Как бихте накарали вашият партньор да ви поглези

• 6 427
  • 210
  •   1
Отговори
# 120
Четири деца имаш, не три. При избор да не прекратяваш връзката, помисли над това кое можеш и кое не можеш да промениш. Аз бих тръгнала от себе си, щом не ми е опция да продължа без него.

# 121
  • София
Аха, тук си да събереш съчувствие.
Е, от мен не го получаваш, сори кака.

# 122
Skrekkelig ти покриваш всички критерии за това да имаш оправдание (не пред мъжа ти, а за себе си) да си хванеш любовник. Наясно съм, че не всички биха се чувствали ок да изневеряват, но като ти чета историята даваш много за семейството, но ти не получаваш много щастие. Кога за последно се почувства желана жена ? Дори същият въпрос и без "желана" може да се зададе. После мъжете се чудят ама що стана, защо тя ми причини това и не помислят, че причината да се случи е заради техните действия или бездействия.

# 123
По принцип никоя "жертва" на изневяра не се пита "Аз как допринесох да се стигне дотук", защото e далеееч по-удобно да приемат, че изневерилият просто си е боклук и би го направил независимо от тях и техните усилия. Истината често боли. Но не смятам, че е до пол Simple Smile

# 124
  • София
Ама, любовници не се хващат да кърпиш душевни дупки, как не го запомнихте?!

Обаче, Любов твоя ме радва със съвети Joy

# 125
Викам Я ли нещо се обърках и да съм написал грешно, но погледнах и никъде не съм говорил за кърпене "душевни дупки". Има и други неща за изкърпване, които доставят голямо удоволствие и щастие.

Това е един компромисен вариант и много жени постигат баланс и щастие по този начин, но той няма как да е вариант за всички. Все пак момичета-кокичета не забравяйте, че живота е един и то много много кратък. Годинките така летят, че не се усещат. Neutral Face

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 17:54 от Stallion001

# 126
  • София
Сталион е на ваше разположение ❤

# 127
Това е изключително манипулативно, оти някоя може да не ти схване хумора Flushed
Просто си казвам моята гледна точка. Наясно съм, че има много патови ситуции, в които жената не може просто ей така да се разведе, може да го смята за крайно, да е зависима жилищно и финансово и ред други причини, но в същото време да е нещастна.

Не винаги и любовника е решение. Аз често съм на страната на жените като цяло, защото смятам, че в днешно време жените които работят наравно с мъжете допринасят много повече за семейството и те трябва много да оценяват това.

Мъжа след работа може да се излегне на дивана и да си попръцква, а жената като се прибере следват куп задължения, с домакинството, с грижи за децата.
Много по малко време имат за почивка, за себе си.

Представям си какво им ако на всичкото това, то не само да не бъде оценено, а и да получават лошо отношение. Тук вече развода е препоръчителен.

Чувал съм един съвет даден от психолог на една жена за връзката и. Той следният: "Давай толкова, колкото и получаваш"

Това обаче не виждам как ще помогне, другият да почне да се раздава повече. Той ако не се усети, че партньорката му не се раздава, защото не получава същото, няма да има ефект. Thinking

# 128
Жените вероятно високо оценяват факта, че си на тяхна страна Simple Smile

# 129
Аз зарад теб го написах ти да ме оцениш, но отново греда Frowning1
Крайно слабо ме интересува кой какво ще оцени. Жените трябва да бъдат защитавани, те са по-слаби физически, по-раними и статистиката е показателна - 25% от жените са жертва на домашен тормоз.

Кой да защитавам боклука или жертвите ? Аз затова имам лошо мнения за исляма, там хич не е добре да си жена.
Голямата ирония е, че всички религии за измишльотина, но влиянието им е огромно.

# 130
Еее, ще се гътна, да съм съгласна с 1 пост на Сталион.
Точно така, жените са по-слаби физически, психологически не бих казала, но 1 мъж трябва да осъзнава разликата и да не се напиня да доминира с цел подчинение или унижение. Да умее и знае кога трябва да прояви сила на духа, великодушие, толерантност. Това са качества, присъщи на по-силните духом.

# 131
Сталионе, защитнико на женското съсловие, не, нищо не трябва. Работата с жените е или, или. За един  омъжен мъж е трудно да поддържа нагласата си да защитава друг в семейството, освен себе си. Какво остава за действия. Wink

# 132
Еее, ще се гътна, да съм съгласна с 1 пост на Сталион.
Точно така, жените са по-слаби физически, психологически не бих казала, но 1 мъж трябва да осъзнава разликата и да не се напиня да доминира с цел подчинение или унижение. Да умее и знае кога трябва да прояви сила на духа, великодушие, толерантност. Това са качества, присъщи на по-силните духом.

Тоест да си знае мястото, а Joy

# 133
Няма как да давам толкова, колкото получавам, защото трябва да пукнем в мизерия. Казах му поне веднъж седмично да готви. Умръдва се и се прави на разсеян. Като го подсетя се цупи и вика дъщеря си да му измисля идеи за вечеря и да му помага в готвенето. На принца трябва да се помага. Оня ден поканил гости негови приятели от младини. Все аз готвя като си кани гости. Казах му Тоя път ти ще си им готвиш. Разсърди се. Хвана да прави пици, мота се, немаше време да му втаса тестстото. В крайна сметка ги усра и как се бях заканила да не готвя така пак аз трябваше да спасявам положението накрая защото ме е срам да се излагаме пред хората - те като ни канят ни черпят с купчина неща. Не може хич да се справя с домакинството. Прави палачинки и сладкиши понякога ама заема кухнята за цял ден. За него това е развлечение и не си дава зор. Чинии като мие премивам след него. Просто си не става - нямам избор - ако не домакинствам аз просто няма кой да ме замести

# 134
  • София
Ти, защо го играеш спасителка?

Общи условия

Активация на акаунт