Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Проблеми след лекарска небрежност при счупени костици на глезена

  • 467
  • 2
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 32
Става въпрос за млада жена на 36 години от Търговище. Поради здравословен проблем(болки в плешката) отива в спешното отделение на Търговище, като и бият инжекция и и дават хапче, но от тях се свлича на земята и оттам се отзовава травматологичният кабинет. Може при падането да се е получило леко счупване или травма, но самият лекар, който е бил в кабинета започва да и дърпа крака и да го намества без да е направена рентгенова снимка, а тя е викала от болка, а той е казал "млъкни глезла, лигла" и оттам започват мъките на момичето. Болките продължават, а тя не може да си стъпи на кракът, а преди да отиде в този травматологичен кабинет си е ходела. На другият ден и правят рентгенова снимка на която се виждат 2 счупени кости на глезена. Следва операция, местна упойка и й казали след 45 дни всичко ще е наред, като и поставят 2 пластини. След 45 дни се прави нова рентгенова снимка и се вижда, че не са ги успешно съединили, костите след първата операция. Следва 2-ра операция, но този път с пълна упойка, адска болка. След тази операция единият лекар и казва, че са и махнали едната пластина от кракът, а другият и казва, че може да си живее нормално и без да махат пластините от кракът й. Пък третият лекар, който я е оперирал и казва, че никакви пластини не са и махани, а даже са добавили и болтове. Като момичето казва, че няма вторични шевове и затова са и били пълна упойка, като може въобще да не е имало втора операция, а да са усвойли само парите от НЗОК. След определено време и махат конците и гипса и й казват, че за няколко дни и ще може да ходи, като я пращат на рехабелитация, но тя не отива, а решава вкъщи да се раздвижва. И това се проточва вече 16 месеца, момичето се мъчи така и си седи вкъщи, като е вдигнала ръце от местните лекари, като е вероятно те да са я оскатали така. Сега я боли като стъпва и се чува прескърцване там където е било травмата все едно при всяко стъпване се наместват кости. Малко се  движи и е загубила мускулатура на краката. Живота е пред нея, но тези лекари са и съсипали кракът какво може да се направи, за да и се помогне.

Аз и препоръчах да търси добри травматолози извън Търговище, като в София в "Пирогов" и в СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ПО ОРТОПЕДИЯ “ПРОФ. БОЙЧО БОЙЧЕВ”. Има добри специалисти, който могат да и спасят живота и да я вдигнат на крак, като поправят грешките на некадърните си колеги от Търговище, който съсипват млад живот.  

Тя е здравноосигурена.
Кажете някой специалист, който е по НЗОК и ще се заеме с нея да и помогне или болница.

Това е изображение от последната и снимка.

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 20:48 от UJASA

# 1
  • Niagara Falls, NY
  • Мнения: 2 096
Добре сте я насочили към Пирогов или Горна баня.

# 2
  • Мнения: 5 374
Не мога да помогна със съвет, но не мога да се въздържа да не кажа емоционално, че тия са напълно луди, особено първият и си е за затвора.

Общи условия

Активация на акаунт