E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~204

• 52 925
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Сериозно, аз не намирам нищо лошо в поведението на Ипек...

Интригата не е ли лошо нещо, умишлено да правиш така, че братя да се скарат, мъж и жена да се скарат, майка и син да се скарат. Да изгориш люлката с такава злоба.
Аз говоря за последните епизоди, а не за първи и втори сезон. Да напомня, че никой не е цветя и рози - Адем, Есма, Фикрет - доста мръсно направиха на близките си и няма да навлизам в подробности, примери бол. Само Сюрея е герой без "грехове" така да се каже и за това ми е нереална, приказна героиня. Всички останали са с недостатъци и различни палитри от характери, за това го гледам този сериал, всичко е близо до реалния живот.

# 511
  • Плевен / София

Интригата не е ли лошо нещо, умишлено да правиш така, че братя да се скарат, мъж и жена да се скарат, майка и син да се скарат. Да изгориш люлката с такава злоба.
Аз говоря за последните епизоди, а не за първи и втори сезон. Да напомня, че никой не е цветя и рози - Адем, Есма, Фикрет - доста мръсно направиха на близките си и няма да навлизам в подробности, примери бол. Само Сюрея е герой без "грехове" така да се каже и за това ми е нереална, приказна героиня. Всички останали са с недостатъци и различни палитри от характери, за това го гледам този сериал, всичко е близо до реалния живот.
Напротив...Сюрея също допусна грешки..но не от злоба и желание да господства в конака.

# 512
Здравейте,момичета!

новия постер на Теркен хатун/Хатидже

останалите постери...
https://vk.com/feed?q=%23NizamiAlem&section=search&w=wall-196993181_602

Приятен петък на всички! Flowers SunflowerFlowers Maple Leaf

# 513

Напротив...Сюрея също допусна грешки..но не от злоба и желание да господства в конака.

Грешките на Сюрея, ако така мога да ги нарека не са преднамерени и нарочно. Една влюбена жена, приемаща всичко с усмивка, хубав образ е, но другите са по - реални. Не мога да кажа, че ми е изкуствена или дразнеща, но тя с нищо кой знае какво не се промени. При другите има върхове и спадове, постоянно постъпват различно във различни ситуации. Конака не мисля, че е цел на Ипек, преди време със сигурност, но сега мисли и разсъждава коренно различно. Харесва ми, че не я променят изведнъж както стана с Адем, но се вижда, че не е онази Ипек, която само плетеше интриги.
Хейй, а какво ще стане с лелята, която влезе в затвора? Ще има ли развитие при нея, дали ще се появи пак?

# 514
  • Плевен / София

Хейй, а какво ще стане с лелята, която влезе в затвора? Ще има ли развитие при нея, дали ще се появи пак?
Нищо повече  не дават за нея

# 515
  • Пловдив

Разбира се, и тя никак не е безгрешна.

Не умее да изслушва, когато е под афект, бърза да обвинява най-близките си , но не пропуска да оневини враговете.

Обсебваща е в личния си живот. Държи отговорен партньора си, че е имал фриволно поведение тогава, когато тя го напусна без изобщо да се обади, че е жива.

Прекалено въвежда в живота на конака леля си, приятелката си, всички са длъжни на нейните приятели.

Подчертано флиртува с Осман, усеща, че като жена не му е безразлична и все му се върти да го дразни - предполагам несъзнателно. Малко лигаво ми идва това намигане, увисване на врата на Осман и т.н.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 17:22 от svetlana manoleva

# 516
Здравейте,момичета!

Салих и Ханде на снимките на ''Червената стая''.
Снощи беше 4-ти еп. и за тях  последен.Били са поканени като гости само за 4 епизода.

Желая ви приятна есенна събота!

