Тренировки в домашни условия - 105

• 40 350
  • 757
  •   1
Отговори
# 255
Ох, тамън ми се доходи до Гърция и такива новини от Мери ме разколебават. Това, което в никакъв случай не искам е да съм затисната някъде, пък било и на почивка.

В тон с хубавите отзиви от 80До и ХиЧ, зимъска ще имаме да се радваме на нова програма от Отъм 👏 https://youtu.be/-gARKlZBFvE

# 256
Отчитам за днес Total body: https://www.fitnessblender.com/videos/total-body-strength-workou … otal-body-burnout
А за утре съм си добавила в календара едно кардио, но да видим дали няма да го заменя с плаж Innocent

# 257
Джери какво ти е , добре ли си? ❤️
Оооооо новаааа програма на Оутъм,суууперрррр👌

# 258
Агент, благодаря. Депресията ми намалява правопропорционално на времето, което прекарвам в службата. Вчера дойдохда едни памперси за многократна употреба за новородено - колко са малки Flushed само всеки път като ставам нощем да пишкам и ми се спи зверски си викам "И кво, след 3-4 месеца това ще е всяка нощ по N на брой пъти" Scream Така де, споделям тези не особено тренировъчни подробности, просто защото вече започна да ми идва "бебешко" настроение и трепет

Като си успокоиш съзнанието и нервната система то и кантарът се успокоява... поне това видях последната седмица.

Тренировките ще са петък, събота и неделя, не успявам да се наспя и да стана преди работа, а след работа все нещо друго имам да свърша и в 7-8 не ми се почва. Но пък всеки ден около 10 км се събират пеша. Честно не знам къде ги правя, дано фитбита е вярна. Наистина почти не заставам за повече от 20 минути на стол и все гледам нещо да обиколя, да кача, да мина по коридор и тн, ама чак пък по 7 км на ден в работата да въртя не знам...

За Гърция и ние много искахме, но с кола на границата искат ПСР тестове, които са между 100 и 150 лв на човек има опашки и не ми се занимава. Покрай последните събития, до колкото знам България е сложена в оранжевия списък на опасните страни и на доста места не пускат идващи от нашата държава.

# 259
Оооо, новата програма на Autumn ме заинтригува! 😁 Интрото е много яко. Само ме притесни едно упражнение с топка и веднага се сещам за Джилиан и Body Shred. 😁 Дано упражненията не са твърде странни, както ми се сториха в БШ.

За днес Hammer Conditioning. Остават ми 8 тренировки до края на календара. Hands Muscle

# 260
Дана, ако знаеш как ме зарадва. Нова програма на Autumn!!!!
Но това, че ще е нужно допълнително оборудване хич не ми харесва...

Иначе аз не тренирам, затова и не пиша. Чакам да ме осени вдъхновение - под формата на нова програма например. В смисъл тренирам, но само LISS - 5 км. бърз ход на пътека + 4 - 5 км. гребен тренажор.

# 261
И аз се зарадвах на новата програма. Тая надежди, че всички неща, които използва в промото, са само за промото. Виждам, че явно трябва степ и тази джаджа за вратата, която пък би била интересна, ако я бива. За топка не знам. Neutral Face
Тя явно я е снимала вкъщи по време на карантината, за да могат да я пуснат на тестващите.
И аз се надявам да не е изчанчена като Бодишред, но разчитам, че Отъм е по-умерена. На снимките на тестващите не видях нито един с допълнително оборудване, но това нищо не значи.

# 262
  • Bristol
Дана, ако знаеш как ме зарадва. Нова програма на Autumn!!!!
Но това, че ще е нужно допълнително оборудване хич не ми харесва...
Това ми е проблем на мен при избиране на програма, само гирички и топка имам. Евентуално ластици да взема по нататък, но повече оборудване не искам Sad

Скрит текст:
Дух, аз предпочитам предварително да се тествам и да знам, че съм ок, а не на летището на случаен принцип и ако някой до мен е позитивен и мен да ме затворят. А как си се виждах на терасата в къщата, която резервирах, с кафенце в ръка наслаждаваща се на гледката. И терасата беше достатъчно голяма за някое и друго упражнение, запазила съм си линка даже Simple Smile Много тихо и спокойно било в момента по островите, почти нямало чуждестранни туристи. След толкова месеци работа от вкъщи, имам нужда от нещо такова и се изкушавам много да поемем риска...

