Звездни компромати - юли'20

• 273 751
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 1 470
От клинчето ли, от ъгъла на снимане ли, но за първи път Теа да не ми хареса на снимка и по-точно краката й.

На Енева повечето снимки са й като реклама на лято. "На хартия" е готина, но със звук е надменна и простее.

# 1 471
  • Viena
На СВетлето пижамите са в продажба вече. Жалко, че няма на палуни или на гущери, иначе цената от 230 лв.е супер. 😂 😂 😂 😂

# 1 472
Дичо рекламира Chipolino.
Скрит текст:

# 1 473
  • IT
Биляна Йотовска поне преди(8 години примерно), когато имаше клубче беше много, много  общителна.
За  плеймейтката  и ВИли и двете казват че ще се съдят другата. Ще видим. Плеймейтката в черешата на тортата изглеждаше много спокойна,  ще видим кой е прав, кой крив

# 1 474
Има ново клипче със спалнята на ББ. Доста тъмна и неприятна обстановка, отново с пистолет и пари в шкафа:
https://www.youtube.com/watch?v=B5vCIlzVUnk&fbclid=IwAR2NAvn … _bsnslEmRLoD8aD-g
Не разбирам какво толкова целят с тези клипчета, първите снимки говореха достатъчно, че той неможе да разчита на охраната си.
Снима момиче с черна коса. Вижда се на огледалото в гардеробното.

# 1 475
Според мен има връзка с по рано днес изнесени данни от уж хакнатия телефон на Божков, с публикуване на няколко снимки и инфо какво още може да се чака. Явно те си знаят какво точно се е случвало на конкретните дати и е предупреждение.

# 1 476
Е, какво целят.. подклаждане на напрежението. Wink

Аз не се впечатлих от парите, нито от пистолета, които могат да бъдат поставени от снимащия със същата лекота, с която се разхожда в жилището на ББ.

На мен ми направи впечатление, че жилището изглежда като един средностатистически български дом, поне вътре. Това мебели, чаршафи, пердета.. виждали сме къде по-големи и луксозни жилища по разни предавания и снимки.

Второто, което ми направи впечатление беше масичката с прилежно наредени поне 20 кутии лекарства. Изглежда точно като масичка/шкафче на някой възрастен пенсионер.

# 1 477
Снима момиче с черна коса. Вижда се на огледалото в гардеробното.
Хехехехеех, както и предложих. Не нинджа, не дрон, не невидимия човек, ами... Абе палавник е този Бойко Grinning

# 1 478
Аз не видях отражение на момиче.

# 1 479
  • София
Е, какво целят.. подклаждане на напрежението. Wink

Аз не се впечатлих от парите, нито от пистолета, които могат да бъдат поставени от снимащия със същата лекота, с която се разхожда в жилището на ББ.

На мен ми направи впечатление, че жилището изглежда като един средностатистически български дом, поне вътре. Това мебели, чаршафи, пердета.. виждали сме къде по-големи и луксозни жилища по разни предавания и снимки.

Второто, което ми направи впечатление беше масичката с прилежно наредени поне 20 кутии лекарства. Изглежда точно като масичка/шкафче на някой възрастен пенсионер.
Това е от Резиденция Бояна, затова Радев му е съсед. Съдейки по кадри от хола му в къщата му в Банкя, най-вероятно там и спалнята ще си я е направил по-уютна.

# 1 480
Отражението се вижда много бързо и мътно, в момента, в който кадрите преминават от банята към помещението. Едра, висока фигура, без ясно очертана глава (мъж), ами по-скоро с пусната дълга коса(жена) и в тъмно облекло. Забавете видеото и ще видите. А може и Бивол довечера да разконспирират в крайна сметка кой снима. Не че има значение де, дните на Бойко са преброени.

# 1 481
Според мен, клипът от стаите на ББ са направени от помощния персонал в къщата му! Вярвам, че ползва прислуга да му чисти, пере, подрежда и т.н.!

# 1 482
Аз пък мисля, че от жена с която е имал взимане даване.

# 1 483
  • София

И аз така мисля. Другите са проверени, дългогодишни служители и не биха го направили, защото знаят, че лесно ще бъдат хванати. Най-вероятно още в началото ББ е разбрал кой е правил снимките, но няма интерес да го опвести публично.

# 1 484

Властта как прави привлекателни дори мъже, имащи нужда от Волтарен, мазило против гъбички и хапчета за сърцето и простатата.

Общи условия

Активация на акаунт