E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~204

• 52 912
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте,момичета! Hug

Ани,благодаря за пожеланието! Hug Дано всичко е наред при прегледа на очите! Hands Pray
Скрит текст:
При пълната кръвна картина,която си правих юли месец само  холестерола ми не е наред.Лошият е завишен,а добрия е под нормата.Уж правя диета...синът казва да правя по-дълги разходки.Да не седя цял ден пред лаптопа. Simple Smile Е аз се разхождам,но по-малко.

Гости Hug

от вчера
Цитат
🌟 Ведуший программы "Этой ночью" Ибрагим Селим опубликовал в своем аккаунте в Instagram фото с Аслы Энвер и подписал: "Мы много смеялись с элегантной леди, которую мы все любим"

Цитат
⚡Репортаж Аслы Энвер при выходе из центра Зорлу, где она была гостьей программы Ибрагима Селима, для ForX5 от вчерашнего числа.
видеото с руски субт.
https://vk.com/aslienver_love?z=video136478071_456241142%2Fa2d3b … pl_wall_-87501705

Приятен следобед! Hug

# 556
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Малко романтика във ветровития ден...

https://www.youtube.com/watch?v=v3M_ozEF39k&feature=youtu.be

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 07:39 от gostenka68

# 557
Здравейте,момичета!

Гости Hug

цялото предаване с участието на Аслъ...

Желая ви приятен ден! Flowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

# 558
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

# 559
Здравейте,момичета! Hug

Вчера са започнали снимките на сериала....в гр.Ерзинджан/Турция...
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D1%80%D0%B7%D0%B8%D0%BD%D0% … D0%B6%D0%B0%D0%BD
Цитат
⚡News⚡
Съёмки сериала "Я так долго тебя ждал" стартовали! В настоящий момент они проходят в Эрзинджане.
Жанр сериала - драма, основанная на реальных событиях.
Режиссёр: Шахин Алтуг.
Продюсерская компания: DNZ FILM & Skala Yapim.

📌История страстной любви!
Озджан Дениз даст жизнь персонажу по имени Кадир. Кадир вырос вдали от семьи, построил жизнь в одиночку своими руками.
Ирем Хелваджиолу исполнит роль фотографа по имени Айлиз. Она выросла без отца, держась в жизни на своих ногах.
Два персонажа, судьбы которых были похожи на протяжении многих лет, входят в жизнь друг друга в неожиданный момент и вместе становятся свидетелями чуда.
Они оказываются в правильное время, в правильном месте и приближаются к пути, который для них рисуют невидимые нити вселенной.
Они встречаются в общей точке, чтобы сопоставить свои собственные истории и прожить чудеса.

Скоро на Star TV

Скрит текст:

от сутринта...
Цитат
🆕Озджан с работниками отеля Vadi Kemaliye в Эрзинджане, где он и съёмочная команда проживают в данный момент🎬

Желая ви приятна неделя! Flowers Hibiscus

# 560
Привети!

Отново силен образ ще прави Йозджан. На мъж, кйто сам се е изградил, макар и далеч от семейството.

Благодаря за кафетата - Великолепието на Злати, както винаги. И страхотната чашка на Гости.

Споделям една снимка от сватбата - изненада на Фикрет към Ипек. Брей, този Фикрет!

И една обща снимка на всички участници в сериала. Май, никой не липсва. Бащата на Ипек го няма, но той беше доста по-епизодичен образ.

# 561
Здравейте,момичета! Hug

Криси Hug

Шоу-програмата "ile bu qece" ,в която участва Аслъ с руски субт.
https://vk.com/aslienver_love?z=video136478071_456241178%2Fe888b … pl_wall_-87501705

За сериала с Йозджан .....

Скрит текст:
Пост для ответов на самые распространенные вопросы о сериале "Я так долго тебя ждал":

📌Сериал "Я так долго тебя ждал" расскажет историю, которую не получилось поведать в сериале "Король". Разница в лишь в том, что события будут проходить не в прошлом, а в настоящее время.
Жанр сериала "Я так долго тебя ждал" - драма, основанная на реальных событиях.

📌Трансляция сериала начнется в декабре (точная дата пока неизвестна. Один из источников утверждает, что это будет 17 декабря или 24 декабря).

📌Сколько серий будет в проекте - неизвестно. Продюсеры делают ставку на то, что сериал будет транслироваться в двух-трех осенне-зимних сезонах.

📌Озджан Дениз выступит в в качестве актера, сценариста, режиссера и продюсера проекта.

