Тренировки в домашни условия - 105

• 40 358
  • 757
  •   1
Отговори
# 285
Аз даже не успях да я намеря...прегледахте ли я ?Как е ?

# 286
  • Бургас/София
От месеци следвам 45-минутния седмичен тренировъчен план на Pamela Reif, но днес разнообразих с тази тренировка с гирички на Juliette Wooten: https://youtu.be/yygy8EM8il4.

# 287
Аз даже не успях да я намеря...прегледахте ли я ?Как е ?
Исках да я видя, но и в руските групи я няма. В едната ще я пуснат, но само в затворената подгрупа, в която не мога да се включа. За мързеливите-тренировката на принц Чарлз.
https://www.insider.com/photos-i-tried-prince-charles-workout-ro … rcises-2020-7?amp
П.п. Спринкълс, Дези, ББ пускат и специална програма за подготовка за маратони. С идалис веласкес е. На мен ми беше леко досадна в програмите за бременни, но все пак търпима.

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 00:13 от zvezdi4ka14

# 288
Звезди, и аз видях трейлъра на програмата за бягане и моментално привлече вниманието ми - макар и не толкова с втората част, свързана с бягането, колкото със силовите тренировки преди това. Бих ги пробвала с удоволствие.

Сутрешната ми тренировка днес бе първата тренировка от трето ниво на Уникална на Р.Илиева. Поне да използвам пробния период, за да пробвам програмите, които не са ми познати. Хареса ми - нямаше изчанчени упражнения, а и наистина харесвам тренировки, в които всяко упражнение е различно и няма повторения. Специфичното тук е, че след всяко упражнение се изпълняват по 5 лицеви опори. Моето капризно рамо обаче никак не бе съгласно и тук-таме ги пропусках, правех по-малко или пък от колене, за да не го ядосам твърде много Sweat Smile

# 289
Ноу Фрейм, по горе бях споделила мнение за трериворката. Упражненията в първата част бяха - side to side squat hops ( с една гира в двете ръце), front squat, cheer press, alternating rows, alternating double crunches. Като последното упражнение показа как ще се изпълнява в програмата с топка. Вместо топката да е между краката, както е на клипчето долу, се слага в сгъвката зад коляното.
https://m.youtube.com/watch?v=W_j4ylTjjzc
Скрит текст:
Като се правят по 10 повторения от всяко упражнение в продължение на 12 минути. Повторенията на alternating rows са общо 20. Желателно е да се направят поне 4 завъртания, но спокойно и 6 могат да се направят, ако не се следва в началото темпото на Autumn. На мен ми стигна времето за 5 пълни и до второто упражнение на 6-тото завъртане. Това е D - частта density training.
Втората част C - complexes. Състои се от три упражнения в комплекс. Комплексът се прави 3 пъти по 10 повторения. Ръцете са малко по встрани от момъкът показан по-долу и с двете гири едновременно се правят curls. Ръцете трябва да застанат пред гърдите след това се изправят над главата и се изпълнява overhead triceps extension. Гирите трябва да се върнат отново в положение пред гърдите и оттам ръцете се отпускат надолу и се изпълнява bicep curls. Това е втората част.
Скрит текст:
Последната част Т - табата. 4 минути high knees в интервали 15/15. 15 секунди се изпълняват максимално повторения след това 15 секунди почивка. Това беше тренировката. Доколото си спомням Autumn използваше следните тежести  - 8,10 и 15 паунда.

Стана доста дълго, но поне сега е доста изчерпателно и спокойно всеки може да си направи тренировката с подходяща загрявка и разгрявка след това.

За днес, Total body Hammer + 10 Min ab Hammer.

# 290
оооо Бесито❤️много благодаря за изчерпателното описание ,страхотна си!
Направо щях да се изям от яд,че не можах да я видя ,сега съм Хепи 😍,изглежда ми много интересно и различно структурирана !
Едит:Сега видях и предният ти пост с описание ,не знам как ,но съм го пропуснала  .

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 09:23 от No_frame bitch

# 291
Беси, много изчерпателно и нагледно. Благодаря от сърце за отделеното време и вложената прецизност!

Заинтригувана съм. Много. Макар и да се прокрадва лек скептицизъм заради напомнянето на структурата на тренировките от приложението SWEAT на Kayla Itsines, които, честно казано, не са ми любими.
Но пък Autumn досега не ме е разочаровала, така че искрено се надявам да бъда опровергана.

