Генетичен неинвазивен пренатален тест след 10 седмица- кой избрахте?

• 185 941
  • 1 683
  •   3
Отговори
# 255
В крайна сметка се спрях на Nifty Pro. Сравних обстойно 3-те теста: Maternit Genome, Veragene и Nifty Pro. Nifty Pro е с най-голям брой изследвани микроделеции /84 бр./. Veragene пък изследва други 100 редки заболявания, но там микроделециите са само 4. Колебаех се, примамлива са и двата и на близки цени, реално изследват допълнително различни неща и двата, но в крайна сметка, за моя случай, ще е по-подходящ май Nifty Pro. Утре ще си го правя, запазих час вече и започва голямото чакане.

# 256
  • София
Успех и стискам палци всичко да е наред. Пишете за резултат после Simple Smile

# 257
Само при Veragene ли се взима и намазка от бузата на бащата? В сайта на синево така прочетох.

# 258
В тази връзка се сетих да попитам този резултат от теста “Sex Chromosome” само пола ли определя или като цяло броят на хромозомите? Защото нали имаше някакви синдроми като Търнър и т.н свързани с броят на хромозомите… тоест ако този резултат е негативен можем ли да сме спокойни и за тези синдроми или това отговаря само за пола?

Charmante, ясно, явно съм го правила преди теб. Еха, над 84… има ли изобщо тест, който ги изследва всички, това би било хубаво, но… 🤷🏻♀

При Invitae тези се изследват за половите хромозоми. И в резултата си пише, че са само две копията по което съответно казват и какъв е полът. Blush
https://www.invitae.com/en/providers/test-catalog/test-71001

# 259
Чудесна информация, благодаря!
Изобщо не знаех, че Invitae включва и половите.
Беше много добър вариант, жалко, че го спират…

# 260
Здравейте, нова съм, и аз се опитвам да се ориентирам в морето от тестове. За сега май клоня към Nifty или Vision. До колкото разбирам при Nifty резултатът излиза като процент, а какъв е случая при Vision?

# 261
Здравейте, нова съм, и аз се опитвам да се ориентирам в морето от тестове. За сега май клоня към Nifty или Vision. До колкото разбирам при Nifty резултатът излиза като процент, а какъв е случая при Vision?

Positive/Negative е резултатът.

# 262
Здравейте, някой има ли информация все още да се прави тест invitae, звъннах във Варна и оттам казаха, че са спрели.

# 263
Би трябвало да са приключили още края на м. Май.

# 264
Здравей! Извинявай за късният отговир, но чак сега виждам, че си ми писала. Ако не е късноти препоръчвам да го направиш в Геника, ако си от София. Аз го направих в Благоевград, защото тук живея, но няма значение къде ще го направиш, изследването се прави на едно и също место. 1300лв. заплатих да.
P.koleva това е най-пълният вариант, нали? В Щерев ли го прави и 1300 лв. ли струва? Препоръчаха ми cells4good, но там е 1880 лв. и честно казано не мога да открия в кое се крие разликата…

# 265
Не се притеснявайте. Пуснах си теста в Щерев и очаквам резултатите…

# 266
Пожелавам ви успех в резултата!
Не се притеснявайте. Пуснах си теста в Щерев и очаквам резултатите…

# 267
Минавам да се похваля, че резултатите от Nifty Pro излезнаха и бебенцето е здраво. Успех и на другите майки, които ще се тестват! Simple Smile

# 268
  • София
Прекрасни новини! Леко бременеене желая.

# 269
Браво! Лека бременност ви желая и успех на всички.
Минавам да се похваля, че резултатите от Nifty Pro излезнаха и бебенцето е здраво. Успех и на другите майки, които ще се тестват! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт