Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 35 109
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 390
  • Агент под прикритие
Дренчи, принципно съм съгласна за неоправданите очаквания от жените към мъжете, но съгласете се с мен, че ако нито мъжете нито жените имат някакви очаквания, то няма никаква причина изобщо да се събират заедно. Просто не чакаш от никой нищо и си живееш абсолютно сам. А сигурна съм, че това изобщо не е оферта за нито един човек.
Не очакванията са проблем тук, а разочарованието от разминаването между очаквания и действителност. Върху това трябва да се поработи, не върху ревизия на очакванията.

# 391
Имаше една сентенция, че мъжът очаквал след брака жената да не се промени, а жената очаквала мъжът да се промени към по-добро. Очаквания нямат само успешно практикуващите будисти, тръгнали към нирвана.

# 392
Надявам се мъжът ми да е достатъчно умен, че да не го хващам в изневяра. Мисля, че ще направя големи циркове, за съжаление.
Аз също. Няма да плесна с ръце и да го цункам за благодарност. За щастие съм си избрала умен мъж Grinning

# 393
Различните вариации на мантрата да няма човек очаквания са винаги, без изключение изявени от хора, които не са могли и/или не са поискали да отговорят на очакванията.

# 394
Или не им се занимава. Което е ок, стига насреща да имаш същото  човече.

# 395
Всичко е ок, вкл. отворените и полиаморните връзки. Просто не е за всеки.

# 396
Аз също. Няма да плесна с ръце и да го цункам за благодарност. За щастие съм си избрала умен мъж Grinning

То пляскане с ръце е ясно, че няма да има, но се надявам поне достойнство да запазя като/ако се случи и да не се излагам пред себе си. Cry

Това с очакванията не го разбирам, всички имат очаквания. В отворените връзки също има правила и очакване да се спазва уговореното.

# 397
Кой тука говори за отворени връзки? Аз не бих поддържала такава.

# 398
Различните вариации на мантрата да няма човек очаквания са винаги, без изключение изявени от хора, които не са могли и/или не са поискали да отговорят на очакванията.
Напротив, заявени са от хора, които знаят, че никой не им е длъжен. Нито да им създава щастие, да им печели парите, да им покрива комплексите.

# 399
Без да го приемаш лошо, ти женен ли си? После ще отговоря защо питам.

# 400
Явно разбираме думата очаквания по много различен начин. Аз като изляза на улицата очаквам да не ме убият, изнасилят, оберат, имам очаквания шофьорът да кара в платното, а не да ме гази на тротоара, очаквам да ми върнат ресто при покупка, ако нищо не очаквам от никого - цивилизацията изпада в колапс. От мъжа си очаквам дори и повече от това да не ме бие и гази... Пред развод ли съм заради това? Нищо ли да не очаквам от него? Лоша работа.

# 401
Това напомняне във всяка тема за парите от анонимни мъжки профили стана банално.

# 402
Нямам предвид никаквите очаквания, а тези с проекции в бъдещето и отнесени изцяло към другия. Той да, той ще, той да не. Той, той, той!
Аз не искам и не отговарям на очаквания, заявени императивно и нагласа аз да се променям, за да се харесам на мъжете и това не ми пречи на партньорските отношения, защото внимавам в избора си Wink
И да, никой не ми е длъжен, защото съм жена, изглеждам едикак си и искам връзка.

Последна редакция: ср, 01 юли 2020, 14:26 от Дренка

# 403
Нямам предвид никаквите очаквания, а тези с проекции в бъдещето и отнесени изцяло към другия. Той да, той ще, той да не. Той, той, той!
Преобладаващи са и в двата пола. Без значение кой на какво се прави.

# 404
Това напомняне във всяка тема за парите от анонимни мъжки профили стана банално.
Не съм чак толкова анонимен. А парите да част от живота и наистина са банални.

Общи условия

Активация на акаунт