Тренировки в домашни условия - 105

• 40 352
  • 757
  •   1
Отговори
# 270
Агент, завидях благородно. Страхотни снимки, както винаги.

Аз днес нито до плажа стигнах, нито Кардиото си направих. Но все пак отчитам 40 минути цяло тяло, с акцент крака и дупе.

# 271
Sample тренировката от новата програма на Autumn. Каза, че не включва оборудването, което принципно ще включва програмата. В тази тренировка използва само гири, но основната ще има trx, топка и степ. Тъй като съм нетърпелива да я пробвам мисля да не губя повече време. 😂 https://www.beachbodyondemand.com/programs/summit-live/workouts

Спринкълс, ехаа, страхотно да си изкарате!
Агент, както споменах и в ИГ, пълниш ми душата с тези снимки. Не спирай да споделяш!

П.П. Направих тренировката. Беше разделена на три части или така наречените DCT (density training, complexes, and Tabata) тренировки, които ще са три на брой всяка седмица. Първата част се състоеше от 5 упражнения х 10 повторения. Като се правят кръгове в продължение на 12 минути. На 6 кръг второто упражнение ми изтече времето. 😁 Втората част се състоеше от 3 упражнения в комплекс като се правят 3 кръга по 10 повторения за горна част. Третата част табата 15/15 high knees за 4 минути. Обясняваше как ще протичат тези тренировки през седмиците, но много не чух добре. Пак ще слушам клипа, за да разбера точно как ще ги структурира. Само разбрах, че табатата в началото ще е 10/20, след това 15/15 и последната фаза 20/10. Тук има повече инфо за програмата. Със смесени чувства съм. 😁 Може би още веднъж трябва да я пробвам. Този път ще вдигна малко повече тежестите, за да усетя по-добре тренировката. Иначе приятно се изпотих. Звукът постоянно изоставаше от картината и се налагаше да презареждам на няколко пъти. Силно се надявам да пусне поне още една тренировка.

Последна редакция: пт, 17 юли 2020, 21:25 от besyto

# 272
Каийлис днес получих съобщение ,че три ластика ,гумени са отново налични в декатлона ,провери -после може да ти метна линк.

# 273
Ноу фрейм, благодаря Simple Smile Поръчах ги. Ако изкарат 5-6 месеца ще е чудесно.
В Декатлон са налични и обръчите, аз обаче свикнах с моя, вече изобщо не ме боли и спокойно го въртя, затова няма да купувам друг.
Беси, благодаря и на теб за тренировката Simple Smile
Нямам TRX  и степ аз, да видим ще се купуват или ще се модифицира.

Последна редакция: пт, 17 юли 2020, 21:06 от Кайлис

# 274
  • 1st floor
Чета ви, но нямам време да пиша. А и отчет нямам! Grinning Само да вметна, че снимките на Агент са страхотни! И че имам имейл от Декатлон, че доставят вече за един час с Фуудпанда, ако има някой много на зор! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 275
Непо, това в рамките на София ли е? Че до при мен Еконт и Спийди ми съсипват нервите. Като вица служител на Еконт ме пита колко е часът, аз му отговарям: Между 9.00 и 14.00. Та като ме вържат цял ден да ги чакам....

Нещо нямам нерви за дълга програма.
Днес Деби за шкембе и паласки. Озорих се нещо, а без проблем я прави и друго след това.
И малко махове разнородни само с крака.

# 276
  • 1st floor
Само за някои градове е:
"Здравей!
Целта ни е да гарантираме максимално удобство за потребителите ни чрез подобряване и разширяване на нашите продукти и услуги.

Точно затова вече можеш да поръчваш онлайн с доставка до 1 час продукти от 21 спортни категории през сайта и мобилното приложение на foodpanda. Услугата е валидна за София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен и Велико Търново."

Аз съм вече софиянка и ми е ужасно депресиращо дъждовно и хладно навън. Пфууу, до вчера се люшках върху дюшек на вълните под ярко слънце. Иде ми да се натоваря обратно в колата и към морето...

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 09:21 от НеПоКоРнА

# 277
Аз правих пауза 4 дена. Вчера Iso Strentgh Chisel.
На планина мислехме днес, то вали от сутринта. Утре ще е пак такова. Много ме е яд.

# 278
Тази сутрин се бях нагласила да тренирам с Autumn - те пък междувременно успели да заключат тренировката само за абонати.
Не ги е срам Laughing
Вместо това се задоволих с Total Body Cardio Fix от 21 Day Fix Live.

# 279
  • Bristol
Тази сутрин се бях нагласила да тренирам с Autumn - те пък междувременно успели да заключат тренировката само за абонати.
Аз вчера се опитах да я отворя и ми поиска регистрация, щях точно да питам, дали абонамент плащате, за достъп до тези програми.
Любопитна съм и body flow и balance На LesMills как са 🤔

# 280
Аз се регистрирах и я отворих. Само мейл иска.

# 281
Хм, аз имам отдавна регистрация и просто си влезнах в профила. Точно тази тренировка обаче е заключена.

# 282
Странно, сега погледнах, че и при мен днес е заключена, след като си вляза в профила. А вчера я пуснах през телефона и я прегледах донякъде.

# 283
Снощи беше отключена, затова и аз се изненадах тази сутрин.

Добавям 5.5 км. бърз ход на пътеката към сутрешната тренировка.

# 284
Да, за съжаление, тренировката беше отключена само 24 часа. Мисля, че в ИГ Autumn спомена за тази подробност. Надявам се пак да я отключат, за да я направя. 😁

За днес Chisel Cardio + 15 min Glute Chisel.

Общи условия

Активация на акаунт