Звездни компромати - юли'20

• 273 751
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 1 500
"Шиши".....??!! Нивото е-все едно бащицата е в кварталния хоремаг.
И нещо приятно -победа на Ивет Лалова в първият и старт за годината-200 м ,  в Италия.
Скрит текст:

# 1 501
Тази мис България е тотално дъно.
То направо е срамно да я нарече човек така тая пеперудка.
Пожелава лека нощ "облечена" така във видео, което си е публикувала в инстаграм

# 1 502
Е какво й е ? Снимала се е по бельо, вероятно марково и скъпо, и си се харесва с него.

# 1 503
Тези дни все лоши новини, но не мисля, че се е споменавало, че на 12ти е починала актрисата Кели Престън, женена за Джон Траволта от почти 30 години. На 57 си е отишла от рак на гърдата.😔
Скрит текст:

# 1 504
Ама чудесна е, ама не за мис България, а за мис Червен фенер.

# 1 505
Че не е хубава, не е.

# 1 506
Мина им времето на тези конкурси ....

# 1 507
На който му е интересно да види къщата на Алисия може да надникне в новия клип на Илиян:
https://youtu.be/War_hUC3kTc

# 1 508
  • SF
Къщата е УаУ! Градината е много красива!

Какво си е направила Гала на зъбите? Изкарала ги е модерно напред. И в устните може би има нещо, но днес изглежда доста различно.

# 1 509
Къщата вън е Ок, ама вътре с това диванче тип Виденов, не ми се връзва хич с външната обстановка😀

# 1 510
А колата пък на Джино Бианкалана.

# 1 511
  • София
Алисия има ли мъж в момента, отдавна нищо не съм чувала за нея.
А този клип на Илиян, превъртях го набързо без звук, е просто потрес. Не знам що за хора си причиняват да слушат и гледат подобни неща. Видях само как някаква бушонира друга подобна.

# 1 512
  • софия
Превъртях клипа без звук. Клише до клише и не особено красива главна героиня.

# 1 513
Това между другото е болестно състояние - да си присвояват истории. В университета имахме колега, който го правеше. Хич не се замисляше, че може да бъде уличен в лъжа. Важното беше да сподели и да види каква ще е реакцията на хората.
Все пак, мисля Джони си получи урока. Дано и останалите мъже си извлекат поука и бъдат по-умни в увлеченията си по някой жени.

Той че си го научи, научи си го. Сам каза, че вече не би се доверил на жена. Дълго време ще е сам, след тази психопатка. Ама дано и хората + разни MeToo движения си научат урока. Жените са способни на насилие и не винаги са жертви. Истории подобни на филма "Gone Girl" са реалност за съжаление.

# 1 514
  • Пловдив
Превъртях клипа без звук. Клише до клише и не особено красива главна героиня.
Тая главна героиня и тя е фолк певица, ама ми се губи заглавието и Simple Smile

п.п А от къде се знае, че къщата е на Алисия?

Общи условия

Активация на акаунт