Косопад - 18

• 74 655
  • 896
  •   2
Отговори
# 510
Благодаря ви, момичета, за препоръките за вит. К2.

# 511
Не съм писала от години в темата, не защото съм справила с проблема, а точно обратното.
Сега ми излязоха реклами на тия 2 комплекта и искам да ви запитам, дали сте ги ползвали и кой е по- подходящ
https://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/komplekt-protiv-kosopa … r-restoration-kit
https://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/uplatnyavasht-komplekt … r-restoration-kit

Аз клоня към втория, защото смятам, че мъжките продукти са по- силни

# 512
Райче, не съм ги пробвала, но да добавя на мен какво ми рекламираха, че е много добро.
https://hairjazz.bg/hair-jazz-shampoan-losion-maska?fbclid=IwAR0 … iitoa7xtMgBx3HYg0

# 513
Не съм писала от години в темата, не защото съм справила с проблема, а точно обратното.
Сега ми излязоха реклами на тия 2 комплекта и искам да ви запитам, дали сте ги ползвали и кой е по- подходящ
https://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/komplekt-protiv-kosopa … r-restoration-kit
https://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/uplatnyavasht-komplekt … r-restoration-kit

Аз клоня към втория, защото смятам, че мъжките продукти са по- силни

Аз съм ги ползвала и ползвам в момента. Прекрасни продукти за чувствителен скалп, но мисля че биха се справили само със сезонен или лек косопад.

# 514
Мари, на такива измислени сайтове изобщо не вярвам. Какви ли не доказани уж медицински пробвах и няма полза, камо ли тия и то за тия пари.
Пинки, коя серия ползваш?
По това време обичайно пускаха Приорина 2+1, но сега го няма още, мисля и него да почна пак

# 515
Райче, видях снимки с доста нови косми. Братовчедката на снахата е супер доволна.

# 516
Райче, видях снимки с доста нови косми. Братовчедката на снахата е супер доволна.

Радвам се за нея, но аз си казвам, че не бих пробвала.

# 517
Аз също не бих пробвала, но го дадох като пример за нещо, от което има реални хора, които са доволни.

# 518
driada, Приорин пих в продължение на 6 месеца.По отношение на косопада нямах никакъв ефект, имах много нови растежи, но аз и сега ги имам без да го пия, така че не смятам, че са били от него.
Моя косопад навърши 3год. Grinning смеехме се тук с момичетата, че съм развила обсесивно компулсивно разстройство, тъй като си записвах всичко включително и колко косъма ми падат.Сега обаче тези записки ми дават много ясна картина за това как се развива косопада и какво не му е повлияло или повлияло.
Та за себе си знам със сигурност, че никакви противокосопадни ампули, лосиони и шампоани не ми помагат, някои от тях дори са ми навредили.Миналата година през ноември  за последно опитах с Еукапил, от тогава не съм слагала нищо подобно и скалпа и косата са ми хиляди пъти по-добре.

Много пъти съм писала, че чрез изследвания е доказано, че единствения шампоан, който има някакъв резултат относно косопада е шампоан съдържащ Кетоконазол  и заради това ползвам Низорал.
Кетоконазолът намалява възпалението на скалпа и фоликулите, а при силен косопад възпаление има винаги.
Другото, което отново доказано помага е Цинк Пиритион и заради това в моменти, в които усетя, че скалпът ми е по-чувствителен се мажа със спрей Джинджира минимум един час преди миене на косата.