# 517
  • София
Горката Ипек! -> Този път тя попадна в мрежите на една (макар и непреднамерена) интрига, без изобщо да подозира. Нещо ѝ куца женската интуиция явно или е прекалено заслепена от желанието си да работи и не "хваща" мераците на онзи плужек. Все пак, не ѝ ли светна малко след ревнивите изблици на Фикрет?! И на плужека му се чудя на наглостта - бива ли да виждаш, че съпругът на една жена с която имаш някакви отношения, в случая (уж) само професионални, се дразни от теб и поне мааааалко да не обереш отзивчивостта си спрямо нея. `ми, дръпни се леко настрана де, ей така от уважение. Все пак сте и партньори в бизнеса. То бива, бива нахалство. А, Ипек защо се прави, че не забелязва нямам обяснение. За момента не съм я усетила да има романтични намерения спрямо него. Същото беше преди и с Джан/Сюрея (по мое мнение). Той поне заявяваше открито намеренията си, само тя се правеше на сляпа. Ето още нещо "криво" в образа ѝ, което бих добавила към анализите по-горе в темата.
Фикретчо, както винаги реагира инфантилно и прибързано, но от него не съм и очаквала нещо друго...
Като споменах нахалство горе, се сетих и за другото същество - асистентката. Без да съм ревнива, би ми било крайно неприятно "колежка" на мъжа ми, да му готви и да му носи в кутийка нещо си, защото била чула, че много обича. Като ще носиш нещо домашно в офиса, ще занесеш на всички, не специално за конкретен човек, при това да му го поднесеш под сурдинка - това говори, че много добре знае, че е нередно или, че би могло да се изтълкува така. (И ние в моята работа носим понякога разни неща, но никога никой не е донесъл само за шефа.) И тук ще кажа - то бива, бива. Знаеш, че човекът има семейство - къде изобщо се буташ?!

# 518
Ипек много добре усеща, че Окан има влечение, но го използва типично по женски, за да постигне целите си. За асистентката съм на кантар. Съгласна съм за любимото ядене, не трябва да го прави по този начин, но според мен е супер наивна и вятърничева. Ако направи нещо по - натам в сериите ще е от глупост, а не преднамерено. При нея е чисто платонично, не мисля, че има очаквания, но ще гледаме...
Между другото се изкефих на Фикрет. Исках да се съберат, но в случая беше прав. Дано се разберат и изгладят всичко по натам, защото Ипек, колкото и амбициозна да е държи на мъжа си. Окан се излага и сигурно ще покаже още рога. Става интересно.

# 519
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Днес бях доста заета, но успяхме да изпреварим дъжда...
Скрит текст:
направихме гроздобера....
Жалко че Вавилон се срива.....явно няма да ги бъде дълго

# 520
Здравейте любими мои момичета. С удоволствие  влизам при вас.
Благодаря на Боби, че ми се обади на личния  ми телефон и ми каза, че сте ме търсили.
Аз бях в София, първо ме нямаше и  второ -сл. ми телефон беше у нас и не съм го взела с мен. За това не съм се обадила. Много ви благодаря за вниманието.
Обичам ви с цялата си душа. Ще ви се обадя и  от личния ми телефон пак да ви благодаря.
Обичам ви  с  цялата си душа. Еркан го няма по телевизиите и за това  избягвам да пиша.

# 521
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Сиси, добре заварила 😀

# 522
Здравейте,момичета! Hug

Сиси Hug,най-после се появи! Wink

Гости Hug,благодаря за Coffee!При нас снощи поваля малко.Явно времето иска още да е топло за късно плажуващите! Simple Smile

Цитат
⚡News ⚡
По неподтвержденой информации днем сериала "Я так долго тебя ждал" станет пятница. Такой ход канала Star TV поставит в затруднительное положение сериал "Вавилон", который также идёт по пятницам.

Ранее мы сообщали, что сериал планируют поставить на четверг. А премьера состоится 17 декабря.

Желая ви приятна неделна почивка! Flowers SunflowerFlowers Four Leaf CloverFlowers Maple Leaf

# 523
.

Здравейте,

Късно, по обективни  и приятни причини наминавам, за да ви почерпя:

Скрит текст:

Гледам си "Завинаги" /"Истанбулска невеста"/ и,  когато го  повторят пак ще го гледам. Скоро четох някъде, че  актрисата в ролята на Есма смята тази своя роля за една от най-сполучливата. Че дори най-добрата.

# 524
  • София
ORS/KRISI, желая ти здраве, късмет и безкрайна обич в семейството!

Общи условия

Активация на акаунт