📌Съёмки в Катаре состоятся.

✅Сюжет сериала:

История страстной любви!
Озджан Дениз даст жизнь персонажу по имени Кадир. Кадир вырос вдали от семьи, построил жизнь в одиночку своими руками.
Ирем Хелваджиолу исполнит роль фотографа по имени Айлиз. Она выросла без отца, держась в жизни на своих ногах.
Два персонажа, судьбы которых были похожи на протяжении многих лет, входят в жизнь друг друга в неожиданный момент и вместе становятся свидетелями чуда.
Они оказываются в правильное время, в правильном месте и приближаются к пути, который для них рисуют невидимые нити вселенной.
Они встречаются в общей точке, чтобы сопоставить свои собственные истории и прожить чудеса.

Скоро на Star TV💥

Приятен ден и успешна седмица! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 562
Добро късно утро с първото кафе за деня Coffee

Скрит текст:
Нямах интернет и тази сутрин ми го оправиха - прокъсал се беше кабела, добре, че проблема беше достъпен от терасата, в противен случай щеше да се наложи да слагат нов кабел.
Прегледа на очите мина добре - няма промяна от състоянието от миналата година и ще ходя на контролен преглед догодина по това време здраве и живот....Когато съм ходила друг път, чакалнята е била пълна и имаше хора отвън на пейките...Този път имаше само още една жена.....и докато чаках да се разширят зениците дойде младо семейство с бебенце....
Сварих ракията - доволна съм от количеството и качеството, като се има предвид, че половината от гроздето ми беше обрано....откраднато.....

Благодаря на всички за новините за нашите патрони Hug

Много се радвам, че не съм пропуснала епизода, който гледахме снощи.....Лошо стечение на обстоятелствата....Понякога този, който прави изненади, остава много изненадан....Харесва ми песента, която Сюрея пя....Не разбирам защо БТВ не правят превод на песните в сериалите и да изписват текста със субки....Песните в турските сериали допълват картинката - подбират се, текстовете на песните да отговарят на случващото се.....

https://www.youtube.com/watch?v=tm0ja3gfg7s&list=PLcnVQDC-kt … sxox&index=14

Видях промяна във Фикрет и мисля, че не се заблуждавам.....и тази промяна потвърждава моята теория, че партньора в живота играе не малка роля за промяната на човека........

Малко подробности за новия сериал с участието на Ози - намерих ги в интернет....

Цитат
Жанрът на поредицата „Чаках те“ е драма, базирана на реални събития.

📷Сериалът ще започне да се излъчва през декември (точната дата все още не е известна. Един източник твърди, че това ще бъде 17 или 24 декември).

📷Колко епизода ще има в проекта, не е известно. Продуцентите залагат, че сериалът ще се излъчи след два или три есенно-зимни сезона.

📷Йозджан Дениз ще действа като актьор, сценарист, режисьор и продуцент на проекта.

📷Снимките ще се проведат в Катар.

📷Сюжетът на поредицата:

История на страстната любов!
Йозджан Дениз ще роди герой на име Кадир. Кадир израства далеч от семейството си, изгражда живота си сам със собствените си ръце.
Ирем Хелваджъолу ще изиграе ролята на фотограф на име Айлизе. Тя е израснала без баща, запазвайки собствените си крака в живота.
Двама герои, чиито съдби са сходни през годините, влизат в живота на другия в неочакван момент и заедно стават свидетели на чудо.
Те се намират в точното време, на точното място и се приближават до пътя, който невидимите нишки на Вселената теглят за тях.
Те се срещат в обща точка, за да разкажат собствените си истории и да преживеят чудеса.

Йозджан Дениз и режисьорът Шахин Алтуг на снимачната площадка на сериала "Очаквам те отдавна"

Хубав есенен ден Hug

# 563
Здравейте,момичета! Hug

При нас започна да вали дъжд. Nature Sweat Drops

Сутринта не успях да намина...
Скрит текст:
Бях при ЛЛ за рецепти за хапчетата,които взимам.После в НАП за да си оправя здр.осигоровки.

Ани Hug
Скрит текст:
Хубаво е,че всичко е минало добре при прегледа.

Йозджан на снимките на сериала...снимките в Ерзиджан са завършили...