По отношение на витамините у нас имам малък склад и спокойно мога да заредя някоя малка квартална аптека Grinning В момента не пия 99% от това, което съм купила, пия много малко неща, за които съм сигурна, че са ми от полза.

mariat, аз имам купища информация и бих могла да направя синтез, но ме притеснява това, че тя е събирана през моята призма и изцяло свързана с моето здравословно състояние.Другото, което ме притеснява е, че както вече писах, аз не пазя почти никакви линкове, а карам по памет и често ми е трудно да подкрепя информацията с източника.
Имам и богат личен опит.Правила съм много експерименти с какво ли не, включително и хормони, но избягвам да пиша за това, за да не подведа някой.
Но пък винаги гледам да се включа с поредния чаршаф Grinningкогато мога за неща, които знам, надявайки се да е от полза за някой.
Magnifica, по твой съвет си взех Низорал да пробвам, тъпи като скалпът ми отново се обостри, раздразнение, сърбеж и т.н. И съответно косопада се засили Sad
Незнам какво го провокира този път, нищо особено не съм променяла в напоследък ? И дали точно в момента е подходящо да го пробвам този Низорал??? Моля те сподели мнение?Благодаря!

# 519
Магнифика, все едно описваш моя печален опит, ама не 3, а 13 години. Изследвания супер, каквото чух пих и мазах, полза 0. Да не говорим, че с тия препарати косата изглежда ужасно и боята пада бързо. И аз някак се примирих, че чудото няма се случи

# 520
  • София
Magnifica, по твой съвет си взех Низорал да пробвам, тъпи като скалпът ми отново се обостри, раздразнение, сърбеж и т.н. И съответно косопада се засили Sad
Незнам какво го провокира този път, нищо особено не съм променяла в напоследък ? И дали точно в момента е подходящо да го пробвам този Низорал??? Моля те сподели мнение?Благодаря!
Да, подходящ е.Стой 10-тина минути с него преди да го измиеш, за да може да подействат съставките.Някои стоят и по 30 минути, но аз не съм го правила.
Обърни си внимание ако имаш високи нива на стрес, поне при мен, а доколкото разбирам и при много други хора възпалението на скалпа и стреса са пряко свързани.

R@N, при мен нищо не беше наред в хормоналните ми изследвания, но въпреки това успях да овладея и спра косопада на няколко пъти Grinning Сега вече се надявам да съм го спряла за постоянно, като приемам за нормално лекото увеличение през пролетта и есента, нищо че преди не съм имала сезонен косопад..да кажем, че ми е от възрастта.

# 521
Да, подходящ е.Стой 10-тина минути с него преди да го измиеш, за да може да подействат съставките.Някои стоят и по 30 минути, но аз не съм го правила.
Обърни си внимание ако имаш високи нива на стрес, поне при мен, а доколкото разбирам и при много други хора възпалението на скалпа и стреса са пряко свързани.

R@N, при мен нищо не беше наред в хормоналните ми изследвания, но въпреки това успях да овладея и спра косопада на няколко пъти Grinning Сега вече се надявам да съм го спряла за постоянно, като приемам за нормално лекото увеличение през пролетта и есента, нищо че преди не съм имала сезонен косопад..да кажем, че ми е от възрастта.

Благодаря за отговора, да имах лек стресов период, после и една вечер на сериозно препиване Confused а и цикалът ми беше в този период, та незнам, възможно е ...... Ще пробвам Низорал и ще споделя резултат

# 522
И аз съм от тези, които мисля, че преди 3 седмици карах ковид 19,от вчера много ми се засили пак косопада, даже тази сутрин намерих 10 косъма на възглавницата. Омръзна ми да се боря с този косопад. Къде придават качествени перуки. По фризьорските салони ли?

# 523
И аз съм от тези, които мисля, че преди 3 седмици карах ковид 19,от вчера много ми се засили пак косопада, даже тази сутрин намерих 10 косъма на възглавницата. Омръзна ми да се боря с този косопад. Къде придават качествени перуки. По фризьорските салони ли?

10 косъма? Като станат 10 000, пишете пак 😁

# 524

10 косъма? Като станат 10 000, пишете пак 😁
10 бяха на възглавницата, на четката и след къпане бяха поне 200-300. Нали косопада е когато са над 100....

Общи условия

Активация на акаунт