есма и Адем от една страна и стореното от Ипек от друга страна си има причини в миналото на героите.
Довечера ще видим, че майката на Есма ще отиде и ще прибере дъщеря си и ще я омъжат за Февзи против волята й.....Есма не обича съпруга си, но е изпълнила семейните си задължения. Загърбила е любовта си и е изпълнила волята на баща си.....И повтаря неговата грешка.
За Адем вече ни показаха какво е станало в живота му и това е причината да бъде такъв, какъвто го видяхме....
При Есма баща й е наложил волята си, при Адем има манипулиране на съзнанието му....И в двата случая е имало причина - бащата на Есма е фалирал и е бил на път да загуби конака, а Февзи се явява спасителя.....При Адем, майка му също го е използвала за постигане на целите си, макар, че е знаела, че има връзка с женен мъж. Есма и Адем не са имали право на избор....
И стигам до Ипек.....Защо  Ипек се омъжи без любов за човек, когото не обича...Какво й е липсвало на Ипек....принудена ли е била да предприеме тази стъпка.....И при нея имаше външна намеса, но тя имаше право на избо и тя избра да преследва мечтата си да бъде Боран, да стане султанката на конака. И понеже не е съпруга на първородния син, Ипек положи много усилия да дискредитира Сюрея, за да се възкачи на престола.

Увлякох се и опнах чаршафа....Спирам.....

# 622
  • Плевен / София
Здравейте момичета

Бъдете здрави....

# 623
Здравейте,момичета! Hug

Ани Hug...Гости Hug

нови снимки на Йозджан с племенницата си....

Приятен следобед! Flowers Four Leaf Clover

# 624
Злати, Гости каня ви на следобедно кафе - пия го студено, против бръчки JoyJoyJoy

На Ози много му ходят децата - да си направи един волейболен отбор.....

Да бъдем здрави, докато сме живи Hands Pray

# 625
  • Плевен / София
Здравейте момичета

Бъдете здрави...

# 626
Здравейте,момичета! HugFlowers Hibiscus

Ани Hug Гости Hug

Спокойна сряда! Flowers Four Leaf CloverFlowers Fallen Leaf  Да бъдем здрави! Hands Pray

# 627
Ехо Hug
Днес май не съм се разписала....Thinking
Гости, Злати

Тази вечер епизода много ми хареса....Прекрасна актьорска игра, събитията много близко до реала...Затова харесвам турските сериали....Актьорите сякаш преживяха, това, което изиграха....

Есма даде благословията си - избра своята заместничка. Мисля, че не избра Сюрея, защото е съпруга на първородния син, а заради самата Сюрея.....
Много приятно ми стана, че Есма нищо не е забравила - още от първата им среща.....Макар, че никога не го е показвала, много от думите на Сюрея са жегнали Есма....и с времето може би султанката е преценила, че снаха й е била права....
Гарип е богатството на Есма, което преди повече от 40 години е загубила, но отново го намери....Колко не бяха прави синовете й, когато искаха да унищожат тази любов....Сега вече са благодарни на Гарип, че е част от живота на майка им.....
Много ми хареса инициативата на Гюнеш, да купи играчки за сина на Адем....Не мисля, че го прави изкуствено, да се хареса на Адем....Може би причината е, че Гюнеш обича децата, но е лишена от възможността да бъде майка....
Толкова близко до живота е този сериал, че няма как да омръзне.....Поне за мен е така....

Лека и приятна вечер и да бъдем здрави Hug

# 628
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

Ани, не вярвах, че Есма ще приеме Сюрея в сърцето си,  но СЦ ме опровергаха 😛

# 629
Добро утро Hug
Правя на Гости компания за Coffee

Гости, Есма допусна много грешки....дори позволи Ипек и Къймет да я манипулират по отношение на Сюрея.....Но снощи разбрах, че промяната в отношението на Есма към снахата на първородния й син, не е станала случайно. Просто Есма не искаше да си признае, че Сюрея беше права и каза на султанката много истини....На Есма й е трябвало време, за да преосмисли думите на Сюрея и според мен това стана с помощта на Гарип. Ненатрапчиво, Гарип й показваше грешките и промени отношението на консервативната Есма към членовете на семейството. Есма винаги е била с рогата напред, има много кусури, но не е лицемерка. Това, което каза на Сюрея беше искрено.
Отрезвяването на Есма дойде в следствие на "връщането" в миналото. Спомените за преживяното и намесата на родителите й промениха светогледа й...Не беше момент на слабост, когато даде благословията си на Фарук да преследва мечтите си и да тръгне по пътя, който той си е избрал. За мен Есма беше искрена.

Една снимка на Салих Бадемджи  /Фикрет/ с родната си дъщеря

Хубав ден и да бъдем здрави Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт