Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 35 112
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 255
Защо някой би имал желание да прави секс с някой друг освен партньора/ката мисля че е ясно на всеки...

Бих казал че по-полезният въпрос е: защо на мен лично ми е проблем ако партньорът/ката ми спи с други хора?

И правилният отговор е най-хубаво да го търсим сред страховете:
- Защото ме е страх че така връзката ни ще се разреди и ще стане по-повърхностна и няма да е така задълбочена както бих искал/а.
- Защото ме е страх че ще ме изостави
- Защото ме е страх че хората около мен ще ме помислят за ... (вмъкни цветущ епитет)
- И т.н.

И следващия път като говорите с любимия/та за отношенията ви, казвате "аз си мислих за изневерите/правенето на секс с други хора, и това ме кара да се чувствам по еди какъв си лош начин, защото ме е страх че... И това споделяне изгражда хубава близост и ще бъде силен щит срещу изкушения.

# 256
Стана ми интересно това "гепиме", само съм чувал за този сайт, но нямам профил там. Може пък да се получи нещо, ако се регистрирам Grinning.
По темата, мога да кажа само, че и мъжете и жените изневеряват, но не всички.

# 257
Аз лично не бих коментирала мнението си за изневерите като част от отношенията си с другия. По принцип се очаква да не изневеряваме. Ще си правим психоанализ и ще си стоварваме комплексите върху половинката, ама тоя път в контекста на изневяра. Незряло ми е.

# 258
Бе той братана хубаво им пусна тема за чистотата и честотата, ама едно си знаят - едно си баят. Моногамия,  изневери. 😂

# 259
  • Sofia
Аз лично не бих коментирала мнението си за изневерите като част от отношенията си с другия. По принцип се очаква да не изневеряваме. Ще си правим психоанализ и ще си стоварваме комплексите върху половинката, ама тоя път в контекста на изневяра. Незряло ми е.

Сякаш ми прочете мислите...

# 260
  • София
Стана ми интересно това "гепиме", само съм чувал за този сайт, но нямам профил там. Може пък да се получи нещо, ако се регистрирам Grinning.
Саше, теб някоя опитоми ли те?

# 261
  • София
Това с моногамията е много съмнително - дали има и 1% моногамни.

# 262
С увеличаване продължителността на живота, процента на разводи и въприемането на свободната любов като нещо нормално, едва ли и толкова има..

# 263
Още я търся... Трудна работа

# 264
Още я търся... Трудна работа
На правилното място си.

# 265
  • София
С увеличаване продължителността на живота, процента на разводи и въприемането на свободната любов като нещо нормално, едва ли и толкова има..
Мда, много малко са хората с единствен секс. партньор през целия си живот. Останалото са варианти на полигамията.

# 266
То няма несвободна любов, но ще ви оставя да спекулирате с това Simple Smile

# 267
Каква свободна любов в тема за изневяра?

Любимо ми е като се занищи изневярата, и да се стигне до това, че никой не умира с единствен партньор. Проблемът с изневярата поначало не е това, че не си с един и същ до смъртта, ама айде карай, дребни подробности.

# 268
  • Агент под прикритие
Не, не е... Joy

# 269
То няма несвободна любов, но ще ви оставя да спекулирате с това Simple Smile
Свободна от брачни окови, Дренке.

Общи условия

Активация на акаунт