# 564
Добро празнично утро Hug

Честит Петковден Flowers Hibiscus
Скрит текст:
Нека Света Петка донесе здраве, благополучие и берекет на вас и вашите семейства! Честито на всички именници Flowers Sunflower Бъдете живи, здрави и много щастливи:four_leaf_clover:
Честит имен ден на Сиси с пожелание за здраве, здраве и само здраве HugHeart
Да изпием първото кафе за деня Coffee

Злати какво стана със сериала в който участва Хатидже Шендил - има ли български превод.....

За случката с Фарук в Невестата, четох много разнопосочни мнения във фейса... много дами пишат, че Фарук е женкар....
Може пак да бъда обвинена в пристрастност, но според мен в случая не видях вина във Фарук - не видях да е дал повод Йозгюр да си мисли, че той има чувства към нея......Болния мозък на секретарката и насърчаването от страна на приятелката й са причина за случилото се...Довечера ще стане интересно.....

Прекрасен есенен ден

# 565
Здравейте! Hug

Сиси Hug,честит имен ден!
Бъди ни жива и здрава!

За теб Еркан...снимката е нова ...пише от 10.10.2020г.

Цитат
Злати какво стана със сериала в който участва Хатидже Шендил - има ли български превод.....
Ани, има бг.превод...не е от двете групи,които правят преводи на турски сериали,но аз нали чета др.теми така разбрах...от общата тема за сериалите...

ето линк,където се качват,даден от Боби...1-ви и 2-ри еп.,в понеделник дадоха 3-ти еп.,има висок рейтинг...на 1-во място е за деня....нали е исторически и се дава по държавната телевизия...

Империята на Селчуците с Бг Субтитри (Uyanış: Büyük Selçuklu)
https://ok.ru/video/c3957817?fbclid=IwAR2Q6lSjbrElA4_d0hDUt3jowP … hWbRKHq_DphmkJLmc

Приятен есенен ден на всички! Flowers Four Leaf CloverFlowers Fallen Leaf

# 566
  • Плевен / София
Скрит текст:
Здравейте! Hug

Сиси Hug,честит имен ден!
Бъди ни жива и здрава!
За теб Еркан...снимката е нова ...пише от 10.10.2020г.

Цитат
Ани, има бг.превод...не е от двете групи,които правят преводи на турски сериали,но аз нали чета др.теми така разбрах...от общата тема за сериалите...

ето линк,където се качват,даден от Боби...1-ви и 2-ри еп.,в понеделник дадоха 3-ти еп.,има висок рейтинг...на 1-во място е за деня....нали е исторически и се дава по държавната телевизия...

Империята на Селчуците с Бг Субтитри (Uyanış: Büyük Selçuklu)
https://ok.ru/video/c3957817?fbclid=IwAR2Q6lSjbrElA4_d0hDUt3jowP … hWbRKHq_DphmkJLmc

Приятен есенен ден на всички! Flowers Four Leaf CloverFlowers Fallen Leaf
аз му хвърлям по едно око....
Честит празник на празнуващите днес. На Сиси да е жива и здрава Heart

# 567
Здравейте мили мои, любими и много обични момичета.
Ани, Злати Гости, Боби, Лу, Бризчето и всички останали - безкрайни благодарности към вас.
Отнесох се от света, а и   Еркан и той  се отнесе.  Няма го никакъв.
Взех още 2 фирми да работя, защото имам нужда от пари и времето ми съвсем се изгуби.
Желая ви цялото щастие на Земята.
Хиляди целувки.  Дерзайте все напред.
Винаги ваша Сиси.

# 568
Голям майтап стана тази вечер....Когато тъкмо Санем духна свещичките на Тортата "Гардероб " и телевизора ми угасна....Получи се интересно съвпадение...

Сиси радвам се, че си наминала на имения си ден - да ни провериш Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Пожелавам ти успех с новите фирми....В белите държави, когато хората достигнат пенсионна възраст се отдават на почивки, екскурзии....А ние тук трябва да работим до гроб, за да се справяме с живота....

Злати, Гости благодаря ви за инфото за сериала с участието на Хати....След като има превод, ще го погледна, макар, че не съм фен на историческите сериали.....

Тази вечер ми стана много смешно....Отново се потвърди, че "вълка козината си мени, но нрава не..."

Хубава вечер Hug

# 569
.

Здравейте, момичета!

Знаете ли къде бих могла да видя тазивечерната серия. Прибрах се късно, към девет и нещо и не удпях за нея.

Поздравления на Сиси за св. Петка! Да си жива и здрава, и дано да си позволиш да  намалиш, а не увеличиш работата!

Лека!

Общи условия

Активация на акаунт