Най-гадната зодия за жена! - 2

• 42 050
  • 784
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ами и тя мила беше. Просто клептоманка. Истинска, не да краде за гъзария.

# 481
Тактични и мили са. Другаде са им на тях (нас, де) треските 😄

Крадци и клептомани не познавам аз от ни една зодия, слава Богу.

# 482
Я да оклепам една Лъвица ... Чакам едно яке за детето от нея, беше за понеделник, после за четвъртък, петък, после минаха още 2 седмици ... и тъй. Май ще е за следващата година. ..... И съвсем не е единствена.
Много ме дразни това, ми като кажеш понеделник - то да е понеделник или нищо не казвай и обещавай.

# 483
evencee, точно за това ставаше дума, когато написах преди време, че жените Стрелци сте точни. Досега нямам случай, когато сме се разбрали нещо за вършене в конкретн ден и час, и да не се случи. А с други зодии е страшно за такива неща. Joy

# 484
В живота си познавам само 1 жена везна - бившата ми свекърва. Ами, честно казано, нищо лошо не мога да кажа, напротив даже. Много оправна жена - и откъм семейство, и откъм работна реализация. Разумна, но и сърцата. Като се разделих със сина й, той не ми липсваше грам, ама тя - може да се каже Grinning

# 485
Полчо, и издънки от други Стрелци имам. Едната сестра на мъжа ми съм ѝ казала да дойде до вкъщи още лятото за нещо си ... е, дали дойде, вече сме ноември. Мъж Стрелец също толкова несериозен познавам. Та, си е и до възпитание, ценности и човек по-скоро.

# 486
И моята свека е везна, душа е голяма, ама малко й се качват на главата и аз все й се карам. И една приятелка имам везничка, винаги готова да помогне. Абе чак за лошо не се сещам какво да кажа 🤔
От девите, обаче, напоследък се разочаровам много. Усещам злоба и клюкарщина, малко завист също. Преди време една ми заби нож в гърба. Аз съм такъв човек, че като се сближа с някой, става мой човек и никога няма да го предам. Обикновено ме предават първи и всичко приключва. Не съм злопаметна, не отмъщавам никога, просто слагам Х.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 20:52 от *JustMamma*

# 487
evencee, аз нещо добро да кажа за Стрелец и ти ми удряш контрата.  Joy Simple Smile

*JustMamma* - Hands Thumbsup няма какво повече да кажа. Simple Smile

# 488
  • София
извинявайте ако не е много по темата, но някой може ли да сподели сайт с възможно по-точни дневни или седмични хороскопи? не се справям сама да наблюдавам планетите и да се ориентирам.

# 489
Аз съм водолей и за мен това, че са хладни не важи. 😄 Умирам за страст, да показвам любовта си по много пъти и всячески, да правя изненади и тн. За кофти зодия... до някъде скорпион, защото са доста (поне в моето обкръжение) злопаметни и отмъстителни 😁

# 490
  • Асеновград
Специално за жени аз не се разбирам с овен, и донякъде с близнаци. Поради всички причини които сте изброили по-горе. За близнаците само ще добавя че мъже близнаци не търпя, откровенно ме отвращават с държанието си. С жените близначки се разбирам, но са много подли и лоши когато са в ниското си проявление, а аз не мога да си мълча. Иначе като цяло близнаците са най-подмазващите хора на света. Много лицемерни и изкуствени.

Аз съм рак с асцендент везни и луна в козирог, и майка ми е козирог и много се разбирам с тях, само да не са в ниското си проявление и те че са ужасни.

С мойте водните знаци се разбирам чудесно, макар че изобщо не харесвам раци, нищо че съм представител на зодията. Разбирам защо не ги харесвате, могат да са много досадни.
И аз съм си ревла, ама като си порева ми минава и се справям със ситуацията винаги.

# 491
  • София
Почти не познавам рак, който да се кефи на близнаци. Laughing Тва е опозиция на прекалена дълбочина с прекалено леконравие.

Раците не ги харесвам не защото са ревливи, а защото са болни за внимание. Нещо, от което съм се поизбавила с годините и просто ме връща назад и ме хвърля в матрицата. Будят ми желание да ги отлюспя, завържа в едно мазе и да се научат да живеят със себе си.

# 492
  • Асеновград
Почти не познавам рак, който да се кефи на близнаци. Laughing Тва е опозиция на прекалена дълбочина с прекалено леконравие.

Раците не ги харесвам не защото са ревливи, а защото са болни за внимание. Нещо, от което съм се поизбавила с годините и просто ме връща назад и ме хвърля в матрицата. Будят ми желание да ги отлюспя, завържа в едно мазе и да се научат да живеят със себе си.
Хахаха, да това е вярно. А близнаците разбира се, се разбират с всички😬😂.

А у раците не съм забелязала да са болни за внимание, може би преди години се сещам за една такава приятелка, дето като и забравих да и звънна за рожденния ден се разсърди и каза че съм я забравила и съм я игнорирала хаха. То донякъде така беше ама аз поне не съм такава, като дете бях много обидчива. Но сега не само че съм си самодостатъчна ами и много мразя хора които ме задушават с внимание. Първото ми гадже беше телец и той так ме задушаваше и търсеше и очакваше и аз да му давам такова внимание, изтраях по-малко от месец. После се срещнах с мъжа ми везничка и всичко си дойде на мястото. 😄😁
Но и не познавам много жени раци, една колежка имак рак, разбирахме се, но последно време не съм заобиколена от водни зодии.

# 493
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...

Аз съм! Някакси ме радват много близнаците. Не всички, естествено.

Мъжът ми е близнак Joy  Голяма работа сме - той се мотка и "обмисля", аз съм сприхава и искам всичко сега... Лудница, ама ей на - 13г се водим...

Жените близначки сами за кеф - само да лялят и да се хилиш с тях... За друго не стават.

Аз се кефя на други рачки - не на 100%, но ми е лесно да общувам с тях.

# 494
Близнаците са където има интерес. Много адаптивни към ситуацията. И да се мазнят и да забиват ножове. Аз съм тактак и не се разбирам с тях, мразя лицемерни хора.

Общи условия

Активация на акаунт