Тренировки в домашни условия - 105

• 40 411
  • 757
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Йен, аз само не разбирам защо си губиш времето да ходиш при български лекари, щом били на нулево ниво. Карай си без тях. Нали са нула, нищо не губиш без една нула, още повече, че явно имаш познанията да прецениш нивото им. Flushed

Съжалявам, ако съм засегнала някой, наистина не е редно да се слагат всички под общ знаменател. Но днес погребахме приятел за когото лекарите в друга държава казаха, че е със закъсняло лечение вследствие на грешно поставена диагноза у нас.
Моля за извинение всички участници в прекрасната тема, не исках да създам напрежение.

# 391
Моите съболезновения, Йен!

Понеже ме хвана яд, че не намирам Адам Форд на лесно за стриймване място от пръв поглед ви качих 3-му тренировки за горна част/долна част, които имам и за да не съм половинчата добавих и тези за корем, които вчера публикувах от Ютюб. Ако на някой му е интересно може да си ги изтегли, ще ги подържа няколко дни:
Скрит текст:

Отчет след малко!

7/33 Гребане 44 мин интервали

PS Дана, разбира се, че не те чета като "мърморене" - чудесно е, че не лежиш на ген и стари лаври, а работиш за повече! Високо оценявам факта!

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 00:11 от Agent Provocateur

# 392
  • Somewhere far away
Браво, на дамата от предните страници с качените снимки.
Аз гири вдигам от 10 клас - такива ръце само мога да си мечтая да тях. Раменете също са ми слабо място.  Нямам проблем да вдигам, просто не виждам ефект и това ме демотивира ужасно много.  Отделно сега в жегите  ми е много трудно да правя каквото и да било, а това че няма климатик в квартирата също изобщо не помага. От най- малкото почвам да се изнервям и не ми стига въздух. ПИя повече вода и гледам да   огранича сладоледите и бирата и дотам.

# 393
Йен, моите съболезнования.

Не си създала нищо негативно, не се притеснявай.
В тази тема си споделяме нормално.

На мен досега ми беше рано за гири от 10кг, и не ми се иска да купувам нови.
Вярно, имам пудовка 12кг, но гирите са си гири.

Днес почивам.

# 394
Беси, изглеждаш прекрасно! Моите адмирации Simple Smile
Зизу радвам се да те видя и благодаря за куража Simple Smile
Арсен, Хармони - онзи ден си говорихме с приятеля ми, че 2018 е тренирал много повече, бил е в много по-добра форма и въпреки това постиженията му от тази година, когато правим ремонт и е натоварен на работа са по-добри. Според мен просто се възстановява по-добре, когато не тича чак толкова много през седмица и респективно прави по-добри времена на бягането и болката в петата изчезна. Може би наистина не е лошо да починете известно време?
Треньорката ми слага непосилни кг на някои упражнения и няколко пъти й казах. Особено ме затруднява преходът от легнало положение в изправено - вече ми е малко трудно, а и ме придърпва. Има едно на което така и не разбрах смисълът и ми е крайно неприятно - сядаш разкрачен, поставяш ръка между краката, облягаш лакът на коляното и свиваш бицепса. И като седна така коремът бие едно круше на брадичката Grinning
Много съм доволна, че лекарката позволи да карам колело и доста ми се иска да си вземем колелетата за Приморско, но усещам, че няма да се уредя ... поне гири и ластици ще взема.
Днес последен работен ден - малко ми е плашещо и ми е доста доволно Simple Smile Ако толкова пък искам ще се върна септември за малко.

# 395
Беси, и аз съм много впечатлена от снимките, прекрасно изглеждаш Simple Smile Нямам идея дали е до ген, в никакъв случай не искам да омаловажавам усилията, които си положила, но аз например никога не съм изглеждала дори близо до това, колкото и да съм тренирала. В общи линии ми изглежда невъзможно да постигна такъв резултат освен ако не се занимавам само с това може би, да тренирам по няколко часа на ден.