# 292
Много изоставам с програмата аз: за днес MAX HAMMER STRENGHT, а късния следобед мисля да направя това кардио 2 пъти , ако имам сили на Памела https://www.youtube.com/watch?v=lQ3WCE2zQQU

# 293
Здравейте Simple Smile За тази седмица успях да направя 4 от тренировките на Клоуи и се надявам кантарът най-сетне да помръдне поне малко надолу, че съм в застой от 2 седмици.
Лошото е, че от другата седмица оставам сама с детето, а то не ме оставя на мира. И тренировките стаха доста дълги, та ще е трудно. Ще видим дали ще успея да направя нещо.
Чудя се и дали да не пробвам с плуване. Имам разни пречки, но може би ще е добра идея да опитам с 1-2 дни седмично, а през останалото време да продължа с Клоуи.
Гледах трейлъра на новата програма на Autumn, който пуснахте. Допадна ми, но не и цялата екипировка, не ми се събират приспособления. Имам си гири и един ластик, друго не искам. И тъкмо щях да кажа, че ми е непозната тази мацка и не съм правила нейни тренировки, но видях, че кънтрито било нейно Smile Бях си го изтеглила по едно време, но само съм го пробвала. Сега гледам, че и 21-дневните програми ги имам и двете, но не съм ги пробвала дори. Може тях да опитам след Клоуи.

# 294
Бухтичка, аз тренирам сутрин, докато все още спят децата. Тичам време за кафе, тренировка и душ. Не го заменям това време. След като се събудят е трудно вече. 😁

Autumn е пуснала годишен календар. 😁 Притеснява ме, че не е сложила време за почивка между програмите, но може и така да е редно.
Първо ще дам шанс на  the work и ако не ми допадне може да започна годишния календар. 😃

# 295
Беси, точно идвах и аз с годишния календар. Насоки ще дава във фейсбук групата на The monthly fix. И на мен ми се струва доста амбициозно особено с програми като 80 ДО.
Чудесно си онагледила и пробната тренировка. Аз я пуснах малко, но само да погледна, не да тренирам. Звукът беше малко зле, което е разбираемо, щом е снимана вкъщи. Предполагам, че истинските тренировки ще са на друго ниво.
Иначе аз мисля утре да завърша втора фаза на 80ДО.

P.S. Забравих да кажа, Беси, че откакто каза за weekly obsessions епизодите, си ги търся редовно да съм в крак седмица по седмица.

# 296
Бухтичка, аз тренирам сутрин, докато все още спят децата. Тичам време за кафе, тренировка и душ. Не го заменям това време. След като се събудят е трудно вече. 😁
Да, принципно това е най-логичното нещо. Обаче положението е такова, че работя от вкъщи и реално имам възможност да го правя само докато детето спи. А то, уви, не спи много. Така че гледам да използвам малкото възможно време за работа, просто няма как редовно да отделям по половин-един час за тренировка. То и заради това се колебая за плуването, него ще трябва да го правя сутрин докато спи.

# 297
Най-после се отчитам с цикъл от вчера  след две седмици закъснение и агония 😢 ,кантара веднага хвръкна надолу!Днес  40 Мин мастър Хамър ,тоутъл боди💪

# 298

И за да има нещо по темата: Хедър Робъртсън има относително нова седемдневна програма само със собствено тегло, която може да се изпълнява през ваканцията
 https://www.youtube.com/playlist?list=PL2ov72VWpiOoBQgKS_faEPo1GGkSAk80p
Благодаря, че сподели Звезди... На море съм и отчитам ден 1 цяло тяло... Утре май е крака и ще потича м малко... Екстра е за човек, който е тръгнал на почивка без нищо...
Да попитам Хедър има ли програми с тежести?
Степ платформа имам и ще чакам и аз с нетърпение новата програма на Отъм...

# 299
Здравейте! Днес се завърнах в редиците. Загрях с 20 Мин обръч. Направих 20 мин цяло тяло с Хедър https://youtu.be/7bwRuji2wbM и накрая завърших с една кратка 5 минутка за корем на ФБ https://youtu.be/IZ7bIRWE3Fs . Доволна съм от себе си. Вчера получих подранил подарък за предстоящия ми рожден ден, нова постелка. Днес ми беше толкова приятно - тя залепна за пода, нито се мръдна, нито се подхлъзна. Супер! Много съм доволна Simple Smile
Видях календара на Откъм. Аз мислех да започна нещо подобно - есента 21 ДФ, след това 80 ДО, а от януари (евентуално) новата програма. Обаче...Силно се съмнявам, че последните дни от годината, когато е суматохата на празниците, ще мога да отделям достатъчно време на 80 ДО.
Ще видим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт