Звездни компромати - юли'20

• 273 517
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 1 800
На няколко места срещам коментари, че Станка Златева се изложила много в Брадъра. Може ли резюме ?

# 1 801
  • София
Нойзи си е хванал женски трофей за показване, напористото и некадърно Марче си намери нова ракета-носител за поредната телевизионна изява.

# 1 802
Абе хубава е Мара, макар че на мен ми идва малко инфантилна. Хубаво тяло има и в главата е симпатяга. Русите жени винаги печелят повече фенове.

# 1 803
  • Sofia
На мен Нойзи ми е симпатичен. Единственото място, откъдето го знам, са коментарите на футболни мачове, където се откроява доста сред останалите коментатори, особено бивши футболисти Simple Smile

# 1 804
  • София
Ивайла в коя година стана Мис България? Май тогава участваше и Теди Бургалзлиева, която всъщност спечели на следващата година. Не знам защо, но ми се върти в главата, че по онова време не беше грозна Ивайла.

Имаше в този период два конкурса за Мис България, единия на Визаж, другия на Мегаталант на Дарина Павлова.

На няколко места срещам коментари, че Станка Златева се изложила много в Брадъра. Може ли резюме ?

Не помня всичко подробно, но имаше конфликт със социоложката Мира Радева. Мира я нападаше и критикуваше, че не била женствена, не носела рокли, затова нямала мъж и личен живот и тем подобни. Станка пък в разни мисии физически я беше наранила нещо, явно от отмъстителност или си е груба по принцип. Отделно разказваше някакви шокиращи неща, как трепала гълъби и котки за забавление.

# 1 805
  • Mediterraneo
Ивайла в коя година стана Мис България? Май тогава участваше и Теди Бургалзлиева, която всъщност спечели на следващата година. Не знам защо, но ми се върти в главата, че по онова време не беше грозна Ивайла.

Имаше в този период два конкурса за Мис България, единия на Визаж, другия на Мегаталант на Дарина Павлова.

Същата година другия конкурс го спечели Таня Карабелова.

# 1 806
  • На морето!
Хубави Диана Алексиева и Захари Бахаров

Много хубава двойка, изглеждат чудесно семейство и успяват да задържат личния си живот извън клюките и скандалите, въпреки че и двамата са известни.

# 1 807
Ама тази Диана ли му е жена ?

# 1 808
  • София
Да. Нещо косата ѝ не ми харесва, но и в моята в момента не е в по-добър вид.

# 1 809
Не го харесвам по принцип, но е по-готин от нея.

# 1 810
Ники Минаж днес обяви, че е бременна
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 811
  • София
Ауу Ники Минаж е....чудесна Grin
Много харесвам Диана Алексиева и Захари Бахаров, много рядко показват снимки заедно, но са ми много симпатични.

# 1 812
Захариеви са ми като някакви сектанти на Сатаната. Не ги харесвам и двамата. А тази пък Диана ми е претенция без покритие, тотална лига.

За Нойзи и Марче-господарче си говорихме и преди няколко месеца. За мен Нойзи е нива интелигентен над нея и ще я по@бе и захвърли. Освен, ако тя междувременно не качи левъла с +100 на акъл. Ама знае ли човек, може да се срещнат интелект и външност и да си съжителстват перфектно, няма да е прецедент.

# 1 813
Предпочитам Карди Би. Smile

# 1 814
  • София
Ники изглежда по-нормално от всякога. Може би е вътрешно. 😁

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 01:44 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт