Най-гадната зодия за жена! - 2

• 42 047
  • 784
  •   1
Отговори
# 495
Днес където и да вляза да чета все разправии и киселяци гледам. Май Венерата в Козирог не влияе никак добре на някои, пък аз се чувствам тотално оммм, пълен дзен. Жалко, че само до март ще е там.
Иначе, продължавам да не разбирам Везните. Младите такива, зелени и неосъзнати. Наистина пълен въздух. Чудя се как може да се разхищава толкова енергия в сръдни за нищо.

# 496
Иначе, продължавам да не разбирам Везните. Младите такива, зелени и неосъзнати. Наистина пълен въздух. Чудя се как може да се разхищава толкова енергия в сръдни за нищо.

Хахаха. Тъкмо днес се тънкообидих на един познат за нескопосания му опит да се пошегува. Тамън се намръщих яката и всички ми станаха криви и си викам абе Фиър, кво става, нали бяхме изоставили тази черта от характера?! Не се гаси туй що не гасне 😂😂

# 497
  • Тра-ла-ла
Близнаците са където има интерес. Много адаптивни към ситуацията. И да се мазнят....
Това съм го виждала и у Везна, Водолейка и Стрелкиня. От Водолей не съм го очаквала, но се сетих за думите на майка ми от преди поне 20г - "ВодоПОДлей" Joy Въздушните освен, че може да са адаптивни - май могат и да попиват чуждата личност при липсва на здраво и твърдо АЗ.

# 498
Джул, какво означава да попиват чуждата личност. Интересно ми е?

# 499
  • Враца
Джулката доста добре го е усетила, аз по отношение на един Близнак усещам същото, слуша какво казваш и после го повтаря като поведение, т.е. огледален образ, имитация на другия, ох не знам как до го обясня, нямат личност, фалшиви са. Мимикрия ли беше в природата? Pensive

# 500
Оо, ако ще сравнявате нас везните с близнаците и на вас ще се тънкообидя 😂😂

# 501
  • София
Аз такова нещо с попиването съм усещала от Стрелец само.

От скоро работя с една везна по общ проект, поведение тип мутра от 90-те. Аз познавам оня, аз познавам тоя, аз познавам не знам си кой си. Трябваше един договор да сключим, на мен ми дадоха определен срок и цена за консумативи, тя като каза "о, не! Аз познавам шефа, по-бързо ще стане, на по-добри цени"...е нито стана по-бързо, нито цените са различни от офертата, която дадоха на мен Joy

# 502
А не не, везничките сте готини. Близнака, докато ти се усмихва, погледни дали не ти забива ножа в гърба.

# 503
  • Тра-ла-ла
Оо, ако ще сравнявате нас везните с близнаците и на вас ще се тънкообидя 😂😂
Ти си калена като мен с партньор Овен. Не се лигави Stuck Out Tongue Winking Eye

Джул, какво означава да попиват чуждата личност. Интересно ми е?
Ами решават, че поведението на някой човек е печелившо и започват да се държат по същия начин. В момента наблюдавам една Водолейка. В началото беше нормална. Лепна се за една жена и започна да й се мазни, да я копира като поведение, като отношение към другите, направо се държи като нейн клонинг в добро и зло Joy. Според мен си я ползва за ракета носител.

# 504
Ти си калена като мен с партньор Овен. Не се лигави Stuck Out Tongue Winking Eye

По-скоро той е кален с мен Joy

Близнаците за мен са като от друга планета. И със стрелци мога да се разбера, и с водолеи, но с близнаци - не. Направо са ужасен ужас, особено мъжете, нищо лично.

# 505
Аз това с попиването на чужда личност съм го забелязала в Девите. Някак си все едно не намират себе си и все копират чуждия начин и на държание и на общуване.

# 506
Не са ми готини Везните. Лицемерни, фалшиви с нереална преценка за себе си. Накрая сами се прецакват. По лакомия са първенци в зодиака.

# 507
  • София
Аз това с попиването на чужда личност съм го забелязала в Девите. Някак си все едно не намират себе си и все копират чуждия начин и на държание и на общуване.
Аз пък не - те са с идеята за всьо и вся, най най и най, как така ще копират другите.

Иначе, приемането на образа си е псископатско, не зависи от зодията. Почват репликите ти да употребяват.

# 508
Не са ми готини Везните. Лицемерни, фалшиви с нереална преценка за себе си. Накрая сами се прецакват. По лакомия са първенци в зодиака.

Абсолютно съгласна! И да добавя, че някой са много егоцентрични! Психопати Simple Smile

# 509
Девите сме прекалено особени, за да подражаваме. 😀

Общи условия

Активация на акаунт