Зизу, страхотни резултати си постигнала досега, вярвам, че ще се пребориш и с останалите няколко килограма Simple Smile Моето дете е на 2, а аз още си влача едни 10+ кг Smile Сега съм се хванала уж по-сериозно, но почти не помръдват и почвам леко да губя надежда.

# 396
Здравейте, отдавна не съм писала, защото нямам нищо ново за споделяне. Няма как да не се включа сега, за да изкажа възхищението си от Беси, страхотна си!
Аз пък напоследък ставам добре сутрин, започвам добре тренировката, но днес за втори път по някое време ми причернява и се налага да спирам за по-дълго време. Мисля, че е ниско кръвно, моето по-принцип е такова, а в жегите съвсем се влошава положението.
Иначе съм на FB Abs 2, остава ми още една седмица.
Приятен ден, момичета!

# 397
Бухтичке, Благодаря 🤗 Щом си се хванала, значи ще успееш. За мен най-трудно е да реша какво да следвам, така че да ми харесва. В момента правя всичко с удоволствие.
Отчет Корем мечта Ден 6, хранене в Зоната.
Духче 😘

# 398
  • Somewhere far away

На мен макса ми е 5 кг.
как стигате до тези 10 кг ? аз ли съм анемична ,   какво  ли, но за мен без взимане на протеини и подобни добавки не е възможно.

# 399
Беси, поздравления за резултатите!

На планина не мога да отида, още на моменти се чувствам дезориентирана и ми се вие свят. Но поне до кръчмите мога Simple Smile

Днес бицепс, гръб, малко рамене и корем малко.

# 400
Deathcrush, 10кг използвам предимно за долна част. Честно казано рядко ги хващам, особено, ако ще правя повече повторения. Предимно с 5-ци карам, но в определени упражнения от програмата, която правих се предизвиквах с повече кг. Всичко е строго индивидуално. Зависи каква група мускули се тренира колко повторения се правят и т.н. За горна част въобще не смея да вдигам 10кг. В една от тренировка, в която се редуваха повторенията на упражнения спрямо тежестите си позволявах да вдигам 10кг, но се правиха само 5 повторения.

Ноу Фрейм. 170см съм.

Днес отчитам 30 минути спининг. Започнах да чистя задържаната вода в мускулите, защото съм свалила още близо 1кг и по 1см от бедра, ханш, корем и колена 😂. Предполагам другата седмица като хвана пак гирите ще се върнат кг и см. ☺

Добре дошли на всички!

# 401

На мен макса ми е 5 кг.
как стигате до тези 10 кг ? аз ли съм анемична ,   какво  ли, но за мен без взимане на протеини и подобни добавки не е възможно.

Аз едвам се справях с 5кг през 2013. Не, не едвам. Не се справях изобщо. Есента на 2016 вече работех с тях добре.
През 2017 си купих 2х8кг, отелваше ми се вола с тях, и предимно ползвах 5-ците.
Във вторник обаче започнах след месец пауза, и раменна преса правих с 2х8кг 4 серии 18-20 повторения. Затова си мисля, че съм готова за повече.
Днес ще пробвам с пудовка 12кг защото я имам, но ще ми е тежко. Целта ми е 6 повторения.

Не съм добър пример за прогресивно увеличаване на тевестите, и по-бързо става, но аз съм страхлива и обичам рутината.
Ако си го поставиш за цел, резултатите ще дойдат по-бързо.

# 402
  • Варна
Dez, раменна преса ли с 12ка? Засрамваш ме. Моля, ако някой ден идваш към Варна- обади се.

# 403
10 kg  гири са си съвсем ок,особенно за програми с прогресия в тежестите,имам едни базови  петици ,но са ми твърде леки вече за някои от упражненията...за други като бг клек например са ми ок,обаче клек и тяга с петици не ми е предизвикателство.

# 404
  • Somewhere far away
Е явно за някои хора не са съвсем ок иначе нямаше да пиша поста, който по -горе написах.
И явно никой не схвана намека и няма намерение да отговори конкретно на въпроса ми - затова пак ще попитам - взимате ли протеини и други подобни добавки ?

Общи условия

Активация на акаунт