Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 75
Писах в две теми, но ще пусна и нова, защото съм отчаяна.
Търся кръводарители с отрицателен резусфактор независимо от кръвната група.
Брат ми е в болница, беше в критично състояние, Бог го върна към живот, но сега трябва да подсигуря кръводарители от кръвна група А(-). Намерих само един. Другите, които заведох бяха от други групи и от кръвен център Русе  не пожелаха да вземат от тях. Държаха да е точно кръвна група А(-). След разговор днес ми казаха, че може да са от други кръвни групи, но с отрицателен резусфактор. Аз имам хора готови да дарят, но от В(+) и от А(+). Вече ми се обади една медицинска сестра, че ако трябва да правят кръвопреливане, няма да могат защото няма дарена кръв.
Моля, ако някой е с отрицателен резусфактор и желае да дари кръв за брат ми, да ми пише, независимо в кой град е.
Благодаря предварително.

# 1
  • Мнения: 281
Опитайте да се свържете БОДК! Момчетата и момичета там, понякога правят чудеса!
Аз съм отрицателна, но ме изхвърлят още на входа!
Успех!

# 2
  • Мнения: 796
Пред кръвопреливните центрове се навъртат цигани посредници,като им кажете коя група ви трябва те ще извикат по телефона кръводарител.Пазарете се за цената, винаги казват повече и после намалят.Ако санитарката е циганка и тя може да ви намери.

# 3
  • Мнения: 821
Аз съм А-, обаче ще съм в България чак след седмица. Предполагам,  че е спешно?

# 4
  • София
  • Мнения: 1 801
Имате ли нужда от още кръводарители?

# 5
  • Мнения: 75
Имате ли нужда от още кръводарители?

Благодаря ви, Maidenly. Благодарение на кръводарители от Търново и един рокер от Русе с огромно сърце, кръвта е набавена.
Искам да призова всички да не се плаща за кръв. Има кръводарителси групи, има добри хора - ангели, обърнете се към тях и се включете и вие, ако някой има нужда от вашата кръвна група.
Бъдете благословени!

Общи условия

Активация на акаунт