Лаковe за нокти - 140

• 28 452
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
Аз си ползвам едно старо списание. Местя се с целия стол, ако трябва и списанието намествам, и така.

# 451
  • София
Аз ползвам "подложка" само когато се печатам. И оползотворявам де що има - брошурите на Лидл и Кауфланд, разни каталози на Орифлейм и т.н. Ползвам ги основно да почистя стъргалката след всяко взимане на картинка.

# 452
А аз имам специални лакирани панталони Grinning Така и не можах да се науча да се лакирам на маса/бюро (и домашни , и рисуване, и т.н. винаги на леглото съм правила)

# 453
Аз май го измислих засега Grinning Сетих се, че имам стъклена дъска с противоплъзгащи крачета. Мога и да я обвивам със стреч фолио за още по-лесно. А и има плътност без да е твърде дебела. Имам и едни подложки от Лидъл, но тях ми е жал да използвам, не искам да им падне боята.
Искам да си купя и силиконова подложка с нарисувани нокти (различни размери); но по-нататък ще е.
А за протекторите за нокти какво ще кажете, някой има ли?
Ха ха, Лучия, развесели ме! Много оригинално Grinning

# 454
  • Измир
Страхотни красоти пак сте показали.
Долче, и аз ще взема идеята ти по-натам. Много ми хареса маникюра ти.
Аз се лакирам на кухненския остров, защото е висок и лампата е точно отгоре. Нищо не подлагам.

# 455
Аз имам една работна подложка за хранене и ми е много удобна, защото е гумена и тежка и не се пързаля. И горната повърхност също не се пързаля и не ми мърда ръката като си декорирам нещо Simple Smile

# 456
Мале, нямате четене.. От сутринта не съм влизала, 60 нови отговора 🙈😱 Много ме радвате, най-позитивната тема!
Долче, получило ти се е страхотно! Започнала си да се лакираш перфектно около кожичките!! 😍
Грийни, много свежо!  Всички сте прекрасни.
Аз да се присъединя към мнението за Лумс.. на първия ден още забелих връхчетата, а даже не бях мила съдове 😁

# 457
Ох, Боже! Четири страници съм изпуснала Grinning
Страхотни неща! Дините на Блъд, на Георгиева китайчето, на Долче матирания маникюр! Просто сте страхотни, както и всички други! Нацъкала съм "полезно" на всички Grinning

В крайна сметка взех и аз така обсъждания 05 City Color. Награбих и 06, та ги пробвах един върху друг и много ми допадна какъв цвят се получи. Брокатът съм го снимала също, но е купуван от Атина и мисля, че е някаква тяхна си гръцка марка, сякаш не съм го виждала другаде. На последната снимка е без брокат да добиете някаква идея как стана с двата цвята.
https://www.instagram.com/p/CCNQXBfjoYv/?igshid=1n7a99al23rq

# 458
Вики, пропуснах те, много приятно се е получило. Simple Smile
Долче, надявам се скоро да стигна до маникюр, но гледай какво ме чака, ноктите са ми естествено боядисани : ))
Абе вие мацки, не правите ли сладка, м 😸

# 459
Леми.. мен ме чакат 100 дка малини
Та днес предвидливо ще се лакирам с един нюд и близкия месец ще забравя за хубав маникюр 😁🙈

# 460
  • Prismatica Aerie
Ехе, Леми, ако имах такива дръвчета... с тези очарователни червени неща по тях...Heart Щях да ги съзерцавам по цял ден! Joy

Силиконови подложки за лакиране.
Четка за почистване.
Има ги и в Бг сайтове.

Ако съм в къщи се лакирам права, на плот. Обаче Лучия ме разби! Heart Eyes

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 17:38 от Catalano

# 461
Леле момичета - кога успявате да сътворите толкова много красота! Heart Не мога да насмогна да харесвам Blush С това темпо успявам да се отчета по веднъж в тема Grinning

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 10:14 от Brainbug

# 462
Момичета, страхотни сте, всички - до една!!! Толкова цвят и настроение...
От мен нещо лъскавко и вкусно 😘

# 463
  • София
Такааа - относно място и начин на лакиране - разполагам всичко на кухненската маса, прилежно застлана с някоя изостанала брошура, сядам ииии се лакирам като си подлагам на крака. По друг начин не мога Joy

# 464
  • София
Момичета, а защо се ползват тези подложки за лакиране?

Общи условия

Активация на акаунт