# 263
Днес -почивка !Взех си почивен ден и съм на вилата с децата .Аз пък нямам нищо против нови фитнес джаджи ,това ми е любимата шопинг обсесия ❤️ ще купя всичко което трябва,само да излиза ...
Тайно се надявам да е със степ,купих си скоро от Лидъл,а преди две години за ХИЧ-а си взех даже и лежанка 😂имам trx,Суис бол,дъмбели ,гири,пудовка,ластици,спининг байк- за нищо не съжалявам ....

# 264
  • Bristol
Степовете и аз ги гледах, харесват ми упражненията с тях, но се възпрях 😂
Аз харча за колела. Имам градско, шосейка и електрическо, което се ползва ако мъжът или някой друг не колоездач се престраши да излезе с мен. Сега се заглеждам над планинско или адвенчър байк 😂 Преди се чудех, защо хората имат по толкова различни колела... За джажите за поддръжка и навигаторите, няма да пиша 🤪

# 265
Фрейм, мерси!

Аманда, моят пък като каза Древните езици и култура, а аз и баща му сме в съвсем друга посока.

Сега бъбрек ме тресна. То на вас мога да се оплача.
Но геройски, лека, полека направих горна част днес. И малко мързеливи крака с ластици в леглото.
Яде ми се, ама ме мързи! Това не съм аз!

# 266
  • Пловдив
Хай!
Джери, оправяй се бързо!
Духче, добре звучиш 💓
Звезди?
Новата програма на Отъм изглежда адски вдъхновяващл, клипа е наистина уникален. Какъвто и арсенал от джаджи да иска, все си намирам начин да ползвам само моите си неща. Ластици и гири. Туй то.
За днес Чизъл Аджилити, страхотно ми влезе този път. Като гледам, вложила съм се и съм вдигала пулса, и калории съм изгорила, и не усетих как мина. Единствения ми проблем е какво, по дяволите, ще Правим, като свърши? Ще видя... За сега мисля да предложа на мъжа ми Р90х3, но не знам дали ще му допадне, малко са по-различни упражненията на Тони и той може и да не може. Ще видя, продължителността обаче от 30 минути ще му хареса. Винаги има вариант и за други неща, а и за Боди Бийст, защо не,но то просто не е за мен. Джобния Херкулес не е представата ми за нов прякор.
Днес ми беше последния работен ден и макар че чаках с нетърпение, ми се насълзиха очите и ми докривя. Шефа ми наистина е страхотен човек, дано има повече като него. Колежката ми, която работи на това място, Господ я обича да й намери такава работа. И голяма заплата, и спокойствие, и няма проблем за нищо. Да са живи и здрави и двамата. А аз дано, като тръгна пак да търся работа, си намеря нещо поне малко подобно. 😅
Весел ден на всички, утре сме по баири те. Понеже казаха, че на запад ще вали, ще ходим на изток, ако и там вали, ще се разсърдя. 😀

# 267
Дана, прекрасна новина за новата програма на Autumn! Определено ще трябва доста инвентар, но изглежда интересно.

Мери, прекрасно е човек да има такова хубаво хоби!

Отчет Live Upper, Lower & Abs workout with Shaun T. Цялата тренировка е около 35 минути. Не знам колко често прави такива на живо - случайно попаднах на тази. Учувдащо за Шон нямаше много подскоци. Сега отивам да свърша малко работа и тръгваме - woo-hoo! В крайна сметка реших, че няма да взимам никакъв инвентар с изключение на маратонките за бягане и колелетата. Ако чак толкова ми се прави нещо - ще си пусна една Ева. Не знам доколко ще се отчитам, но ще ви следя. След около 2 седмици и след около 8000 километра - стига да влезнем в близък контакт с някоя мечка или кит - се върщам в редиците.

Спор(т)ни тренировки на всички - домашни и не съвсем Hug

# 268
Новата програма на Отъм я чакам и аз! Четох, че ще излезе през януари, тъкмо навреме след празниците. Топка ще има според мен. Даже четох, че е пуснала демо тренировка от 30 мин на бийчбоди он деманд, обаче аз не успях да я намеря Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз искам сега ластици да си взема, търся кръгли от известно време и няма нито в Декатлон, нито в сайта на Инес.
За днес нищо не отчитам, едно ми е умряло... Да видим до кога.
Джери, да оздавяваш!

# 269
Yay! Нова програма на Оттм!!!

Sprinkles, 8 000 km!!! Завидях!!!!

1/33 Колоездене 30+ км в  дъжда по ролинг хилс оф Вирджиния

Като порасна ще си купя тази играчка, че да имам място за фитнес такъмите като тръгнем на път

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 17 юли 2020, 17:49 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт